Haziranda gidicem canim bende 10 undan sonra. Gobek deligimin 5 parmak altina elimi koyunca bisiler hissediyorum gobegim yukari dogru kabariyo gibi bebek mi acaba hissediyomuyum ki anlayamiyorum. Bu arada 5 kilo almisim14 haftada kiz 16 haftada kiz dedi ama ayrintiliyi bekle net belli olur dedi
Bende göbek deliğimin altında pıt pıt attığını hissediyorum basende böyle farklı tuhaf bişey oluyor tarif edemiyorum artık bebek mi gaz mı bilmiyorum babam 12 hafta erkek 14 haftada göstermedi 16 haftada kız dedi 18 de devlete gittim oda %90 kız ama hazırlık yapma dedi Bugun gittik detaylıya yönlendirecekti ama doktorumuz ameliyattaydı yarın bakıcaz inşallah
Bende bakayım diyorum travel sistemlere bide sadece puset alsam kışa geliyor zaten arabayla hallederim bütün işleri bebek arabasına gerek var mı bahara doğru bastonlardan alırım diyorum ben karar verene kadar zam gelecek
Bastonlar dedigin bebek arabalarinda bebekler rahat rahat uyuyabilir mi. 2-2bucuk yasndan sonra ancak kullanisli olabilir diye dusunuyorum..
En guzeli trawel sistemler bence..
Bastonlar dedigin bebek arabalarinda bebekler rahat rahat uyuyabilir mi. 2-2bucuk yasndan sonra ancak kullanisli olabilir diye dusunuyorum..
En guzeli trawel sistemler bence..
Bende göbek deliğimin altında pıt pıt attığını hissediyorum basende böyle farklı tuhaf bişey oluyor tarif edemiyorum artık bebek mi gaz mı bilmiyorum babam 12 hafta erkek 14 haftada göstermedi 16 haftada kız dedi 18 de devlete gittim oda %90 kız ama hazırlık yapma dedi Bugun gittik detaylıya yönlendirecekti ama doktorumuz ameliyattaydı yarın bakıcaz inşallah
Sizin baya karisikmis icerde gaz da gezse ben bebek oldugunu dusunmek istiyorum cok guzel bi his çünkü Rabbim her isteyene yasamayi nasip etsin insaallah.bende sordum en son yuzde 99 kiz dedi. Hazırlıklara baslilayalim mi dedim hayir daha baslama ayrintiliyi bekle dedi 2 haftam kaldi bakalim hayirlisiyla insaallah. Bu arada adet olcakmis gibi agrilarin oldu mu sen biraz daha ilerdesin benden.
Bu arada gümüş kapak , kalkan mevzuları geçmiş
Kesinlikle kalkan. Gümüş kapağa benzer modeller daha önceden de vardı ama onlar kullanışlı olmuyor . Bu markada alternatif çekici olsun diye gümüş yapmış bence bir manası yok . Kalkanın işlevi çok daha fazla . ( Philips in kini kullandım )
ilk zamanlar süt akmaları çok fazla oluyor , kapak buna engel olmuyor. Kıyafetten fln çıkıyor ama göğüs kalkanın içinde fazla süt birikiyor . Ayrıca süt biriktikçe , göğüs şişiyor sertleşiyor , kalkan yapısından dolayı bası uyguluyor ve gerçekten Mastit engellenmiş oluyor .
Çalışmayan anneler tedbir amaçlı alacaksanız süt sağma makinasını alın ama süt arttırma amaçlı alacaksınız esas o şekilde mastit olma ihtimalinizi arttırırsınız. İkinci gebeliğini yaşayan anneler söylediklerimi doğum yaptıktan sonra hakkaten öyle oluyormuş diyeceksiniz . Her bebeğin yapısı Farklı , ihtiyacı , emme şekli... mucizevi bir şekilde memelerdeki sütler bile ona göre ayarlanıyor . İlk zamanlar süt az az yavaş geliyor çünkü bebeğin ihtiyacı o kadar . Sütün ihtivasıda yine bebeğin o dönemki ihtiyacına göre . Sütün artması ve verimliliği annenin doğru beslenmesiyle oluyor .
çalışan anne mecbur kullanacak makinayı ama evde gerek kalmıyor .
Sizin baya karisikmis icerde gaz da gezse ben bebek oldugunu dusunmek istiyorum cok guzel bi his çünkü Rabbim her isteyene yasamayi nasip etsin insaallah.bende sordum en son yuzde 99 kiz dedi. Hazırlıklara baslilayalim mi dedim hayir daha baslama ayrintiliyi bekle dedi 2 haftam kaldi bakalim hayirlisiyla insaallah. Bu arada adet olcakmis gibi agrilarin oldu mu sen biraz daha ilerdesin benden.
İlk zamanlar olmuştu o ağrılar bende bir de Bugun bel ve kasık ağrısı çok oldu şuan bile var bel ağrısı ama kasık ağrısı şuan yok bebek büyüdüğü için o ağrılar normal kuzum bende çok sorardım ağrım olunca
İlk zamanlar olmuştu o ağrılar bende bir de Bugun bel ve kasık ağrısı çok oldu şuan bile var bel ağrısı ama kasık ağrısı şuan yok bebek büyüdüğü için o ağrılar normal kuzum bende çok sorardım ağrım olunca
Benim de saçlarım da mantar olmus kızlar hamilelik.de olur diyorlar ama bilmiyorum yaşayan oldu mu ilk defa böyle bir şey başma geliyor kepek bile olmaz bende
Canım bende simdi doktordan geldim 24 haftadan sonra hareketlerini günde şu kadar hissetmen normal deriz şimdi düzeni olmaz hissetmeyebilirsinde 500gr olduktan sonra biraz daha güçlenir hareketleri dedi
Doktorum bugün her hareketini hissetmezsin bu haftalarda dedi bende bazen çok güçlü hissediyorum bazen daha az ve yavaş 22+2 yim normal yani bence tatlı birşeyler yiyip sırt üstü uzanabilirsiniz hareketleri daha belirgin oluyor o zaman
Uygulamamda artık 20 haftadan sonra bebegin günde 20 saat uyuyacağı yazıyordu canım. Bazen bende çok hissediyorum ertesi gün daha az vs eğer hareketi tamamen kesilirse o zaman endişelenmeliyiz bence.