2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğru diyorsun gitmemekte olmaz sonuçta.önlemlerimizi aldıktan sonra hiçbişi olmaz inş

Olabiliyor bence Çok güzel bir şekilde aynı tesadüf denk geldi çünküBiz de bugün doktora gittik doğum tarihimiz 9 Ekim ve 17 cm boyumuz 260gr kilomuz 1 hafta da önde gidiyor bebeğiniz dedi doktor

Bencede o kese boyutu falan olmasin ben 14.haftada gittigimde 9cm di 1 hafta önden gidiyor dedi doktorum sizin dediginiz 2 katı geriden gelmesi imkansiz
Aynen canım öyledir heralde yoğundu baya doktor ben de heyecandan farketmedim videoyı izleyince şok oldum Ama fl değerinden hesapladım yanlış söylemiş belki de keseyi söyledi

Teşekkür ederim çok Oğlusum kesinleşti zaten bu kadar sıkıntıdan sonra istemedigim bir kızla evlenirse poposuna vururum pat pat. Evet işte benim negatifligim. belki de hiç sorun çıkmayacak.
Çok teşekkür ederimmm. Doktorum evet yıllar yılı bizim akrabalar hep ona gider kendine güvenen biri işini de iyi yapıyor. Allahın izniyle doktora bıraktım o düsünsün.
Zaten neyse ki yay burcuyuz. Ben bu sanssizlikla moralden giderim hayattan Aa o haftalar genel olarak mi riskki?
Bizim polikistik over sendromu gibi düşünüyorum bunu da. O zaman gittiğim doktor bebek yapmak için sıkıntı olabilir demişti ama olmadi. Hepimizi Allah korusun, bebeklerimizi kavuştursun bize.

İkinci gebeligi olup hareketlerini hala hissetmeyen var mi :)

Aynen canım öyledir heralde yoğundu baya doktor ben de heyecandan farketmedim videoyı izleyince şok oldum Ama fl değerinden hesapladım yanlış söylemiş belki de keseyi söyledi ☺☺
ben 24 nisandaki son kontrolumde 13+6 haftalikken 13 cm 94 gramdi bebisim bas ayak olctu butun boyu yani..neden olmasinki seninki suan daha buyuk gayet normal yani

Seninde mi belli değil canım? Doktor hiç mi tahmin yapmadı? ☺ Bakalım bi dahaki kontrolde kesinleşir benim herhalde. Senin ne zaman kontrolün var?
Benim de geçen hafta gittim erkeğe benzettim dedi ama tam net diyemem bu bir tahmin dedi.bir dahaki kontrolde netleşir dedi .bende kontrole bayram sonra giderim inşallah tabi agrım sızım olmazsa Allah’ın izniyle

İkinci gebeligi olup hareketlerini hala hissetmeyen var mi :)
Ben ilk gebelikte bile daha erken hissetmiştim. Şu muayene gününü iple çekiyorum artık. 4 5 Mayıs gibi dayanıcam doktorun kapısına inşallah

Benim de geçen hafta gittim erkeğe benzettim dedi ama tam net diyemem bu bir tahmin dedi.bir dahaki kontrolde netleşir dedi .bende kontrole bayram sonra giderim inşallah tabi agrım sızım olmazsa Allah’ın izniyle
Benimkide işte senin gibi tahmin dedi, kesin değil dedi. Ben ya bu perşembe ya da önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum cinsiyeti kesinleştirmek için.

Yanlıs hatırlamıyorsam
Cnm risk deyip kimseyide kprkutmayalım da söle ki o haftalardam önceki dogum lar da yaşama ihtimali yok ama 24 25den sonra bu şans yükseliyor yazıyıda ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-29-01-12-38-733_com.kksal55.hamileliktakibi.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 33
Çok geçmiş olsunn.
Doktorunun uygun gördüğü zamanda rahim ağzı ölçümü yaptırmani tavsiye ederim erken dogum sebeplerindendir.
Belki yoktur sende ama yapmanda fayda var aklında bulunsun söylemek istedim .
Ben nedeni belirlemeyen 22 haftalik erken dogum yaptim simdi herturlu onlem aliyorum rabbim kimseye yasatmasin
Yavrularimiz sağlıcakla ve zamanında doğarlar insallah

Selam kızlar bende 15 haftalığım cinsiyet henüz belli değil Tanısmak isteyen varsa instgrmdan konuşabiliriz?

Banada doktor öyle dedi erkek olabilir ama erkek dediklerim hep kız çıktı dedi

Kizlar mide eksimesine çözüm buldunuz mu cok kötü midem
Kollarini yukarı kaldirip bir elinle diger kolun dirseğini tut bu sayede yemek borusu biraz diklesip midedenbgelecek özsu engelleniyormus.Birde muz yemek . Ama vitaminler falan insanda pekbhal kalmiyor geçmiş olsun.

Kollarini yukarı kaldirip bir elinle diger kolun dirseğini tut bu sayede yemek borusu biraz diklesip midedenbgelecek özsu engelleniyormus.Birde muz yemek . Ama vitaminler falan insanda pekbhal kalmiyor geçmiş olsun.
Deneyecem canim tesk ederim muz yiyorum ama muzun etkisi yok canim salatalikta etki etmiyor artik pekmez biraz iyi geliyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…