- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Vardı tedavi görmüştüm ve değerlerim normale dönmüştü ama hamilelikte bu Demir ilacına çok önem veriyorlar ne yapcam kafam karıştıBana multivitaminlerin içindeki demir bile fazla geliyor. Seni anlıyorum. Maalesef demirin en yaygın yan etkisi kabızlık. Gebelikten önce demir eksikliği var mıydı? Yoksa dozu düşürmeyi deneyebilirsin. Eğer eksiklik varsa doktoruna danışsan daha iyi olabilir.
Ben bütün gün o sancıyla dolaşıyorum özellikle tuvalete girdiğimde oturduğum da
Kullanmadım canım ama bi kaç sitede yorumlarda kabız olanlar bu ilacı kullanmış ismini duymuştum. Sen bunu kullanıyor musun ? Kullanıyorsan ne sıklıkta kullanılacak ? Bu kabızlık yüzünden bebişi de strese sokmaya başladığımı düşünüyorum çok zorluyor beniCnm duphalac kullaniyor musun?Druna danissan belki faydalı olur.Çünkü bende kabızlık icin doğal yöntemler hiç yaramamisti bakliyat zeytinyağ kuru kayisi v.b.Dr da duphalac önerdi zarari olmadığından falanda bahsetmişti.
HoşgeldinizMerhaba! Ben de 2020 Ekim annesi olacağım inşallah. O sebeple bu foruma dahil olmak, kimseyle görüşemediğimiz bu günlerde başka tecrübelerden de faydalanmak istedim.
Maalesef mesaj yazmadan önce son konuşulanları görüp baya üzüldüm. Ben de bir doktorum ve inanın hele de bu günlerde doktorların üzerinde bu denli yoğun baskılar varken bu tarz söylemler çok kırıcı. Her meslekte sert mizaçlı insanlar vardır. Nitekim banka memuru, belediye çalışanı vs bize güler yüz göstermek zorunda olmadığı gibi maaşlı bir devlet memuru olan doktor da güler yüz göstermekle değil işini doğru yapmakla mükelleftir. Ha tabi ki güler yüzlü olması onun insanlığını iyiliğini gösterir. Kimin ne koşullarda çalıştığını bilmiyorsunuz. Günde 500 basta baktığımı hatırlıyorum, bu koşullar düzeltilsin diye ses çıkaracağımıza 24 saatte 10 dk tuvalete zor giden doktor gülsün diye isyan ediyoruz. Özel ve devletteki en büyük fark da buradan gelir maalesef. Pazar dönüşü eve bırakılması için doktorlu ambulans çağıran, 3 gündür parmağı kaşınıyor diye acil servise gelenlerle dolu ülkemiz. İnanın sokağa çıkma yasağında dışarı çıkmak için acile başvuran o kadar çok hasta oldu ki çalışanlar bıkkınlık geçirdi. Tabi ki herkese gereksiz gelmiş gibi muamele yapılamaz ama doktorun insan sarrafı olmasını da bekleyemeyiz, öyle bir eğitim yok. Nasıl ki her hastayı gezmeye gelmiş diye azarlayan doktora sinirleniyorsak biz de her sinirli doktorda bütün cefakar sağlık çalışanlarını kıracak yorumlar yapmamalıyız. Hele müge anlıya destek vermek dayağı hak ediyorlar seviyesi filan çok ilkel ve çok üzücü kusura bakmayın.
Başlangıç için uzun bir mesaj oldu farkındayım ama bu taraftan birinin de kırgınlığını bıkkınlığını bilin istedim.
Endişelerimi söylediğimde gerçekten de benim doktorum da ısrar etti bu konuda. Ama yine aynı sorun baş gösterince ben vitamini 1 haftada bıraktım. Doktoruma da artık ısrarcı olamadı. Ben beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Sanırım ölçümlerde eksiklik çıkarsa damar yolundan demir verilecek. Sen de mutlaka konuşmalısın, her zaman bir alternatif bulunabilir diye düşünüyorum. Eğer mevcutta tespit edilmiş bir eksiklik yoksa bir sonraki kontrolüne kadar demiri bırakman büyük bir sorun olmaz sanıyorum.Vardı tedavi görmüştüm ve değerlerim normale dönmüştü ama hamilelikte bu Demir ilacına çok önem veriyorlar ne yapcam kafam karıştı
Canım ben Medikalpark Florya’ya gidiyorum hamilelik takibi için. Perinatolog da var hastanede ve nette araştırdığım kadarıyla çok iyi. İkili testimi ona yaptırmıştım ve çok memnun kaldım. Detaylı için de ondan randevu aldım, 600 tl. Doçent doktor Ali Gedikbaşı.Kızlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar bu detaylı ultrasonu nerde yaptıracaksınız bide fiyatları yazar mısınız aklımda olsun doktorum beni yönlendirecek ama nereye hangi hastaneye bilmiyorum Çarşamba gidicem
Öncelikle duygularımıza tercüman olmussunuz aslında biz zaten genelleme yaptık şahsi algılamanıza üzüldüm mesele meslek meselesi değil aslında söylediklerinize cok haklısınız amaaa ben kendi adıma söleyim gğleryüz beklemiyorum kesinlikle cunkü ne şartlarda çalısıldıgını tahmin ediyorum ama ne olursa bu sekilde azarlamaya hor görmeye de hakları yok sonucta bizlerinde işleri stresli bizde yeri geliyo sinirleniyoruz ama kimseyi de azarlayıp hor görmüyoruz Müge anlıya hak veren bendim o yüzden cvb vermek istedim şiddeti savunduğunu düşünmediğim için neden sinirlendiğinde hak vermek açısından söyledim yani her doktor her polis her hemşire aynı değil kişisel algılamayın lütfen yinede kırdıysak kusura bakmayın işiniz zor hepimizin işi zor hayat zor malesef..Merhaba! Ben de 2020 Ekim annesi olacağım inşallah. O sebeple bu foruma dahil olmak, kimseyle görüşemediğimiz bu günlerde başka tecrübelerden de faydalanmak istedim.
Maalesef mesaj yazmadan önce son konuşulanları görüp baya üzüldüm. Ben de bir doktorum ve inanın hele de bu günlerde doktorların üzerinde bu denli yoğun baskılar varken bu tarz söylemler çok kırıcı. Her meslekte sert mizaçlı insanlar vardır. Nitekim banka memuru, belediye çalışanı vs bize güler yüz göstermek zorunda olmadığı gibi maaşlı bir devlet memuru olan doktor da güler yüz göstermekle değil işini doğru yapmakla mükelleftir. Ha tabi ki güler yüzlü olması onun insanlığını iyiliğini gösterir. Kimin ne koşullarda çalıştığını bilmiyorsunuz. Günde 500 basta baktığımı hatırlıyorum, bu koşullar düzeltilsin diye ses çıkaracağımıza 24 saatte 10 dk tuvalete zor giden doktor gülsün diye isyan ediyoruz. Özel ve devletteki en büyük fark da buradan gelir maalesef. Pazar dönüşü eve bırakılması için doktorlu ambulans çağıran, 3 gündür parmağı kaşınıyor diye acil servise gelenlerle dolu ülkemiz. İnanın sokağa çıkma yasağında dışarı çıkmak için acile başvuran o kadar çok hasta oldu ki çalışanlar bıkkınlık geçirdi. Tabi ki herkese gereksiz gelmiş gibi muamele yapılamaz ama doktorun insan sarrafı olmasını da bekleyemeyiz, öyle bir eğitim yok. Nasıl ki her hastayı gezmeye gelmiş diye azarlayan doktora sinirleniyorsak biz de her sinirli doktorda bütün cefakar sağlık çalışanlarını kıracak yorumlar yapmamalıyız. Hele müge anlıya destek vermek dayağı hak ediyorlar seviyesi filan çok ilkel ve çok üzücü kusura bakmayın.
Başlangıç için uzun bir mesaj oldu farkındayım ama bu taraftan birinin de kırgınlığını bıkkınlığını bilin istedim.
Evet randevulu cuma gunleri bakiyorAksaray’da ki mi canım randevulu mu?
Benim dr akşamları 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanabilirsin dedi.Düzene girince 3 günde 1 kullandım.Suan problem yok kullanmıyorum.Sen ama mutlaka drunla görüş senin icin başka bir özel durum oluşmasın.Kullanmadım canım ama bi kaç sitede yorumlarda kabız olanlar bu ilacı kullanmış ismini duymuştum. Sen bunu kullanıyor musun ? Kullanıyorsan ne sıklıkta kullanılacak ? Bu kabızlık yüzünden bebişi de strese sokmaya başladığımı düşünüyorum çok zorluyor beni
Tekrar geçmiş olsunHayırlı sabahlar arkadaşlar .ben dünden beri yeni girebildim cünkü alttan muayene edilince biraz daha agrılarım oldu.bayagı mesaj yazan hatta moral olsun diye destek olanda olmuş teşekkür ederimsöylediklerim lütfen yanlış anlaşılmasın ama gerçekten dün doktorun yaptığı çok gereksiz hareketlerdi hem imkanlarım olsa niye gitmeyeyim ve sabaha kadar stres ve agrı cektim .ben ne zaman acillik olsam devlet doktorları bu şekil denk geldi o yüzden inanin devlete Doğum yapmaktan korkar oldum moralim bozulur kavga eder bebeğime zarar verirler psikolojisi ile Bazı özel doktorları da öyle ama bu kadar acımasız değiller .bu süreçte gerçekten işinde iyi ve kaliteli doktor bulmak gerek Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Ve kimseyi gerekmediği sürece hastanelere düşürüp kimseye muhtaç etmesin herkese çok teşekkür ederim çok şükür iyiyim iyi ki varsınız gerçekten
Hoşbuldum teşekkür ederim☺Hoşgeldiniz
Aramıza katılmanız biraz buruk olmuş Sizin adınıza ama hepimizde sadece biraz hassaslık var sanırım hamilelik hormonları üstene yaşanılan süreç. her meslekte sıkıntılar var bence meslekten ziyade insan olmakla ilgili sıkıntı ve ne olursa olsun şiddetin her türlüsü her meslek adına kötü bir düşünce tabi
İyiki geldiniz mesleki deneyimlerinizden yararlanırız biz de
Yo aksine ben genelleme yapılmasına karşı çıktım, şahsi algılamadım. Her meslekte her tür insan var, inşallah her zaman ekstra merhametli insanlara denk geliriz hepimizÖncelikle duygularımıza tercüman olmussunuz aslında biz zaten genelleme yaptık şahsi algılamanıza üzüldüm mesele meslek meselesi değil aslında söylediklerinize cok haklısınız amaaa ben kendi adıma söleyim gğleryüz beklemiyorum kesinlikle cunkü ne şartlarda çalısıldıgını tahmin ediyorum ama ne olursa bu sekilde azarlamaya hor görmeye de hakları yok sonucta bizlerinde işleri stresli bizde yeri geliyo sinirleniyoruz ama kimseyi de azarlayıp hor görmüyoruz Müge anlıya hak veren bendim o yüzden cvb vermek istedim şiddeti savunduğunu düşünmediğim için neden sinirlendiğinde hak vermek açısından söyledim yani her doktor her polis her hemşire aynı değil kişisel algılamayın lütfen yinede kırdıysak kusura bakmayın işiniz zor hepimizin işi zor hayat zor malesef..
Direk m.serdar kütük e randevu mu aldınBezmialem mehmet serdar kutuk 400 tl ben memnjn kaldim
Merhaba! Ben de 2020 Ekim annesi olacağım inşallah. O sebeple bu foruma dahil olmak, kimseyle görüşemediğimiz bu günlerde başka tecrübelerden de faydalanmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?