Hangi mağazan aldın?Ben mağazadan aldım internetten bedeni olmazsa diye cidden olmazmış normalde m giyorum çok bol s aldım daha göbek yeri büyük ama çok rahat
Tabi gitmenizi tavsiye ederim tekrar kan değerlerinize bakılıyor. Aşı yapılacak vaktiniz gelmişsese sezeryan ihtimalinize karşıda tetanoz aşısı yapılıyor. Zaten sağlık ocağına öyle rast gele hasta kabul etmiyorlar bomboş ve tertemiz. maskenizi falan takıp gidebilirsinizHadi yaa gitmesekmi ki acaba
İsmini hiç bilmiyorum orası açıktı cadde üzerinde küçük bir yer Ankarada mısınHangi mağazan aldın?
Hayııırrrr İstanbul.İsmini hiç bilmiyorum orası açıktı cadde üzerinde küçük bir yer Ankarada mısın
Canim ben siirtteyim benimde 4 sene ara normal olcağini soyledi bana bitane damardan bahsetti fok duşuk ihtimalle yirtilma olasiliği var dedi ama oyle bişey olursada hemen mudahale edilir dedi bilmiyorim benim karaciğerimde damar şişmesi var onun için daha konuşmadim bu konuyu doktorumla buyuk bir intimal sezeryan olur gineBir şey daha soracam benim cocuk sezeryanla oldu ama aradan 4 yıl geçti sonraki normal dpgum oluyor mu hiç çevrenizde var mı yada duydunuz mu
Çoğu yer kapalı böyle küçük yerler açık bende atm ye gitmiştim iki dk sordum aldım şansımaHayııırrrr İstanbul.Bende bilindik bi mağazadan sanmıştım. Güle güle kullan canım. Bende alıcam da senin alıp rahat dediğini görünce alayım dedim. Dışarı çıkıp alma şansım yok şimdilik.
Off evet ben üzüldükçe daha da kötü oluyorum bebeğim anlıyor diye. Haklısın herkesin farklı riskleri var herkes kafaya taksa mutlu hamile olmazdı. İnşallah ya büyüdüklerinde anlatalım valla ne strese soktun bizleri diye. Sporu da normal doğuma hazırlık olur diye düşünmüştüm ama yani umrumda değil bebeğim yerinde dursun da.arkadaşımda vardı . İlerileyen haftalarda dikiş atıldı çok çok küçükmüş rahimi ikinciyi bile doğurdu o rahim ile . Durumuna dikkat etmek için aklına gelsin ama kafana takıp kendini üzme . Üzüntü bile bebeklerin büyümesinde etkili veya doğum sonrasında hamileliği stresli geçen gebenin bebeğide büyüme dönemimde etkisini gösteriyor . O yüzden hiç kendini üzme .
Bak mesela benim durumumda kanama içeride kalsa kan karışsa bir sürü bir sürü kötü senaryolar çıkar ortaya . Allah ın izni ile sağsalim alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza . Güzelde büyümüş , dr una güveniyorsunda dediklerine dikkat et. Spor yaparken zorlama dediyse hiç yapma . Doğumdan sonra yaparsın . Aktif spor yapan biriysen üç beş ayda vücudun çok değişmez .gönlünü ferah tut❤
Ay gerçekten mi, hem de 41. haftada. Çok sevindim duyduğuma. Boşuna üzülmüş oldunuz tabi, aman bebeğiniz sağlıklı ya. İnşallah benim de öyle olur sadece ihtimal olarak kalır. Çok teşekkür ederimm. İnşallah hepimiz bebeğini kucağa sağlıkla alsın ve onların parmaklarını ısıralımMerhaba. Benimde kızımda Rahim darlığındanmıydı bilmiyorum ama banada hep erken doğum riskin var sürekli yatıcaksın dediler Hatta o bacak kraplarıda vardı bende. Hem devlet hast. Hemde özeldeki doktorum aynı şeyi söylüyordu. Çok ağladım sürekli stresli geçti bu yüzden ama Çok şükürki erken doğum olmadı hatta 41. Hafta doğum olduiçinizi ferah tutun daha başındasınız böyle bitmez bu süreç dua edin dinlenin rabbim sağlıkla zamanında Kucağınıza almayı nasip etsin
Anladım canım bende sormadım daha ama bu sefer gidersem sorarım bayramdan sonra inşallahCanim ben siirtteyim benimde 4 sene ara normal olcağini soyledi bana bitane damardan bahsetti fok duşuk ihtimalle yirtilma olasiliği var dedi ama oyle bişey olursada hemen mudahale edilir dedi bilmiyorim benim karaciğerimde damar şişmesi var onun için daha konuşmadim bu konuyu doktorumla buyuk bir intimal sezeryan olur gine
Canım bir şey soracam en son Ne zaman gittiniz doktora yada sizin cinsiyet belli oldu muHayııırrrr İstanbul.Bende bilindik bi mağazadan sanmıştım. Güle güle kullan canım. Bende alıcam da senin alıp rahat dediğini görünce alayım dedim. Dışarı çıkıp alma şansım yok şimdilik.
12+2’yken gitmiştim canım. Perinatolog cinsiyet belli olmaz demişti. Baktıktan sonra benim bi tahminim var ama kesin değil, kız dedi. 15-16. haftalarda kesinleşir dedi. Tam 15 gün önce gitmiştim. Bugün 14+3 oldum canım.Canım bir şey soracam en son Ne zaman gittiniz doktora yada sizin cinsiyet belli oldu mu
Anladım canım bizim haftalar aynı cinsiyetler aynıdır büyük ihtimalle diye düşündüm12+2’yken gitmiştim canım. Perinatolog cinsiyet belli olmaz demişti. Baktıktan sonra benim bi tahminim var ama kesin değil, kız dedi. 15-16. haftalarda kesinleşir dedi. Tam 15 gün önce gitmiştim. Bugün 14+3 oldum canım.
Off evet ben üzüldükçe daha da kötü oluyorum bebeğim anlıyor diye. Haklısın herkesin farklı riskleri var herkes kafaya taksa mutlu hamile olmazdı. İnşallah ya büyüdüklerinde anlatalım valla ne strese soktun bizleri diye. Sporu da normal doğuma hazırlık olur diye düşünmüştüm ama yani umrumda değil bebeğim yerinde dursun da.
Çok teşekkür ederim, inşallah musmutlu sonlandırırız bu süreci
Ay gerçekten mi, hem de 41. haftada. Çok sevindim duyduğuma. Boşuna üzülmüş oldunuz tabi, aman bebeğiniz sağlıklı ya. İnşallah benim de öyle olur sadece ihtimal olarak kalır. Çok teşekkür ederimm. İnşallah hepimiz bebeğini kucağa sağlıkla alsın ve onların parmaklarını ısıralım
Hmm ne aşısı yapıyorlar peki biliyor musun ? Aynen gidince öğreniriz artık
Tatanoz canim koldan vuruyorlar dogumda bebekte yada annede enfeksiyon gelişirse zarar vermesin diye koruyorşoyle duşun hane ayağa paslanmiş iğne batinca enfeksiyon için koruyucu iğne veriyorlar ya onun gibi benide cagırdi hazirana girince gel dedi
Bir şey daha soracam benim cocuk sezeryanla oldu ama aradan 4 yıl geçti sonraki normal dpgum oluyor mu hiç çevrenizde var mı yada duydunuz mu
Tetanoz aşısı 3 doz olacak ilk dozu 3. Aydan itibaren ve çok önemli bir aşı doğumda hem anneyi hem de bebeğı koruyor kızlarHmm ne aşısı yapıyorlar peki biliyor musun ? Aynen gidince öğreniriz artık
Gozun aydin olsun cinsiyetiniz kesinlesmis artik oglusum diye sevmeye baslarsin :)) rahim basıklığı ile ilgili bilgim yok ama bildigim birsey var o da guzel seylere odaklanman gerejtigi..bebegin ne kadarda guzel gelismis masallah bunlari dusun daha olmayan olacagıda belli olmayan bir durum icin kendini sıkıntıya sokma lütfenKızlar merhaba,
Bugün doktor kontrolüm vardı. Cinsiyetimiz kesinleşti bizim, erkek. Yaklaşık 200 gram olmuş ufaklık 1 hafta önden gidiyormuş. Maşallah dedi doktorum da bebek gerçekten çok iyi büyüyor dedi.
Ama öte yandan kötü bir ihtimalimiz varmış o konuda bilgilendirdi doktorumuz bizi. Sanırım ekim annesi olamayacağım.Rahmimde basıklık varmış, hamileliğim ilk haftalarında da söylemişti doktorum. Erken doğum riski var. Bacaklarında kramp var mı gibi sorular sordu bu sefer. Herhangi bir durum olduğunda cep telefonundan ara dedi. Genelde sıkıntı 24-26 haftalarda meydana geliyormuş ama bazı bebekler 8-9 ayı tamamlayacak kadar rahim darlığını tolere edebiliyormuş. "Şimdiki durumda bebeğin çok iyi ilerliyor, buna odaklanalım. Ben elimden geldiğince onu içeride tutacağım" dedi doktorumuz. Ağlamadan çıktım eve geldik ama hala tutuyorum kendimi, eşime belli etmek istemiyorum taktığımı.
Etrafınızda rahimde basıklık olup da bebeğini sağlıklı kucağına alan var mı kızlar? Çok ihtiyacım var iyi sonuçlanan vakalar duymaya
Seninde mi belli değil canım? Doktor hiç mi tahmin yapmadı?Anladım canım bizim haftalar aynı cinsiyetler aynıdır büyük ihtimalle diye düşündüm☺Tabi rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor
Saol canım bilgilendirmen içinTatanoz canim koldan vuruyorlar dogumda bebekte yada annede enfeksiyon gelişirse zarar vermesin diye koruyorşoyle duşun hane ayağa paslanmiş iğne batinca enfeksiyon için koruyucu iğne veriyorlar ya onun gibi benide cagırdi hazirana girince gel dedi
Kuzucum hayırlı olsun öncelikle sende erkke anası olacaksın demekHm zaten 5 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum vardı ona da bi bakayım bu arada. Gerçekten çok teşekkür ederim.
İnşallah erkenden fark etmenin sürece güzel katkısı olur. Son cümle çok motive edici oldu çok teşekkür ederim.
Sadece bebeğim için her şey yolunda giderken çok güzel büyürken benden kaynaklanan bir hata yüzünden hayatının tehlikeye girmesi hoşuma gitmedi..
Kordon değilse pipi görüyorum ne demek ikisini ayırt edememiş miMerhaba bayanlar daha önce başına gelen vardır diye danışmak istiyorum
Bugün doktor kontrolüm vardı 15+4 günlük hamileyim doktor kordon değilse pipi görüyorum net değil dedi şimdi arada kaldım neye inanacagimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?