- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Hadi yaa gitmesekmi ki acaba
Kizlar mide eksimesine çözüm buldunuz mu cok kötü midem
Canım ben de 16 bitip 17 ye girmek üzereyim ben de dün öyle olduğunu farkettim bence korkma belki minnoş orada rahat etmistirGünaydın herkese, arkadaşlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan ve ikinci gebelikleri olanlara bir sorum var. Biz 17. Haftanın içindeyiz. Dünden beri bebeğim karnımın sol tarafında. Zaten orası daha şiş ve sert duruyor. Hareketlerini çok hafif hissediyorum zaten, hergün de hissetmiyorum ama dünden beri aynı yerde olması beni endişelendirdi. Sizce korkmalı mıyım?
Ben pazartesi günü gittim sağlık ocağına.bir ay öncesinden vermişlerdi randevuyu.sağlık ocağı bomboş ve tertemizdi ki virüsten önce devlet hastanesi kadar yoğun bir sağlık ocağıydı.tam kan sayımı yapıldı ve ilk doz tetanoz aşım yapıldı.bıgün 3. Gün ve hala kolumu kaldıramıyorumCanım gidicez elbette ama ortam biraz daha durulsun diye bekleyeceğiz biz, zaten gerekli aşıları vs takibimizi yapan doktor verecek. Allah yardımcımız olsun virüs uzak dursun bizlerden ve bebişlerimizden
Canım tetenoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdın ilk tozuBen pazartesi günü gittim sağlık ocağına.bir ay öncesinden vermişlerdi randevuyu.sağlık ocağı bomboş ve tertemizdi ki virüsten önce devlet hastanesi kadar yoğun bir sağlık ocağıydı.tam kan sayımı yapıldı ve ilk doz tetanoz aşım yapıldı.bıgün 3. Gün ve hala kolumu kaldıramıyorum
İkinci doz için de gelecek aya randevu verdiler.maskenizi eldiveninizi takın ve Allah’a sığının20. Haftaya kadae tetanoz aşısını yapıyorlarmış.
ben sanırım alıstım ona arada oluyo arada olmuyo genelde yatınca oluyo oda uyuyunca geciyor :)Kizlar mide eksimesine çözüm buldunuz mu cok kötü midem
Hm acaba doktorumun demek istediği şey bu muydu ki 24 ve 26. haftalarda sorun olur genelde dedi. Şimdiye kadar her şey çok güzeldi, bu da beni olumlu düşünmeye itiyor zaten. İnşallah uygun haftalarda sonlanır süreçlerimiz.Yanlıs hatırlamıyorsam
Cnm risk deyip kimseyide kprkutmayalım da söle ki o haftalardam önceki dogum lar da yaşama ihtimali yok ama 24 25den sonra bu şans yükseliyor yazıyıda ekliyorum
Teşekkür ederim nisam30. Açılma olması açısından mı? Sanırım doktor 20. haftalardan sonra daha sık ilgilenir bir şey sezerse diye tahmin ediyorum ben de. Şu ana kadar hem vajinal muayene olmuştum hiçbir sorun yoktu çok şükür.Çok geçmiş olsunn.
Doktorunun uygun gördüğü zamanda rahim ağzı ölçümü yaptırmani tavsiye ederim erken dogum sebeplerindendir.
Belki yoktur sende ama yapmanda fayda var aklında bulunsun söylemek istedim .
Ben nedeni belirlemeyen 22 haftalik erken dogumyaptim simdi herturlu onlem aliyorum rabbim kimseye yasatmasin
Yavrularimiz sağlıcakla ve zamanında doğarlar insallah
Yok bazen bana da öyle oluyor, hatta altımı ıslatmış gibi hissetmiştim bir kere. Normal bir şey. :)Kızlar ben de 16.haftanın içindeyim bu hafta akintim az az ama su gibi geldi sorun olur mu diye çok korkuyorum
Benim sağlık ocağı da öyle, 6. haftada hamilelğimi öğrendiğimde beni aradılar. 20. haftada gel aşıya dediler. Orada kaldı.Sağlık ocağından arananlar olmuş. Benim kayıtlı olduğum yer çok ilgisiz. 9 haftalıkken kayıt yaptırdım. O zaman şimdi git 20 haftalıkken aşıya gel dediler, sonra ne arayan ne soran... gebe olduğuma dair rapor gerekiyordu onu bile vermeyip ultrasonu olan bir kadın doğumcuya git dediler. o yüzden bir şikayetim olsa yine kadın doğumcuya git diyeceklerini düşünüyorum
Bemin sağlık ocağına gebe olduğumu ben söyledim. Hatta bana nerden biliyorsun, test yaptırdın mı filan dedilerBenim sağlık ocağı da öyle, 6. haftada hamilelğimi öğrendiğimde beni aradılar. 20. haftada gel aşıya dediler. Orada kaldı.
Gerçi ben arayacağım yakınlarda ilaç alacağım. Demir ilaçlarını ücretsiz veriyorlar.
18.haftamdayım.bu hafta yaptılar.ama diğer ebe biz 20.haftada yapıyoruz normalde dediCanım tetenoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdın ilk tozu
Ben de decavit istedim.elimizde yok,olduğunda veriyoruz dediBemin sağlık ocağına gebe olduğumu ben söyledim. Hatta bana nerden biliyorsun, test yaptırdın mı filan dedilerDemir ilacının verildiğini de bilmiyordum. Hangi ilacı veriyorlar acaba?
Çok güldüm ya, emin misin bak yanlışlık olmasınBemin sağlık ocağına gebe olduğumu ben söyledim. Hatta bana nerden biliyorsun, test yaptırdın mı filan dedilerDemir ilacının verildiğini de bilmiyordum. Hangi ilacı veriyorlar acaba?
Bugunlerde baslamak lazim dimi ya benim evde var aslinda baslasam mi? Henuz dr.a gitmek nasip olmadimBenim sağlık ocağı da öyle, 6. haftada hamilelğimi öğrendiğimde beni aradılar. 20. haftada gel aşıya dediler. Orada kaldı.
Gerçi ben arayacağım yakınlarda ilaç alacağım. Demir ilaçlarını ücretsiz veriyorlar.
Yaaa çilekliiiimmm çok sevindimHerkese merhaba, son zamanlarda karnımın sol alt kısmında değişik hareketler vardı ama bebek olduğunu düşünmemiştim. Dün sırt üstü yattığımda kısa süreli, seğirme gibi pıt pıt'ları çok net hissettim, doktoruma sordum bebeğin ilk hareketlerini hissediyorsun dediBebeğinin hareketlerini hisseden var mı? Yeri değişiyor mu yoksa hep aynı yerde mi oluyor?
MERHABA BENDE dün gece sağıma doğrı yattıgımda göbek deliğimin tam altında pıt pıt damar atıyomus gibi oldu 20 sn filan ilk defa oldu ama bilmesem damar atıyor sanardım ben :)Herkese merhaba, son zamanlarda karnımın sol alt kısmında değişik hareketler vardı ama bebek olduğunu düşünmemiştim. Dün sırt üstü yattığımda kısa süreli, seğirme gibi pıt pıt'ları çok net hissettim, doktoruma sordum bebeğin ilk hareketlerini hissediyorsun dediBebeğinin hareketlerini hisseden var mı? Yeri değişiyor mu yoksa hep aynı yerde mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?