2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Erkekler isim konusunda bu sonradan cıkan entel dantel isimleri begenmiyor benm eşimde öle kabul etmiyor söylediğimde Karahan koycam dedm one öle özenti olma dedi bende genelde eski isimleri severim o yüzden bsy demiyorum
Evet cogu oyle galiba istisnalar da var tabi arkadaşım geçenlerde dogum yaptı mesela ismini aybuke kurdu herkesin kendi tercihi tabi

Bence de isim hem kulağa hoş gelmeli hemde güzel anlamli olmalı

Ben Plt değerin düşük gibi hatırladım yani kanın pıhtılaşmaması sorunu. O başkasıydı o zaman. Bende aynı dertten muzdaripim de, çiledaşımı arıyodum naptı diye
Yaaa anladım canım ben de yanlışlıkla yazdın sandım. Bende tam tersi var

Senin hangi geninde var ? Sadece iğne mi kullanıyorsun yoksa coraspin felan da var mı . Bi de hangi iğneyi ne kadarlık iğne kullanıyorsun canım çok soru sordum ya
Kaybın için çok üzüldüm benim de bi kaybım oldu ama 8 haftalıktı daha başındaydı. Bana da işte kaybım yüzünden iğne verdi. Düşük yapmasaydın bu sonuca yok diyebilirdim ama düşük yapmışsın bence var dedi. Öyle güvendim onda devam ettim. Rabbim sağlıkla tamamlasın cümlemizin gebeliğini

Son düzenleme:
Bir genimde var canim mthfr c677t heterozigot mutant çıktı iğne+coraspin kullanıyorum kullandığım iğne enox 4000 anti. diye doguma kadar kullanıcam.

bebeğim büyüktü 6 aylık olacaktim kısmet olmadi cennete bekliyor meleğim annesini ansızın uçup gittirabbim kimseyi evladıyla sınamasın tarif edilemeyecek bir aci

Evet cogu oyle galiba istisnalar da var tabi arkadaşım geçenlerde dogum yaptı mesela ismini aybuke kurdu herkesin kendi tercihi tabi
Aybüke de güzel normal yani anlamını bilmiyorum ama tercih tabi herkes aynı zevklere sahip olsaydı 2 kişiden biri aynı isim olurdu cok geniş Bi konu isim konusu benm kuzenim de Danyal koydu hatta zuhal topalın programını izleyen varsa görmüştür herkes dalyan diyo cocuga cok değişik Bi isim ama anlamı güzel

Anladım canım amin evet seni cennette bekleyen bi meleğin var Sen anlıyo musun bu sonuçlardan benim sonucumda Paı-1:heterozigot mutasyonu saptanmıştır yazyo ben bi müddet iğne +coraspin kullandım. Kahverengi akıntım olunca doktor coraspini bıraktırdı. Şimdi sadece iğne kullanıyorum. Aynen benim de 0,4 lük. Şimdi de coraspin kullanmadığım için Allah korusun kötü bişey olur mu diye içim içimi yiyor

sorma yaa. okadar kafama kodlamışkı yakınımdakiler senin kesin oglan olcak..sen 10 tanede dogursan kiz doguramazsin o tip yok sende onun tipide ne oluyosa artik.. tam kaynana olurmuş benden yani oyle demek istiyolar oyuzden kendimi sartlamisim 10 tane oglan dogursam ismi hazirdı hakkaten

aybüke ben bayilirim kizima.bile koymayi dusundugum isimler arasinda ..öztürkce ve cogu anlami bile gercek olmayan uydurmasyon isimlerden cok cok daha guzel ama ben orjinal haliyle Aybige olarak seviyorum

Canım pıhtı testi yapılmışmıydı sana

Ya ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
İlk hamileliğin üzülme hissedersin o zaman aaa daha öncede böyle oluyordu bebekmiş dersin

aybüke ben bayilirim kizima.bile koymayi dusundugum isimler arasinda ..öztürkce ve cogu anlami bile gercek olmayan uydurmasyon isimlerden cok cok daha guzel ama ben orjinal haliyle Aybige olarak seviyorum

eşler zor beğeniyor . Benimde şimdi aklımda hiç isim yok bir iki tane aklıma geldikçe söylüyorum eşim beğenmiyor .
bende anlamlı isim olacak ve çeşitli varyasyonları olmayıp tek seferde doğru söylenecek , klasik isimleri beğeniyorum
Aybike, aybüke, aybuke bir sürü çeşiti var benimde beğendiğim bir isim ama söyleyen değiştirince hiç hoşlanmıyorum .

Yaşadıklarımız bile aynı kız ne tesadüf dimi
Ay valla evet acaba paralel evrende filan yakın arkadaş mıydık ya da ne bileyim ikiz miydik eşime bile anlatıyorum
Zaten telefonda çok oynayınca diyor ki kadınlar kulübündeki arkadaşınla mı konuşuyorsun diyor

Ah ya şöyle hikayelere içim sızlıyor. Çok geçmiş olsun. Amin Allah kimseyi evladı ile sınamasın.

Ya ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
Evet 20.haftaua kdr normal diye biliyorum ama. Burda hissedenler var ya o yüzden merak ettim

Ben de hiçbir şey hissetmiyorum. Açıkçası ilk gebelikte 14. haftada hareket hissediyorum diyenlere de pek güvenemiyorum çünkü 15. hafta bittikten sonra bebek gerçek anlamda hareketleniyor. hareketi hissetmenin ilk gebelikte 24. haftaya kadar yolu var. Sonra da şimdi neden hareket etmedi diye stres yapacağız o yüzden geç olsun güç olmasın :)

Seninde benim gibi bir geninde var yukaridaki fotoda ilk ikisini (isaretlenen) risk teşkil ediyor bizim için bunlar önemli demisti doktorum sonucu yorumlarken soylemisti bende kaybım olduktan sonra yaptirmistim bu testi o zaman ogrenmistim onceden bilmiyordum bir kizim var zamanında doğdu hiç bi sekilde sıkıntı yaşamadım gebeyken ilaç vs hiçbişey kullanmadim onda.
Benimde c677t mutasyon çıkmıştı

merhaba kızlar, size bir sorum olacak. Ben 17.haftadayim ve karnim gecen hafta daha büyüktü resmen küçüldü ve yumuşadı sanki hiç hamile değilmişim gibi oldu. Çok korkuyorum fikri olan var mi? Doktora 2 hafta önce gittim bebek iyiydi hatta 1 hafta öndeydi simdi neden böyle oldu kafayı yiyeceğim ayrıca bebeği de hissetmiyorum

Gayet normal , bebeğinin de iyi olduğunu öğrendikten sonra kafana takma. Gazdan gergin oluyor , bu hafta daha fazla kilo almışsındır ,derinin elastikiyeti artmıştır ... vs vs bir sürü sebep bulunabilir sert veya yumuşak göbek için . 17 . Haftada bebek hissedilecek diye birşey de yok . Ben ilkinde 24 te anlayabilmiştim bebek olduğunu ikincide 18 . Bunda 14. Haftada birşeyler hissettim gazdır dedim geçtim . Üzerinde bile durmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…