2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ben de 10 gündür hafif şiddette baş ağrısı çekiyorum. bugün kontrolüm vardı, doktora da sordum. progesteron hormonundan dolayı baştaki damarlar genişliyor, regl öncesi baş ağrısı çekenlerde daha çok olur dedi. ben soğuk kompres yapıyorum, buz kasetini havtuya sarıp enseme ve şakaklarıma koyuyorum iyi geliyor. doktora da söyledim olabilir dedi. ayrıca ılık duş alıp loş odada uzanmayı tavsiye etti. baş ağrısından bilgisayar ve telefon ekranından uzak dur dedi. baktın geçmiyor ağrın çok artmadan parol veya minoset alabilirsin dedi. bir de aslında kahve içmeye tamamen karşı olmasına rağmen baş ağrısı durumunda 1 türk kahvesine izin var, kafein iyi bir ağrı kesicidir dedi. benim baş ağrım açlıktan olmuyor ama doktorun ilk aklına gelen oydu. umarım bu bilgiler işinize yarar.

Aramiza hoşgeldin

Belkide şer olarak görünen şey sana hayırlı gelir kuzum. Mesela ev işlerinde sana yardımcı olur, ufak tefek de olsa.
Eğer dersenki yok, o öyle biri değil. O zaman ekstra rahat ettirmeye uğraşıp kendini yıpratma derim. Sen hamilesin bırak diğer insanlar seni rahat ettirmeye çalışsın.

Çok sağol canım deneyeceğim ağrım olduğunda şuan biraz hafifledi ama nasılsa gene ağrıyacak

Bu salgın ortamında hala cenazeler için hala böyle toplanılıyor mu? Hadi onlar toplandı ordan ne aldılarsa aldılar bir de gebenin evine gelip onu bulaştırmak nasıl bir risk? Burdan bile anlaşılıyor ne kadar düşünceli oldukları. Size sabır diliyorum. Kötü gelin, iyi anne olun. Yavrunuz için takmayın.

Bende onu sorucam canım doktora aklım orda hep bakalım çıkmazsa da sorun oluyormu ki acaba senin hepsinde mi kullanmadında kayıp oldu canım
Digerlerinde vermediler can igneye gerek yok diye 5.de kullandim 10.haftada doktor birak senin pihtilasman yok dedi biraktim 1 hafta sonra kalbi durdu kurtaj oldum

Benimkide anlamiyo anlata anlata dilimde tüy bitti. Bide diolar ya ben hamileyken tarlada calistim hayvan baktim kaynana kaynata baktim iyice delirtiyo beni ben oyle deilim isye napim
Öle diyene de ki smdi yediklerimizle sizin yedikleriniz aynı mı biz gdo lu besleniyoruz organik değil hiç bsy o yüzden cok fark var de cenelerini kapatırlar benm kaynanam öle seyler demez bazen eşim söylüyor takılıyo kendi çapında cvbını da alıp susuyor

Bu seferde esim dio annemin yuzune bile bakmiosun bu ilk deil yani ikinciye bole ansizin getiriyo başıma
Senin sorun eşinde bence arayı bulamıyor annesine laf edemiyor sana geciyor sözü ama düşünceli olması lazım bide sorun yaşıyorsun o kdr aklı basına gelmesi için kötü bsy yasamaya gerek yok ama anlamazlar ki işte..

Benmde öle ne ailesini getirir nede beni aileme gönderip korkusundan normalde memlekete gidecektik bu ay o kdr gidelim dememe ragmen gitmedi annesinide 6 7 aydır görmüyor yani

Hic öyle deme bende öyle diyordum alıp veremeyince neettim ben diyor insan
Hadi ya ne biliyim bizde ırsi annemde hep zayıftı ama uzun süre gitmezse üzülürüm heralde bijibi mayo filan giyemezsem ayy kabus gibi yıllarca selülüt nedir blmezdm 1 senedir filan selülüt var o bile canımı sıkıyor su an

Yok canim ben kendiliginden hamile kaliyorum ve cok sık kaldım ama hepsini kaybettim igneden oldugunu düşünüyorum
Hadi ya canım inşAllah bu bebeğini sağ Salim alırsın kucağına şimdikide kendiliğinden o zaman dimi .Doktorlar bi açıklama yapabildimi peki bu kayıplarla ilgili

Bu benim cevabım ama takan kim gerçekten bazen sitemvari birsekilde bune bizim zamanımızda biz neler yapıyorduk hiç birsey olmuyordu diyenlere kıl oluyorum.. Sizin zamandaki meyve sebzede vitamin vardı şimdi hormon yaşadıklarımız çok normal diyorum..

Ya bide sorsan cogu düşük yapmıstır ama sebebini bilmiyordur bu kdr bilgimi vardı ortalıkta o yüzden cokda bsy bilmiyorlar aslında o zamanlar cok anne ve bebek ölümleri oluyordu türkiye de sonradan bu ölümler azaldı hayrı sayılır Bi oranı vardı gecen Bi yerde okumuştum bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…