2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Öyle demeyin hayalleriniz çöp olur mu hiç, o anı defterini yine kullanırsınız. Bu sefer olmadı diye olmayacak diye birşey yok. Ben 4 kez tüp bebek denedim olmadı, 5. de oldu. Gittiğim merkezde 38 yaş üstü çok kadınla tanıştım, inanın güzel haberlerini de aldım. Biraz kendinizi toparlayıp tekrar denersiniz. Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle. Umarım bu süreci en az hasarla atlatırsınız.

canim benim insallah melegine biran once kavusursun Rabbim belkide siniyor ve sen her seyde bir hayir var diyerek bi sinavi geciyorsun Rabbim belki onumuzdeki aylar sana yine guzellikler vericek kendine cok iyi bak kuzum dualarimiz seninle

tebrik ederim canim hosgeldin aramiza

Büyük geçmiş olsun. Sana üzülme demek de mümkün değil. Ama gerçekten her şeyin hayırlısı diye bir şey var. Bir de asla kendini suçlama, bu aşamada senin yapabileceğin bir şey yoktu.

kızlar bende sabredeyim 7 haftalıkken gideyim diyorum ama böyle kötü haberler alınca da çok üzülüp panik yapıyorum Allah yardımcın olsun üzülme demek olmaz ama kendini harap etme sakınmak arkadaşım rabbimden hayırlısını iste mevlam kucağını boş bırakmasın zordur bilirim 7 yıl bekledim ben erken yaşta evlendim
bende bu hafta bi gideyim bakalim doktor amcaya insallah güzel haberler alirim çünkü geçmek bilmeyen bir ishal sürekli tansiyon düşüklüğü ve aşırı kramplar. var rabbim sen yardımcımız ol yavrularımızı bize bağışla
aminn

sizin için dua edeceğim, vardır Rabbimin bir hikmeti, meleğinize kavuşacaksınız. benim de 4. gebeliğim lekelenmelerim var doktorlar umutsuz konuşuyor mücadeleden çok yoruldum ama hayırlısı böyleymiş diyorum, elbet bizim de evlat hasretimiz son bulacaktır.

hosgeldin aramiza canim aynen bir git bakalim bu belirtilerini soyle ishalde zor susuz birakir vucudu

Çok üzüldüm senin adına.Tevekkül en sağlam iptir ona sıkıca sarıl.Dış gevelik olup tüpün alınsa şansın yarıyarıya düşecekti.düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar umarım sende 1 iki ay sonra tekrar kalırsın.Ama 100 de 100 düşecek diye bi kaidede yok anladığım kadarıyla lütfen gelişmelerini yaz benimde beta hcg düşmüştü bende pek umutlu değilim.

Çok üzüldü m bunda da vardır bir hayır diyip Allah a sığınmaktan başka çare yok. Dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun inşallah.

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim karından gözüktü şükür cumartesi gözükmemişti aşağıdan bakılmıştı. 4 mm olmuş çok şükür 4+6dayım. Ne zaman içinde bebek görünür ki acaba?

ben 5+1 iken gittim. 1 hafta sonra bebeği görürüz demişti. 6. haftada görünüyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…