Bencede o kese boyutu falan olmasin ben 14.haftada gittigimde 9cm di 1 hafta önden gidiyor dedi doktorum sizin dediginiz 2 katı geriden gelmesi imkansiz17 santim bana çok büyük geldi 20. Haftalardan sonra olacak bir boy eminmisin doğru yere baktığına canim
Doğru diyorsun gitmemekte olmaz sonuçta.önlemlerimizi aldıktan sonra hiçbişi olmaz inşTabi gitmenizi tavsiye ederim tekrar kan değerlerinize bakılıyor. Aşı yapılacak vaktiniz gelmişsese sezeryan ihtimalinize karşıda tetanoz aşısı yapılıyor. Zaten sağlık ocağına öyle rast gele hasta kabul etmiyorlar bomboş ve tertemiz. maskenizi falan takıp gidebilirsiniz
Canim onceden bas popo mesafesi yaziyordu büyüdükçe bas ayak mesafesi yaziyor doktorun sana dedigi normal yani boyut olarakHee evet bana da geçen kontrolde 14,5 cm dedi o farklı bir değer sanırım. Yine seninki uzun olacak belli
Aynen canım öyledir heralde yoğundu baya doktor ben de heyecandan farketmedim videoyı izleyince şok oldumBencede o kese boyutu falan olmasin ben 14.haftada gittigimde 9cm di 1 hafta önden gidiyor dedi doktorum sizin dediginiz 2 katı geriden gelmesi imkansiz
Teşekkür ederim çokGozun aydin olsun cinsiyetiniz kesinlesmis artik oglusum diye sevmeye baslarsin :)) rahim basıklığı ile ilgili bilgim yok ama bildigim birsey var o da guzel seylere odaklanman gerejtigi..bebegin ne kadarda guzel gelismis masallah bunlari dusun daha olmayan olacagıda belli olmayan bir durum icin kendini sıkıntıya sokma lütfen
Çok teşekkür ederimmm. Doktorum evet yıllar yılı bizim akrabalar hep ona gider kendine güvenen biri işini de iyi yapıyor. Allahın izniyle doktora bıraktım o düsünsün.Kuzucum hayırlı olsun öncelikle sende erkke anası olacaksın demekayrıca okudum bnce doktor umutlu kendne güvenen biri belli ki biz yay kadınları da güçlüyüz bilirsin senden kaynaklanan bi sorunmus gibi düşünü p kendni üzersen asıl haksızlık etmiş olursun 24 25.haftalar genelde riskli zaten herkes için bunu daha öncede okumustum o yüzden hepimiz Allaha emanetiz bebeşlerimizde öle biz elimizden geldiğince iyi bakmaktan Baska çaremiz yok için rahat olsun bnce sorun olmaz önceden tespit edilmiş en azından
ben 24 nisandaki son kontrolumde 13+6 haftalikken 13 cm 94 gramdi bebisim bas ayak olctu butun boyu yani..neden olmasinki seninki suan daha buyuk gayet normal yaniAynen canım öyledir heralde yoğundu baya doktor ben de heyecandan farketmedim videoyı izleyince şok oldumAma fl değerinden hesapladım yanlış söylemiş belki de keseyi söyledi ☺☺
Benim de geçen hafta gittim erkeğe benzettim dedi ama tam net diyemem bu bir tahmin dedi.bir dahaki kontrolde netleşir dedi .bende kontrole bayram sonra giderim inşallah tabi agrım sızım olmazsa Allah’ın izniyleSeninde mi belli değil canım? Doktor hiç mi tahmin yapmadı? ☺ Bakalım bi dahaki kontrolde kesinleşir benim herhalde. Senin ne zaman kontrolün var?
Benİkinci gebeligi olup hareketlerini hala hissetmeyen var mi :)
Benimkide işte senin gibi tahmin dedi, kesin değil dedi. Ben ya bu perşembe ya da önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum cinsiyeti kesinleştirmek için.Benim de geçen hafta gittim erkeğe benzettim dedi ama tam net diyemem bu bir tahmin dedi.bir dahaki kontrolde netleşir dedi .bende kontrole bayram sonra giderim inşallah tabi agrım sızım olmazsa Allah’ın izniyle
Yanlıs hatırlamıyorsamTeşekkür ederim çokOğlusum kesinleşti zaten bu kadar sıkıntıdan sonra istemedigim bir kızla evlenirse poposuna vururum pat pat. Evet işte benim negatifligim. belki de hiç sorun çıkmayacak.
Çok teşekkür ederimmm. Doktorum evet yıllar yılı bizim akrabalar hep ona gider kendine güvenen biri işini de iyi yapıyor. Allahın izniyle doktora bıraktım o düsünsün.
Zaten neyse ki yay burcuyuz. Ben bu sanssizlikla moralden giderim hayattanAa o haftalar genel olarak mi riskki?
Bizim polikistik over sendromu gibi düşünüyorum bunu da. O zaman gittiğim doktor bebek yapmak için sıkıntı olabilir demişti ama olmadi.Hepimizi Allah korusun, bebeklerimizi kavuştursun bize.
Cnm risk deyip kimseyide kprkutmayalım da söle ki o haftalardam önceki dogum lar da yaşama ihtimali yok ama 24 25den sonra bu şans yükseliyor yazıyıda ekliyorumTeşekkür ederim çokOğlusum kesinleşti zaten bu kadar sıkıntıdan sonra istemedigim bir kızla evlenirse poposuna vururum pat pat. Evet işte benim negatifligim. belki de hiç sorun çıkmayacak.
Çok teşekkür ederimmm. Doktorum evet yıllar yılı bizim akrabalar hep ona gider kendine güvenen biri işini de iyi yapıyor. Allahın izniyle doktora bıraktım o düsünsün.
Zaten neyse ki yay burcuyuz. Ben bu sanssizlikla moralden giderim hayattanAa o haftalar genel olarak mi riskki?
Bizim polikistik over sendromu gibi düşünüyorum bunu da. O zaman gittiğim doktor bebek yapmak için sıkıntı olabilir demişti ama olmadi.Hepimizi Allah korusun, bebeklerimizi kavuştursun bize.
İkinci gebeligi olup hareketlerini hala hissetmeyen var mi :)
Çok geçmiş olsunn.Aynen öyle Allah'a bıraktım tamamen o en iyisini bilir. Düşünmemeye çalışacağım o tarafı. Teşekkür ederim. <3
Riskli gebelik uzmanı nasıl oluyor ki hiç bilmiyorum?Evet aslında çok güvendiğim bir doktor zaten, ihtimalleri saydı. İlk haftalarda da söylemişti, rahimden dolayı erken bir doğum söz konusu olabilir diye.
Evet doğru söylüyorsun daha çok erken, tek isteğim yaşayabilecek kadar büyüsün. Haftasında da değilim. Dikişi bilmiyorum ama 25. haftalarda rahim kasılmasını erteleyen ilaçlar varmış. Tabi umarım gerek kalmadan sağlıkla ilerler süreç.Teşekkür ederim. <3
Benide aradilar gitmedim bendeBenim doktorum seni sağlık ocağından arayacaklar gelirim de ama gitme şu ortamda dedi
Banada doktor öyle dedi erkek olabilir ama erkek dediklerim hep kız çıktı dediBenim de geçen hafta gittim erkeğe benzettim dedi ama tam net diyemem bu bir tahmin dedi.bir dahaki kontrolde netleşir dedi .bende kontrole bayram sonra giderim inşallah tabi agrım sızım olmazsa Allah’ın izniyle
Kollarini yukarı kaldirip bir elinle diger kolun dirseğini tut bu sayede yemek borusu biraz diklesip midedenbgelecek özsu engelleniyormus.Birde muz yemek . Ama vitaminler falan insanda pekbhal kalmiyor geçmiş olsun.Kizlar mide eksimesine çözüm buldunuz mu cok kötü midem
Deneyecem canim tesk ederim muz yiyorum ama muzun etkisi yok canim salatalikta etki etmiyor artik pekmez biraz iyi geliyor gibiKollarini yukarı kaldirip bir elinle diger kolun dirseğini tut bu sayede yemek borusu biraz diklesip midedenbgelecek özsu engelleniyormus.Birde muz yemek . Ama vitaminler falan insanda pekbhal kalmiyor geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?