Evet cogu oyle galiba istisnalar da var tabiErkekler isim konusunda bu sonradan cıkan entel dantel isimleri begenmiyor benm eşimde öle kabul etmiyor söylediğimdeKarahan koycam dedm one öle özenti olma dedi bende genelde eski isimleri severim o yüzden bsy demiyorum
Bence de isim hem kulağa hoş gelmeli hemde güzel anlamli olmalıTabiki isim çok önemli. Bi de ben Din Kültürü öğretmeniyim o coğrafya. İlla dini isim olmak zorunda değil ama bazı isimler de hem dinde anlamı çok güzel hem telaffuzu güzel söylüyorum yok sen hep dini isimler söylüyorsun diyor pfffZeynep Nisa çok güzelmiş. Amin canım amin inşAllah
Yaaa anladım canım ben de yanlışlıkla yazdın sandım. Bende tam tersi varBen Plt değerin düşük gibi hatırladım yani kanın pıhtılaşmaması sorunu. O başkasıydı o zaman. Bende aynı dertten muzdaripim de, çiledaşımı arıyodum naptı diye
Senin hangi geninde var ? Sadece iğne mi kullanıyorsun yoksa coraspin felan da var mı . Bi de hangi iğneyi ne kadarlık iğne kullanıyorsun canım çok soru sordum yaBende senin gibi muallâktayım genetik uzmanı sonuçlarıma risk yok dedi iki ayrı kadin doğumcaya gösterdim biri tasiyicisin dedi diğeri yok dedi ama ben de iğne kullanıyorum tedbir amaclı önceki gebeliğim 22 haftalik kaybettiğim icin her türlü önlem alıyorum rabbim korusun yavrularimizi
Bir genimde var canim mthfr c677t heterozigot mutant çıktı iğne+coraspin kullanıyorum kullandığım iğne enox 4000 anti. diye doguma kadar kullanıcam.Senin hangi geninde var ? Sadece iğne mi kullanıyorsun yoksa coraspin felan da var mı . Bi de hangi iğneyi ne kadarlık iğne kullanıyorsun canım çok soru sordum ya
Kaybın için çok üzüldüm benim de bi kaybım oldu ama 8 haftalıktı daha başındaydı. Bana da işte kaybım yüzünden iğne verdi. Düşük yapmasaydın bu sonuca yok diyebilirdim ama düşük yapmışsın bence var dedi. Öyle güvendim onda devam ettim. Rabbim sağlıkla tamamlasın cümlemizin gebeliğini
Aybüke de güzel normal yani anlamını bilmiyorum ama tercih tabi herkes aynı zevklere sahip olsaydı 2 kişiden biri aynı isim olurdu cok geniş Bi konu isim konusu benm kuzenim de Danyal koydu hatta zuhal topalın programını izleyen varsa görmüştür herkes dalyan diyo cocuga cok değişik Bi isim ama anlamı güzelEvet cogu oyle galiba istisnalar da var tabiarkadaşım geçenlerde dogum yaptı mesela ismini aybuke kurdu herkesin kendi tercihi tabi
Anladım canım amin evet seni cennette bekleyen bi meleğin varBir genimde var canim mthfr c677t heterozigot mutant çıktı iğne+coraspin kullanıyorum kullandığım iğne enox 4000 anti. diye doguma kadar kullanıcam.
bebeğim büyüktü 6 aylık olacaktim kısmet olmadi cennete bekliyor meleğim annesini ansızın uçup gittirabbim kimseyi evladıyla sınamasın tarif edilemeyecek bir aci
sorma yaa. okadar kafama kodlamışkı yakınımdakiler senin kesin oglan olcak..sen 10 tanede dogursan kiz doguramazsin o tip yok sende onun tipide ne oluyosa artik.. tam kaynana olurmuş benden yani oyle demek istiyolarÇalışmadığın yerden mi geldi
Ben bikaç aydır beğendiğim isimleri not defterime yazmıştım iyi çalıştım
Bende de tam tersi kız ismi çok erkek diye değişirse cinsiyet kalırım öyle. Otur sıfır diye
aybüke ben bayilirim kizima.bile koymayi dusundugum isimler arasinda ..öztürkce ve cogu anlami bile gercek olmayan uydurmasyon isimlerden cok cok daha guzel ama ben orjinal haliyle Aybige olarak seviyorumEvet cogu oyle galiba istisnalar da var tabiarkadaşım geçenlerde dogum yaptı mesela ismini aybuke kurdu herkesin kendi tercihi tabi
Kızlar merhabalar ☺ uzun zamandır giremiyorum yazılanlar epey birikmiş hepsini okumam da imkansız,oruç tutan var mı içinizde onu merak ettim. Bir de @Necla34 cinsiyet tahminin tuttu bende ☺
Canım pıhtı testi yapılmışmıydı sanaBen de sorarken hiç o açıdan düşünmemiştim ama bizimki işte
Evet canım pıhtılaşma var dedi bi doktor. Üç doktor yok dedi. Sadece şuan devam ettiğim doktor bence var riske atmayalım dedi. Öyle muallâkta ama iğne kullanıyorum
İlk hamileliğin üzülme hissedersin o zaman aaa daha öncede böyle oluyordu bebekmiş dersinYa ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
Evet cogu oyle galiba istisnalar da var tabiarkadaşım geçenlerde dogum yaptı mesela ismini aybuke kurdu herkesin kendi tercihi tabi
Aybüke de güzel normal yani anlamını bilmiyorum ama tercih tabi herkes aynı zevklere sahip olsaydı 2 kişiden biri aynı isim olurdu cok geniş Bi konu isim konusu benm kuzenim de Danyal koydu hatta zuhal topalın programını izleyen varsa görmüştür herkes dalyan diyo cocuga cok değişik Bi isim ama anlamı güzel
aybüke ben bayilirim kizima.bile koymayi dusundugum isimler arasinda ..öztürkce ve cogu anlami bile gercek olmayan uydurmasyon isimlerden cok cok daha guzel ama ben orjinal haliyle Aybige olarak seviyorum
Ay valla evet acaba paralel evrende filan yakın arkadaş mıydık ya da ne bileyim ikiz miydik eşime bile anlatıyorumYaşadıklarımız bile aynı kız ne tesadüf dimi
Ah ya şöyle hikayelere içim sızlıyor. Çok geçmiş olsun. Amin Allah kimseyi evladı ile sınamasın.Bir genimde var canim mthfr c677t heterozigot mutant çıktı iğne+coraspin kullanıyorum kullandığım iğne enox 4000 anti. diye doguma kadar kullanıcam.
bebeğim büyüktü 6 aylık olacaktim kısmet olmadi cennete bekliyor meleğim annesini ansızın uçup gittirabbim kimseyi evladıyla sınamasın tarif edilemeyecek bir aci
Ya ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
Evet 20.haftaua kdr normal diye biliyorum ama. Burda hissedenler var ya o yüzden merak ettim
Anladım canım amin evet seni cennette bekleyen bi meleğin varSen anlıyo musun bu sonuçlardan benim sonucumda Paı-1:heterozigot mutasyonu saptanmıştır yazyo ben bi müddet iğne +coraspin kullandım. Kahverengi akıntım olunca doktor coraspini bıraktırdı. Şimdi sadece iğne kullanıyorum. Aynen benim de 0,4 lük. Şimdi de coraspin kullanmadığım için Allah korusun kötü bişey olur mu diye içim içimi yiyor
Sağol canim rabbim kimseye yasatmasinAh ya şöyle hikayelere içim sızlıyor. Çok geçmiş olsun. Amin Allah kimseyi evladı ile sınamasın.
Gayet normal , bebeğinin de iyi olduğunu öğrendikten sonra kafana takma. Gazdan gergin oluyor , bu hafta daha fazla kilo almışsındır ,derinin elastikiyeti artmıştır ... vs vs bir sürü sebep bulunabilir sert veya yumuşak göbek için .merhaba kızlar, size bir sorum olacak. Ben 17.haftadayim ve karnim gecen hafta daha büyüktü resmen küçüldü ve yumuşadı sanki hiç hamile değilmişim gibi oldu. Çok korkuyorum fikri olan var mi? Doktora 2 hafta önce gittim bebek iyiydi hatta 1 hafta öndeydi simdi neden böyle oldu kafayı yiyeceğimayrıca bebeği de hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?