2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
18.haftamdayım.bu hafta yaptılar.ama diğer ebe biz 20.haftada yapıyoruz normalde dedi Ben de bilemiyorum bana randevuyu bugüne verdiler dedim.sonra benşm ebem geldi ve aşımı yaptı
Canım çok teşekkür ederim ben de 16.haftanın içindeyim beni sağlık ocağın her pazartesi arıyor yine de kaçırmak istemedim

Yaaa çilekliiiimmm çok sevindim
Şu anı nasıl bekliyorum bi bilsen

Melodiam çok çok değişik bir pıt pıt'tı ya ben de bu anı bekledim hep, çok güzel bir andı hadi kızımız da pıtpıt'lasın bekliyoruzz

MERHABA BENDE dün gece sağıma doğrı yattıgımda göbek deliğimin tam altında pıt pıt damar atıyomus gibi oldu 20 sn filan ilk defa oldu ama bilmesem damar atıyor sanardım ben :)

Yaa maşallah, evet bana da aynen öyle oldu, bişeyler atar gibi sanki meğer bebeğin hareketiymiş o. Sağlıkla gelsinler

Merhabalar benim gobegimin deligi ve civarinda kizriklik oldu basina gelen var mi acaba neden ?

Yanlıs hatırlamıyorsam

Cnm risk deyip kimseyide kprkutmayalım da söle ki o haftalardam önceki dogum lar da yaşama ihtimali yok ama 24 25den sonra bu şans yükseliyor yazıyıda ekliyorum
Kızlar rahat olun arkadaşımın çocuğu 600 gram doğdu ve yaşıyor.Allah ne yazdiysa o olacak.risklere gelecek olursak benim ilk hamileliğinmde oğluma sakat doğabilir dedi doktor çok sukur sapasağlam.cunku oglum yek damarda n besleniyordu.biz tedbirimizi alalım takdir Allahın.olumsuz düşünmeyin hiç.

Peki arkadaşınızın bebeğinde psikolojik ya da fizyolojik sıkıntılar oluştu mu hiç? Arkadaşınız neden erken doğum yapmıştı?

Kızlar merhabalar bugün kontrolümüz vardı içine doğduğu ve Necla34 üm tahminleri tuttu ve kızımız geliyor
Çin takvimi remzi teoremi kalp atış hızı her be kadar ihtimal dahilinde olsa da onlar da tuttu
Sertlikten bahsedenler olmuş tek tek etiketleyemedim benim ilk gebeliğim ama bir hafta da iki üç kez o sertliği hissettim internetten bakma gafletinde bulundum daha bebek bu kadar büyük olamaz diye sağ tarafımda yumru büyüklüğünde taş gibi sertti internette kasılma olabilir diyordu hayra çoğu kişiye de magnezyum vermişler bugün doktora sordum bebek olamaz o kadar büyük değildir dedi bende öyle düşünmüştüm sık olmadıkça sorun değil demişti usg için uzanınca ki normalde de uzandığımda çok net hissediyordum eliyle dokundu ben de su an hissediyorum çok zayıfsın rahim bu hissettiğin o yüzdenfarkediyorsun bu kadar belirgin dedi bebek hareket ettikçe rahimde böyle kasılmalar olur zayıflıktan farkediyorsun dedi bilginiz olsun rahatlayın diye uzun uzun yazdım hareketleri hissetmesem de nerede olduğunu hissediyorum
12. Haftada bağdaş kurmuştu cinsiyeti görememiştim ama bu hafta çikolata yiyip girdim yine bağdaştı sonradan bana acıyıp açtı sağolsun
Tetanoz 20. Ve 24. Haftalarda sanırım
Sonraki kontrolüm perinatologda 20. Haftada Muğla’da yok aydına gideceğim 24 de de şeker yüklemesi yapalım dedi bu arada AFP değeri için kan verdim bebeğin beyin gelişimine ilişkin bilgi veriyormuş 10 gün sonra cıkacak sonuçlar
Benden haberler bunlar

Ben de hissediyorum bu aralar çok güzel ve tuhaf bir his, orda olduğunu hatırlatıyor

gözünaydın Bebişin cinsiyetini öğrenmişsin.

Haberler güzel hayırlısı olsun cnm bende zayıfım o yüzden kasılma cok oluyo bide bazen sağda bazen solda ağırlık hissediyorum demekki dönğyo sürekli bu AFP değeri nedir benden hiç öle Bi kan alınmadı ama 20. Haftada gidicem bende ayrıntılı için

Hayirli olsun prensesinn

Gecen hafta banada oldu doktor antibiyotik verdi doktora gorun istersen
Canim sana hangisini verdi antibiyotik banada verdi benim midem de intihap var ağzim kurudu midem ağridi sordum doktoruma dün bitane içmiştim zaten birak dedi toz şaşe ve fitiller iyi gelir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…