2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya keşke sizin gibi rahat olsam ben çok korkuyorum

Evet canım bende hep öyle duydum ilk ikisi olunca özellikle de homozigot olunca doktorlar ciddiye alıyor iğne yazıyor felan. Benimkini 3 doktor ciddiye almadı mesela. Şükür ki bak ilkinde sıkıntı olmamış üst üste o kadar çok kayıp yaşayan insanlar var ki. Bizim okulda bi hocanın 5 tane kaybı olmuş. Hep olabilir demişler 5 olunca artık test yapmışlar. Çok yıpratıcı. Sen yine hemen yapmışsın testini. Sendeki durumu da çok duymuştum. İlkinde hiç sıkıntı olmadan doğum yapıp 2.de pıhtılaşması çıkan. Rabbim bu gebeliğinde sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum

Hahah ya Niyeki baskın bi karakter misin ? olacak inşAllah kızın da

Merhaba kizlar 14 haftalik hamileyim bende cok bulantim oluyor 3 gun once yine siddetli istifra ettm midem de bos oldugundan hep ögurme yasadim sonra uzandim 1 saat kadar kaltiginda acik pembe kanamam vardi hemen acile gittik bebek iyi dedi icerde kanama yok dedi progestan verip yolladi. Dun tekrar gittik bebek iyi ama hala kanama var ozellikle wc ye gittimde neden oldu bilmiyorum cok korkuyorumm varmi basina gelen

Mrb annisler ilk gebeligim cok heyecanliyim o yüzden bu hafta doktora gittigimde ultrason kağıdında grm yaziyordu 14 haftalik hamileyim artik bebegin kilosumu yazacak boyuda yaziyordu 86mm 89 grm yaziyordu sizce normalmi bu haftalarda sizinkidemi böyleydi ve artik kilosumu yazacak

Bende sinüzit var bide Bahar ayları şimdi alerjik benim tüm gün hapşırdım burun içi etlerim bile şişiyor ağrıyor yanıyor sinüsler tıkalı baş ağrısı yapıyor bide hamilelğin de etkisi çok daha da tetikliyor ilaçta kullanamıyorum alerji için.ama dün akşm kafamın arkası ağrıyordu hep damarlarım sanki çekiliyor gibiydi

Gecmis olsun canim oyle durumlarda benim doktorum hemen proluton igne verio bana

Bak altta örnek ölçüm var . Gittiğin haftanın ölçümleri gayet iyi çıkmış. Birde mm lik ölçümler biraz kaydırsa noktayı farklı çıkacak. İlk zamanlarda kese var mı , bebek gelişiyor mu bunlar daha önemli . Makina kaliteli olmaz , eski olur ölçüm net olmaz bunlara takılma daha ilerleyen haftalarda önemli bebeğin kilosu boyu

Hamilelikte daha farklı oluyor gerçktn benimde önceki ağrılarıma hiç benzemiyor çekilir gibi değil evet valla aynen canım bende çaresizim bu Bahar ayları da geçse rahatlarız biraz bence

Bende de alerji var ve bayaa kötü oluyorum bende . Hamileyken burun spreyi kullanabilirsin . Burun tıkandığında başağrısı , orta kulak iltihabı ... peşinden bir sürü hastalık geliyor

Kızlar merhaba ben doktordan geldim şikayetlerim vardi doktor ilaç yazdi 2 çeşit fitil bitane toz ilaç bide antibiyotik verdi bende dedim hocam zararli olmaz mi bebek artik buyuk dedi ben ona göre yazdim iç dedi bebiş iyi dedi muayne etti ağrilarimi soyledim cok normak bebek ters dedi cunku ayaklarin rahmin içine doğru aşşağida dedu hatta gösterdiyandik valla ben ultrasona koyar koyarmaz bebeğin erkek olduğunu biliyorsunuz dime dedi evet dedik

Geçmek bilmiyor ztn canım sese ışığa da hassas oluyoruz eşim bile konuşunca sanki kulağım patlicak böyle konuşma nolur diyordum dün gece.

Bende de alerji var ve bayaa kötü oluyorum bende . Hamileyken burun spreyi kullanabilirsin . Burun tıkandığında başağrısı , orta kulak iltihabı ... peşinden bir sürü hastalık geliyor
Kullansam iyi olcak elim gitmiyodu valla.yutmamaya dikkat ederim genizden akıyo ya.aynen canım peş peşe geliyor hepsi iki gün önce kulağım boğazım kötüydü sonra burnum başladı sonra baş ağrım ayyy n’oluyo bana dedimmm.dilerim bir an önce geçsin bu alerjik dönem bu çektiklerimiz inş

Ben rinoclenil sprey kullanıyorum canım sen hangi spreyi kullanıyorsun ?

Geçmek bilmiyor ztn canım sese ışığa da hassas oluyoruz eşim bile konuşunca sanki kulağım patlicak böyle konuşma nolur diyordum dün gece.
Allah yardımcımız olsun inşallah ilk çocuğumda hiç böyle olmadım hatta hiç baş agrısı bile çekmedim .sabah iyiydim biraz şimdi gene arttı.sanki boynum tutulmuş ama anlamadım ki artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…