2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

sezeryandan sonra para verseler normal doğum yapmazdım bende normal in adı ne kadar normal olsada vajina dağılıyor sezeryanda orasıda sağlam kalıyor bir avantajda o bence

Bugün daha iyi diyeceğm yine üstüne yatmadıkça ağrısı da geçti sanırım. Evet arkaya hala çok uzatamıyormuşum şimdi denedim
Beni kandırıyorsun değil mi
Bir de eşim geliyor unutup sarılıyor, nasıl acıyor ya Ama şeyi sevdim böyle çok spor yapmışsın da kasların çok çalışmaktan ağrımış gibi bir ağrısı var. Kol kası yapmışım gibi hissediyorum

Benimki de öyle getir öpeyim diye alıyor kolu daha çok canım acıyor
Belki de çok spor yapmışsındır ha olamaz mı sen öyleymiş gibi davran belki etkisi olur

sezeryandan sonra para verseler normal doğum yapmazdım bende normal in adı ne kadar normal olsada vajina dağılıyor sezeryanda orasıda sağlam kalıyor bir avantajda o bence
Bebek için sağlıklı olan ne ise o olsun :)

Çok düşüneceğim bir ayrıntı değil benim

Normal doguma engel bir durumun mu var canim ?

Öyleyim valla ya bi de 7. 8.aydan beri başlıyomuş sancılar nasıl bilecez yalancı sancı veya gerçek sancı. Ben yalancılara inanırım hemencik o da heralde suyla beraber gelirse gerçek sancı olacak

Öyleyim valla ya bi de 7. 8.aydan beri başlıyomuş sancılar nasıl bilecez yalancı sancı veya gerçek sancı. Ben yalancılara inanırım hemencik o da heralde suyla beraber gelirse gerçek sancı olacak

bunda hiç tecrüben olmasa bile anlıyorsun , o 7.-8. Ayda olan anlık şeyler oluyor ( olmayadabiliyor ) . Gerçek olduğunda sancının aralıkları sıklaşıyor , düzenli sn lerde oluyor , öncesinde de bir sürü belirtileri oluyor . Bebek aşağı inmiş oluyor ....ayrıca son zamanlarda iki günde bir hatta her gün kontrole gitmeye başlıyorsun

Benimki de öyle getir öpeyim diye alıyor kolu daha çok canım acıyor
Belki de çok spor yapmışsındır ha olamaz mı sen öyleymiş gibi davran belki etkisi olur
Bir de elleri de ağır erkeklerin yani lap diye Ben öyle düşüyorum zaten bugün de çok egzersiz yaptım çok fena fit olacam doğumda ama yattığım yerden
Ben de hemen inanırım ya, sancı bile bizi kandırıyor anne olmak ne zor
Ben hala su denizde gelirse anlamamaktan korkuyorum, su kilit nokta gibi

Hahah su demesinler sana
Sen bi de nişanı gör ay pardon düşün

Anladım canım iyiymiş bünye hazırlanıyor alışıyor demekki artık son zamanlardaki belirtilerle. Korkum geçti biraz valla

Anladım canım iyiymiş bünye hazırlanıyor alışıyor demekki artık son zamanlardaki belirtilerle. Korkum geçti biraz valla

yaa o zamanlar artık bebiş için sabırsızlığın iyice artıyor , şimdi bile nasıl hissediyorsun merak içindesin Ayrıca göbeğin büyüyor , hareketler kısıtlanıyor ... korku kalmıyor , doğsun artık diye dört gözle bekliyorsun

Eveet şimdi bile göbeğimin çıkmasına alışamadım hâlâ. Yatakta dönmek mesela zor geliyo artık. Ki şimdikinin kaç katı olacak göbeklerimiz. Doğsun artık bir an önce dicez

Ben anladum seni tatlım.Benimde ikinci çoçuğumda bir sahil kasabasındaydık bırak özel hastaneyi muaynanesi olan doktor bile zor buldum.Ama cihazı çok güzeldi benimde ayrıntılı incelememi o yaptı herşeye baktı.üstelik yalnızca muayne ücreti aldı.Şimdi 650 lira verdim korona yüzünden 1 saatlik muayneyi 20dk düşürmüşler verdik geldik aynı şey.Hatta 12 yıl önce oğlumun ultrason fotağrafı şimdiki bebeğimden daha net.

Çok sevindim canım hem temiz çıkmasına hem beni anlamana. Teşekkür ederim işte tam olarak bunu anlatmaya çalıştım ama bazı insanlar (ne biçim insanlar ) anlamamaya gayret ediyo. Beğenmedim emojisi atanlar konuyu farklı yere çekenler ay çok da tınn

Benim maddi açıdan imkanım var ama diğer şartlar uygun değil şuan başka uzak bi şehre gitmemiz lazım onun için. Diyarbakırda bildiğim bi doktor da aynı ultrasonla bakıyomuş detaylı diye aynı şey yani. Şartlar müsait değil işte hele şu pandemi zamanı. Kiminin de maddi imkanı olmayabilir. O yazılanları okusa nasıl huzursuz olcak yaptırmadı diye.

Hahah su demesinler sana
Sen bi de nişanı gör ay pardon düşün
Ay o da var bir de değil mi? Acıtan şeyler mi acaba diyeceğim de doktorumun dediği aklıma geliyor bu da anne olacak diye Laylaylom yaşıyoruz bakalım şimdlik neler olacak
Anasına benzeyecek desene
Kız nasıl anladın Ben de çok severim hareketli geceleri Ama oğlum beni beğenmez kesin kendi kız arkadaşı ile gider ilerde çok kızıcam ona.

Yaptırabildiğin testleri yaptırmıştın zaten , bu testide yaptıramaman elinde olmayan sebeplerden , anlamıştık zaten seni hiç kafana takma Burada bazı konular çok Farklı yerlere çekilip uzatılabiliyor

Ne kadara aldınız markası modeli neydi ?

Ay o da var bir de değil mi? Acıtan şeyler mi acaba diyeceğim de doktorumun dediği aklıma geliyor bu da anne olacak diye Laylaylom yaşıyoruz bakalım şimdlik neler olacak
Hahah unutsana doktorun dediğini en iyisi laylaylom ya anın tadını çıkaralım carpe diem ciyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…