2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hadi yaa gitmesekmi ki acaba
Tabi gitmenizi tavsiye ederim tekrar kan değerlerinize bakılıyor. Aşı yapılacak vaktiniz gelmişsese sezeryan ihtimalinize karşıda tetanoz aşısı yapılıyor. Zaten sağlık ocağına öyle rast gele hasta kabul etmiyorlar bomboş ve tertemiz. maskenizi falan takıp gidebilirsiniz

İsmini hiç bilmiyorum orası açıktı cadde üzerinde küçük bir yer Ankarada mısın
Hayııırrrr İstanbul. Bende bilindik bi mağazadan sanmıştım. Güle güle kullan canım. Bende alıcam da senin alıp rahat dediğini görünce alayım dedim. Dışarı çıkıp alma şansım yok şimdilik.

Bir şey daha soracam benim cocuk sezeryanla oldu ama aradan 4 yıl geçti sonraki normal dpgum oluyor mu hiç çevrenizde var mı yada duydunuz mu
Canim ben siirtteyim benimde 4 sene ara normal olcağini soyledi bana bitane damardan bahsetti fok duşuk ihtimalle yirtilma olasiliği var dedi ama oyle bişey olursada hemen mudahale edilir dedi bilmiyorim benim karaciğerimde damar şişmesi var onun için daha konuşmadim bu konuyu doktorumla buyuk bir intimal sezeryan olur gine

Çoğu yer kapalı böyle küçük yerler açık bende atm ye gitmiştim iki dk sordum aldım şansıma

Off evet ben üzüldükçe daha da kötü oluyorum bebeğim anlıyor diye. Haklısın herkesin farklı riskleri var herkes kafaya taksa mutlu hamile olmazdı. İnşallah ya büyüdüklerinde anlatalım valla ne strese soktun bizleri diye. Sporu da normal doğuma hazırlık olur diye düşünmüştüm ama yani umrumda değil bebeğim yerinde dursun da.
Çok teşekkür ederim, inşallah musmutlu sonlandırırız bu süreci

Ay gerçekten mi, hem de 41. haftada. Çok sevindim duyduğuma. Boşuna üzülmüş oldunuz tabi, aman bebeğiniz sağlıklı ya. İnşallah benim de öyle olur sadece ihtimal olarak kalır. Çok teşekkür ederimm. İnşallah hepimiz bebeğini kucağa sağlıkla alsın ve onların parmaklarını ısıralım

Anladım canım bende sormadım daha ama bu sefer gidersem sorarım bayramdan sonra inşallah

Canım bir şey soracam en son Ne zaman gittiniz doktora yada sizin cinsiyet belli oldu mu

Canım bir şey soracam en son Ne zaman gittiniz doktora yada sizin cinsiyet belli oldu mu
12+2’yken gitmiştim canım. Perinatolog cinsiyet belli olmaz demişti. Baktıktan sonra benim bi tahminim var ama kesin değil, kız dedi. 15-16. haftalarda kesinleşir dedi. Tam 15 gün önce gitmiştim. Bugün 14+3 oldum canım.

Anladım canım bizim haftalar aynı cinsiyetler aynıdır büyük ihtimalle diye düşündüm Tabi rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor

spor ile normal doğumun hiiiiç alakası yok . Bebeğin gelişimi hızlı olur kilosu çok olur , kafası büyük olur , çatın uygun olmaz sezeryana sebep . Bebek ters durur durur 39. Haftada başı Yukarı döner , son dakikada kakasını yapar yutar , kordon dolanır bir sürü olasılık var . Veya normal sancı çekersin çekersin kanala girmez bebek ...O yüzden şimdiden hiiiç doğumu düşünme birde onu kafana takma bence .

Hmm ne aşısı yapıyorlar peki biliyor musun ? Aynen gidince öğreniriz artık

doğum esnasında metal malzemeler kullanılıyor . Neşter , iğne vs vs herhangi bir reaksiyon olmasın , enfeksiyon olmasın diye tedbir amaçlı yapılıyor

Bir şey daha soracam benim cocuk sezeryanla oldu ama aradan 4 yıl geçti sonraki normal dpgum oluyor mu hiç çevrenizde var mı yada duydunuz mu

ssvd deniyor ve 4 yıl sonrasında genelde yapılabiliyor .Bence ilki sezeryansa tekrar farklı çeşit doğum isteme Normal doğumda çok güzel birşey değil , sezeryan ile vajinan sağlam kalmış hem karnında dikiş hemde aşağısı dağılmasın bu benim fikrim tabi ki birde ilk vajinal olduğunda oradan epizyo kesisi atılıyor. vajinal doğumda da dikiş oluyor yani .

Gozun aydin olsun cinsiyetiniz kesinlesmis artik oglusum diye sevmeye baslarsin :)) rahim basıklığı ile ilgili bilgim yok ama bildigim birsey var o da guzel seylere odaklanman gerejtigi..bebegin ne kadarda guzel gelismis masallah bunlari dusun daha olmayan olacagıda belli olmayan bir durum icin kendini sıkıntıya sokma lütfen

Anladım canım bizim haftalar aynı cinsiyetler aynıdır büyük ihtimalle diye düşündüm ☺Tabi rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor
Seninde mi belli değil canım? Doktor hiç mi tahmin yapmadı? Bakalım bi dahaki kontrolde kesinleşir benim herhalde. Senin ne zaman kontrolün var?

Saol canım bilgilendirmen için bende 15 Mayıs ta gideceğim

Kuzucum hayırlı olsun öncelikle sende erkke anası olacaksın demek ayrıca okudum bnce doktor umutlu kendne güvenen biri belli ki biz yay kadınları da güçlüyüz bilirsin senden kaynaklanan bi sorunmus gibi düşünü p kendni üzersen asıl haksızlık etmiş olursun 24 25.haftalar genelde riskli zaten herkes için bunu daha öncede okumustum o yüzden hepimiz Allaha emanetiz bebeşlerimizde öle biz elimizden geldiğince iyi bakmaktan Baska çaremiz yok için rahat olsun bnce sorun olmaz önceden tespit edilmiş en azından

Kordon değilse pipi görüyorum ne demek ikisini ayırt edememiş mi 16. Haftada gayet net görünür yani.bu konuda çok tecrübeli bi dr değildir belki de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…