- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
İki düşüğüm oldu 1.5 aylık ikisi deDaha önce ileri hafta gebelik kayıplarınız var mı?
Dikkat edin uzun yolculuk yapmayın.İki düşüğüm oldu 1.5 aylık ikisi de
canim benim insallah melegine biran once kavusursun Rabbim belkide siniyor ve sen her seyde bir hayir var diyerek bi sinavi geciyorsun Rabbim belki onumuzdeki aylar sana yine guzellikler vericek kendine cok iyi bak kuzum dualarimiz seninleKızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
tebrik ederim canim hosgeldin aramizaMerhaba ben de dün evde test yaptım ve kopkoyu çift çizgi ile öğrendim gebeliğimi. Bugün de asm ye giderek kan verdim sonucu bekliyorum. 9 yıllık hasret sona eriyor Allah'ın izniyle..
Nasip olursa Ekim annesi olacağım ben de
Büyük geçmiş olsun. Sana üzülme demek de mümkün değil. Ama gerçekten her şeyin hayırlısı diye bir şey var. Bir de asla kendini suçlama, bu aşamada senin yapabileceğin bir şey yoktu.Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
sizin için dua edeceğim, vardır Rabbimin bir hikmeti, meleğinize kavuşacaksınız. benim de 4. gebeliğim lekelenmelerim var doktorlar umutsuz konuşuyor mücadeleden çok yoruldum ama hayırlısı böyleymiş diyorum, elbet bizim de evlat hasretimiz son bulacaktır.Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
hosgeldin aramiza canim aynen bir git bakalim bu belirtilerini soyle ishalde zor susuz birakir vucudukızlar bende sabredeyim 7 haftalıkken gideyim diyorum ama böyle kötü haberler alınca da çok üzülüp panik yapıyorum Allah yardımcın olsun üzülme demek olmaz ama kendini harap etme sakınmak arkadaşım rabbimden hayırlısını iste mevlam kucağını boş bırakmasın zordur bilirim 7 yıl bekledim ben erken yaşta evlendim
bende bu hafta bi gideyim bakalim doktor amcaya insallah güzel haberler alirim çünkü geçmek bilmeyen bir ishal sürekli tansiyon düşüklüğü ve aşırı kramplar. var rabbim sen yardımcımız ol yavrularımızı bize bağışla
aminn
Çok üzüldüm senin adına.Tevekkül en sağlam iptir ona sıkıca sarıl.Dış gevelik olup tüpün alınsa şansın yarıyarıya düşecekti.düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar umarım sende 1 iki ay sonra tekrar kalırsın.Ama 100 de 100 düşecek diye bi kaidede yok anladığım kadarıyla lütfen gelişmelerini yaz benimde beta hcg düşmüştü bende pek umutlu değilim.Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
ben burdaydım zaten canım ama yinede hosbuldum kızım var 5 buçuk yaşında 7 sene sonra geldi kızımhosgeldin aramiza canim aynen bir git bakalim bu belirtilerini soyle ishalde zor susuz birakir vucudu
Çok üzüldü m bunda da vardır bir hayır diyip Allah a sığınmaktan başka çare yok. Dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun inşallah.Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
ben 5+1 iken gittim. 1 hafta sonra bebeği görürüz demişti. 6. haftada görünüyor yaniKızlar merhaba bugün kontrole gittim karından gözüktü şükür cumartesi gözükmemişti aşağıdan bakılmıştı. 4 mm olmuş çok şükür 4+6dayım. Ne zaman içinde bebek görünür ki acaba?
Genelde 7. haftada duyuluyor ama erken duyanlarda var.6+2 de doktor keseyi görüp kalp atisini dinletirmi acaba birde bende bulanti yok normalmi
Çok teşekkürler biz de haftaya görürüz inşallahben 5+1 iken gittim. 1 hafta sonra bebeği görürüz demişti. 6. haftada görünüyor yani
kacirmisim canim o zaman Allah bagislasin canimben burdaydım zaten canım ama yinede hosbuldum kızım var 5 buçuk yaşında 7 sene sonra geldi kızım
insallah canimÇok teşekkürler biz de haftaya görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?