2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende göbek deliğimin altında pıt pıt attığını hissediyorum basende böyle farklı tuhaf bişey oluyor tarif edemiyorum artık bebek mi gaz mı bilmiyorum babam 12 hafta erkek 14 haftada göstermedi 16 haftada kız dedi 18 de devlete gittim oda %90 kız ama hazırlık yapma dedi Bugun gittik detaylıya yönlendirecekti ama doktorumuz ameliyattaydı yarın bakıcaz inşallah

Bastonlar dedigin bebek arabalarinda bebekler rahat rahat uyuyabilir mi. 2-2bucuk yasndan sonra ancak kullanisli olabilir diye dusunuyorum..
En guzeli trawel sistemler bence..

Bastonlar dedigin bebek arabalarinda bebekler rahat rahat uyuyabilir mi. 2-2bucuk yasndan sonra ancak kullanisli olabilir diye dusunuyorum..
En guzeli trawel sistemler bence..
Yeğenim 1 yaşından beri kullanıyordu rahat ve hafif diyorlar 3 yaşına girecek şuan asla bebek arabasına binmek istemiyor

Sizin baya karisikmis icerde gaz da gezse ben bebek oldugunu dusunmek istiyorum cok guzel bi his çünkü Rabbim her isteyene yasamayi nasip etsin insaallah.bende sordum en son yuzde 99 kiz dedi. Hazırlıklara baslilayalim mi dedim hayir daha baslama ayrintiliyi bekle dedi 2 haftam kaldi bakalim hayirlisiyla insaallah. Bu arada adet olcakmis gibi agrilarin oldu mu sen biraz daha ilerdesin benden.

Bu arada gümüş kapak , kalkan mevzuları geçmiş
Kesinlikle kalkan. Gümüş kapağa benzer modeller daha önceden de vardı ama onlar kullanışlı olmuyor . Bu markada alternatif çekici olsun diye gümüş yapmış bence bir manası yok . Kalkanın işlevi çok daha fazla . ( Philips in kini kullandım )
ilk zamanlar süt akmaları çok fazla oluyor , kapak buna engel olmuyor. Kıyafetten fln çıkıyor ama göğüs kalkanın içinde fazla süt birikiyor . Ayrıca süt biriktikçe , göğüs şişiyor sertleşiyor , kalkan yapısından dolayı bası uyguluyor ve gerçekten Mastit engellenmiş oluyor .
Çalışmayan anneler tedbir amaçlı alacaksanız süt sağma makinasını alın ama süt arttırma amaçlı alacaksınız esas o şekilde mastit olma ihtimalinizi arttırırsınız. İkinci gebeliğini yaşayan anneler söylediklerimi doğum yaptıktan sonra hakkaten öyle oluyormuş diyeceksiniz . Her bebeğin yapısı Farklı , ihtiyacı , emme şekli... mucizevi bir şekilde memelerdeki sütler bile ona göre ayarlanıyor . İlk zamanlar süt az az yavaş geliyor çünkü bebeğin ihtiyacı o kadar . Sütün ihtivasıda yine bebeğin o dönemki ihtiyacına göre . Sütün artması ve verimliliği annenin doğru beslenmesiyle oluyor .
çalışan anne mecbur kullanacak makinayı ama evde gerek kalmıyor .

İlk zamanlar olmuştu o ağrılar bende bir de Bugun bel ve kasık ağrısı çok oldu şuan bile var bel ağrısı ama kasık ağrısı şuan yok bebek büyüdüğü için o ağrılar normal kuzum bende çok sorardım ağrım olunca

Korkuyorum 2 dusugum var Allah bebeklerimize saglik sihhat hayirli uzun omurler versin insaallah

Benim de saçlarım da mantar olmus kızlar hamilelik.de olur diyorlar ama bilmiyorum yaşayan oldu mu ilk defa böyle bir şey başma geliyor kepek bile olmaz bende

daha önce yazmıştım aslında unutmuşsunuz sanırım chicco liteway ın plus modeli , puset takılabilen baston bebek arabası
Aa tmm hatırladım hatta fşyatı uygun bulmustum ama aklıma gelmedi orda tabi ben travel den vazgevemicem sanırım bastonu artık yaza bıraktım

Uygulamamda artık 20 haftadan sonra bebegin günde 20 saat uyuyacağı yazıyordu canım. Bazen bende çok hissediyorum ertesi gün daha az vs eğer hareketi tamamen kesilirse o zaman endişelenmeliyiz bence.
Peki bu tamamen kesilme süresi kaç saat olacak yani şöyle sorayım acaba kaç saattir hissetmezsek panik yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…