Canım normal doğum yapmadım ama suni sancı çektim inan dayanilmayacak gibi bir durum değil.. Sancinin son raddesine geldim ben yani hiç bitmeyen bir sancı, açılma olmadığı için sezeryan tercih ettim. Suni sancı verilmez ise bu sancılar ara ara geliyor.. Örneğin 5 dakikada bir 30 saniye 4 dakikaya düşüyor 3 dakikaya düşüyor son sancı gelene kadar zor olan tek bir şey var doğum anı oda açılma olduğu anda çok uzun sürmüyor..
Benim ikiz olmasaydı ve normal doguma engel bir durum olmasaydı sezeryan sonrası tekrar normal doğumu tercih ederdim.
Beni kandırıyorsun değil miBugün daha iyi diyeceğm yineüstüne yatmadıkça ağrısı da geçti sanırım. Evet arkaya hala çok uzatamıyormuşum şimdi denedim
Benimki de öyle getir öpeyim diye alıyor koluBeni kandırıyorsun değil mi
Bir de eşim geliyor unutup sarılıyor, nasıl acıyor yaAma şeyi sevdim böyle çok spor yapmışsın da kasların çok çalışmaktan ağrımış gibi bir ağrısı var. Kol kası yapmışım gibi hissediyorum
Bebek için sağlıklı olan ne ise o olsun :)sezeryandan sonra para verseler normal doğum yapmazdım bendenormal in adı ne kadar normal olsada vajina dağılıyor sezeryanda orasıda sağlam kalıyor bir avantajda o bence
Normal doguma engel bir durumun mu var canim ?Canım normal doğum yapmadım ama suni sancı çektim inan dayanilmayacak gibi bir durum değil.. Sancinin son raddesine geldim ben yani hiç bitmeyen bir sancı, açılma olmadığı için sezeryan tercih ettim. Suni sancı verilmez ise bu sancılar ara ara geliyor.. Örneğin 5 dakikada bir 30 saniye 4 dakikaya düşüyor 3 dakikaya düşüyor son sancı gelene kadar zor olan tek bir şey var doğum anı oda açılma olduğu anda çok uzun sürmüyor..
Benim ikiz olmasaydı ve normal doguma engel bir durum olmasaydı sezeryan sonrası tekrar normal doğumu tercih ederdim.
Öyleyim vallaMinnacık kivalla bi anda gelecek korkutacak tekmesi seni 1 haftası var temiz ben böyle sert hissedeceğini hiç düşünmemiştim yani içeride sonuçta ne kadar yüzeye gelebilir ki di mi yaramaz bunlar yaramaz parmaklarını yediğim
Sen de benim gibi acemi endişeleri yaşıyorsun di miÇok dikkatsiz biriyim ben normalde inşallah anlarım belirtileri
Bebek için sağlıklı olan ne ise o olsun :)
Çok düşüneceğim bir ayrıntı değil benim
Öyleyim vallaya bi de 7. 8.aydan beri başlıyomuş sancılar nasıl bilecez yalancı sancı veya gerçek sancı. Ben yalancılara inanırım hemencik o da heralde suyla beraber gelirse gerçek sancı olacak
Bir de elleri de ağır erkeklerin yani lap diyeBenimki de öyle getir öpeyim diye alıyor koludaha çok canım acıyor
Belki de çok spor yapmışsındır ha olamaz mısen öyleymiş gibi davran belki etkisi olur
Ben de hemen inanırım ya, sancı bile bizi kandırıyor anne olmak ne zorÖyleyim vallaya bi de 7. 8.aydan beri başlıyomuş sancılar nasıl bilecez yalancı sancı veya gerçek sancı. Ben yalancılara inanırım hemencik o da heralde suyla beraber gelirse gerçek sancı olacak
Hahah su demesinler sanaBir de elleri de ağır erkeklerin yani lap diyeBen öyle düşüyorum zaten bugün de çok egzersiz yaptım çok fena fit olacam doğumda ama yattığım yerden
Ben de hemen inanırım ya, sancı bile bizi kandırıyor anne olmak ne zor
Ben hala su denizde gelirse anlamamaktan korkuyorum, su kilit nokta gibi
Anladım canım iyiymiş bünye hazırlanıyor alışıyor demekki artık son zamanlardaki belirtilerle. Korkum geçti biraz vallabunda hiç tecrüben olmasa bile anlıyorsun , o 7.-8. Ayda olan anlık şeyler oluyor ( olmayadabiliyor ) . Gerçek olduğunda sancının aralıkları sıklaşıyor , düzenli sn lerde oluyor , öncesinde de bir sürü belirtileri oluyor . Bebek aşağı inmiş oluyor ....ayrıca son zamanlarda iki günde bir hatta her gün kontrole gitmeye başlıyorsun
Anladım canım iyiymiş bünye hazırlanıyor alışıyor demekki artık son zamanlardaki belirtilerle. Korkum geçti biraz valla
Eveetyaa o zamanlar artık bebiş için sabırsızlığın iyice artıyor , şimdi bile nasıl hissediyorsun merak içindesin ❤ Ayrıca göbeğin büyüyor , hareketler kısıtlanıyor ... korku kalmıyor , doğsun artık diye dört gözle bekliyorsun
Anasına benzeyecek deseneAyy ne güzel maşallah öyle gelsinAma benimki biraz kaba olacak herhalde. Akşamları çok hareketleniyor zaten geç saatlere kadar yemediğim tekme kalmıyor herhalde biraz partici bir tip olacak. Dıpdıs dıpdıs
Ben anladum seni tatlım.Benimde ikinci çoçuğumda bir sahil kasabasındaydık bırak özel hastaneyi muaynanesi olan doktor bile zor buldum.Ama cihazı çok güzeldi benimde ayrıntılı incelememi o yaptı herşeye baktı.üstelik yalnızca muayne ücreti aldı.Şimdi 650 lira verdim korona yüzünden 1 saatlik muayneyi 20dk düşürmüşler verdik geldik aynı şey.Hatta 12 yıl önce oğlumun ultrason fotağrafı şimdiki bebeğimden daha net.Amin canım inşAllah gerekli olmaz. Biliyorum bi dizide görmüştüm sanki anne karnında ameliyatı. İşte o müdahale edilecek durum dikkatli bakılınca normal ultrasonda da görülür diyorum ama anlatamıyor muyum
Benim gittiğim hastanede 3 boyutlu 4 boyutlu renkli ultrason var. Hatta buraya da atmıştım bi foto orda maşAllah çok güzel çıkmıştı bebişimİnşAllah ileriki haftalarda da yine gidersem yakışıklı bi foto isticem yine
Çok sevindim canım hem temiz çıkmasına hem beni anlamana. Teşekkür ederimBen anladum seni tatlım.Benimde ikinci çoçuğumda bir sahil kasabasındaydık bırak özel hastaneyi muaynanesi olan doktor bile zor buldum.Ama cihazı çok güzeldi benimde ayrıntılı incelememi o yaptı herşeye baktı.üstelik yalnızca muayne ücreti aldı.Şimdi 650 lira verdim korona yüzünden 1 saatlik muayneyi 20dk düşürmüşler verdik geldik aynı şey.Hatta 12 yıl önce oğlumun ultrason fotağrafı şimdiki bebeğimden daha net.
Ay o da var bir de değil mi?Hahah su demesinler sana
Sen bi de nişanı gör ay pardon düşün
Kız nasıl anladınAnasına benzeyecek desene
Çok sevindim canım hem temiz çıkmasına hem beni anlamana. Teşekkür ederimişte tam olarak bunu anlatmaya çalıştım ama bazı insanlar (ne biçim insanlar ) anlamamaya gayret ediyo. Beğenmedim emojisi atanlar konuyu farklı yere çekenler ay çok da tınn
Benim maddi açıdan imkanım var ama diğer şartlar uygun değil şuan başka uzak bi şehre gitmemiz lazım onun için. Diyarbakırda bildiğim bi doktor da aynı ultrasonla bakıyomuş detaylı diye aynı şey yani. Şartlar müsait değil işte hele şu pandemi zamanı. Kiminin de maddi imkanı olmayabilir. O yazılanları okusa nasıl huzursuz olcak yaptırmadı diye.
Ne kadara aldınız markası modeli neydi ?Aaa ben bilmeden gecen hafta almıştım ama satıcı mal pek gelmiyor deyince biz almaya niyetlendik.Malum uretimler falan hep zayıfladı.Çok acil ihtiyaç mı bilmiyorum.iyi indirimde yaptılar aslında babymall den aldık.Zaten herşeyin fiyatı artacak gibi görünüyor.Allah herkese kolaylik versin.
HahahAy o da var bir de değil mi?Acıtan şeyler mi acaba diyeceğim de doktorumun dediği aklıma geliyor bu da anne olacak diye Laylaylom yaşıyoruz bakalım şimdlik neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?