2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizde bugün babymall e gitmiştik baya güzel ürünler vardı bizim kafamız karıştı biraz sakinleşelim diye ara verdik belki yarın yine gideriz. Bizde bebek arabası ve yatak baktık park yatakta karar kıldık baya kullanışlı olduğunu söylüyorlar.

Korkuyorum 2 dusugum var Allah bebeklerimize saglik sihhat hayirli uzun omurler versin insaallah
Benim de 1 kimyasal bir de 9 haftalıkken kalp gelişim durduğu için aldırmak zorunda kalmıştık oyuzden bende her kontrole gittiğimde korkuyorum canım . Amin inşallah sağlıkla sıhatle kucaklarımıza alırız

Hu hu ben geldiimm
21cm 300kusur Gr olmuş minnoş
Eller havaya modunda dans ediyordu zilli. 5 kere denemeye yüzünün fotosunu alabildi doktorum.
İleriki aylarda daha güzel fotolar alacağız dedi doktorumuz bakalım daha ne pozlar verecek. Ölçümleri gelişimleri hareketleri normal çok şükür Detaylı ultrason için perinatoloğa yönlendirdi, 10 hazirana aldık randevumuzu. 600 TL ödeyeceğiz detaylı için. Bir sonraki randevumuz 24 Haziran'da. O zaman şeker ölçümü yapılacak. Glikoz beni mahvediyor şeker yüklemesi istemiyorum dedim. Önce açlık ölçülecek sonra 2.5 dilim baklava yiyeceğim, 1 saat sonra da tokluk ölçülecek. Tetanoz için de aile hekimime gideceğim. Bizde haberler böyle şimdilik

2 hafta 1 kontole çağırıyor doktorum. her gisişte tansiyon ve kilo takibi kesin yapılıyor. tahlili covid sevebiyle 12.haftada verebildim. haziranda yenilenecek tahlillerim.

Aa öyle mi bakayım o zaman puset takılan baston bebek arabalarıda oluyormuş
canım çoğu markaya puset oluyor. aparatları oluyor onunla takıyorsun. bende kızımdan kaşma joie nitro baston var. joie puset aldım onu direk takabiliyorum

kızlar ben de fikir olsun diye koyayım size. bizde bebek arabası var kızımdan kalan. puseti yeni sipariş verdim. tüm modellerine uygun joienin

Eklentiler

• Screenshot_20200527_210627_com.android.chrome.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200527_210556_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 39
bu arabayı hiç tavsiye etmem çok ağır , hantal bir araba . Arkadaşımda vardı ondan tecrübe ettim iki ay sonra yeni araba almıştı
Aslında bizim kuzenimizden mclaren pusetimiz gelicek ama bu benimde bir arkadşımda vardı.Portbebe kısmı o kadar kullanışlıki 6 ay kayınvalidesindeyken beşik olarak kullandı.Ben anne yanı beşiği alacağım bunuda diyorum gündüz salonda mutfakta misafirliğe gittiğimde kullanırım.Biz şehirlerarası seyahatte yapıyoruz oyüzden oto koltuğu kısmınıda kullanırım inşaalah corona biterse.Bide gözüm kaldı yaw

Ankara'da mıydın sende valla cok model var ben istediğimi analttım tek sıkıntı ağır olması oda aracımız var bide smdilik oturduğum yerde asansörde var ama sonra ne olur bilmiyorum

Maşallah bebişe detaylı için nereye gideceksin

portbebeli modelleri bende seviyorum ikisinde de dediğin gibi beşik olarak kullandım .çok rahatta ettim ama o araba hiç kullanışlı değil gerçekten

Benim aldığım arabaya bakabilirsin. Kraft twist xlx oturma yeri 360 derece dönüyor. YouTube da kısa bir videosu var :)

Sizi cok iyi anliyorum benimde bsima geldi 9 haftalikken kalbi durmustu her doktora gitmemde stres oluyorum doktordan cikincâ rahatim 1 hafta sonra gene stres aliyor beni acaba birsey oldu mu diye dogursak anca rahatlariz biz

Yok cnm cukurambardaki baya marka model var seçmek çok zor mağza çalısanı önerdi biz anlattık bide fiyatıda kafamdaki fiyattı
Ayy bu haftasonu yasak olmazsa bende gideyim gimatta e bebekle karşılıklıydı sakin oluyor genelde oraya bakayım görmeden almakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…