2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kuzum bunu söyleyen doktorlar var ama çok yanlış bende doğru bulmuyorum.. Benimki tüp bebek eltiminki normal eltim 9 ayı yatarak geçiriyor ben normal hayatıma devam ediyorum yani tüp bebek gebelikleri hep riskli olur diye yanlış bir algı var.. Ha riskli olanlarda var ama hepsi değil.. benim de ikiz biliyorsun zaten kanamam olmasına rağmen hiç bir risk görülmedi.. İlk hamileliğimde de öyle kanamam oldu ama doktorum risk yok dedi kendimi rahat hissedeyim diye yatak istirahati verdi..

Senin haberin olmadan o nasıl getiriyor , sende ona durumumu biliyorsun bir kişi fazlaya birşeyler yapacak halim var mı de ya da gündüz işte değil mi eşin
Boyle getiriyo iste karsimda gorunce şoka girdim noluyo dedim kendi kendime.esim benim tir şoförü iki gunde 1 gelio eve.esim evdeyken baska biri oluyolar esim yokken baska biri oluyolar bende bunu anlatamiyorum

Guya görümcemler gelmisken goturelim demis yalan be ac kaliomus evde ondan getirdi annesini yemek yapsin diye
Ben ciddiyim ben olsam yemek yapmazdım annesi yapsın
Ben bazı kocaları görünce eşimi öpüp başıma koyasım geliyor garibim yemek bile istemiyor benden yapamıyorsan dışardan söyleyelim diyor.. Ailesi illa gelmek istese şimdi durun veya gelseler kalkın siz yapın der..

Bide adamcagazi karartmisim balkondan atasım geliyor bazen sizin yerinizde olsaydım paralardim o kocayi

Evet 12.haftada gitmeye karar verdim bende hastaneye gidiyordum ama klinik e gitmeyi düşünüyorum.

Boyle getiriyo iste karsimda gorunce şoka girdim noluyo dedim kendi kendime.esim benim tir şoförü iki gunde 1 gelio eve.esim evdeyken baska biri oluyolar esim yokken baska biri oluyolar bende bunu anlatamiyorum
Allah kolaylık versin bence elini birşeye sürme . Sende onun gibi yap

Benimde gorumcem hamile dogal yolla 1ay onde benden,doktor ayakkabini bile oturarak giyeceksin demis ki bende o doktora gidiyorum bana hic oyle seyler soylemedi.
Tabi biz zor elde ettigimiz icin riskli gozuyle bakiyorlar daha titiz davranip inceliyorlar ama ,herkesi ayni degerlerndirmek hele her doktor sezeryan yapiyor demek yanlis .
Neyse ya kim nasil bilmek istiyorsa bilsin

Eşin onlara sen bu haldeyken getirmemesi lazimdi ama getirmiş artik yapcak bişey yok bide bu halde allahim ne diyimki allah yardimcin olsun

İyi akşamlar kuzular, aranızda İstanbul daki Türkiye Hastanesine giden var mı?

Bu yaklaşımı doğru bulmuyorum tüp bebek olup normal doğum yapan çok kişi var tanıdığım, işin kolayına kaçmak ve insanlara korku salmaktan başka birşey değil

Bu yaklaşımı doğru bulmuyorum tüp bebek olup normal doğum yapan çok kişi var tanıdığım, işin kolayına kaçmak ve insanlara korku salmaktan başka birşey değil
Zaten risklerinden bahsedip doktor yapamaz demedi yaptırıyoruz ama genelde riske atmıyoruz dedi

Zaten sıkıntılı bi donemden geciyorum nolcak belli deil her hafta kontrole giyorum bu kadar stes fazla gelio bana
Canım fazla stres yapma zaten rahimde kasılman var stres çok etkiler yatıp dinlenmeye çalış bol bol kitap okuyabilirsin yada başka şeylerle oyalanmaya çalış ki kafana takma

Cikmasada kestirme canim bende yok pihtilasma bundan önceki gebeligimde kestiler kalbi durdu bunu kesmeyecekler

Zaten sıkıntılı bi donemden geciyorum nolcak belli deil her hafta kontrole giyorum bu kadar stes fazla gelio bana
yeni evli misiniz acaba genelde esler ilk zamanlar malesef ayirt edemiyolar dengeyi kuramiyolar evliliğimin ilk yılı kabus gibiydi ama sonra eşim herseyin farkna vardi yeni evliysen sakin kalmaya caliş biraz zamana ihtyac var inan sonra defalarca seni anlamadgi icin ozur dileyecektr❤

Cikmasada kestirme canim bende yok pihtilasma bundan önceki gebeligimde kestiler kalbi durdu bunu kesmeyecekler
Bende onu sorucam canım doktora aklım orda hep bakalım çıkmazsa da sorun oluyormu ki acaba senin hepsinde mi kullanmadında kayıp oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…