2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu saatte 3 dilim ekmek ve çorba Allah’ım acaba kaç kiloyla ekimi bulacağız?
Dün ben de yavaş yavaş mutfağı temizleyeyim dedim. Tam olarak mutfağın yarısını temizledim Ellerimden dolayı taksit taksit iş yapıyorum. Sonra gece uyumaya korktum sabahki gibi uyuşuk ve kasılmış ağrılı el kolla kalkicam diye. 4 e kadar oturdum. 80 leri izlerken börek yiyip durdular. Benim de buzlukta superfresh minik böreklerim vardı hemen hemen seninle aynı saatte ben de onlardan pişirip yedim
Ne olacak benim bu bileklerim ellerim bilmiyorum bir gün iyi bir gün kötü. Sabır geçecek diyip öylece bir iş yapamadan oturuyorum. Battaniye oruyordum onu bile her gün elime alamıyorum.

Kesiliyor bazıları erken kesiyor bazıları sonuna kadar kullandırıyor bende anlamadım hangisi iyi gnderdim canım
Şimdi aslında tartışmali bı konu ki şöyle ben sürekli bu konunun takibindeyim gerçekten alanında iyi profları takip ediyorum.

Dedikleri şu hasta bebek kaybı yaşıyor daha önce, yada test sonucunda trombofili panelinde mutasyonlar çıktı.
Biz kan sulandırıcıya başlarız.
Sonra da güzel giden bı gebelik ve bebeği sağlıklı kucağımıza almak için bu düzeni bozmayız.

Zaten önemsiz genler için iğne vermiyorlar hatta coraspin bile vermiyorlar artık.

Gen mutasyon sayisi fazla ve birbirini tetikleyen gruba,
Homozigot gruba,
Ve önemli genlerin problemli olduğu kişilere kan sulandiri başlıyorlar.

Bizim kullandığımız 0.4 lük dozlar tedavi dozu değil bunu kalp damar prof undan öğrendim.
Yani doğuma kadar sonrasında bı süre kullanıldığında tedavi dozu olmadığı için konu dahi etmiyorlar.
Ben ki inan tek bacağımda inanılmaz sorun yaşadım.
Venöz kontrolüne gönderirken doktor bana moral verdi sorunsuz geleceksin inanıyorum dedi. Sorun Allah'tan çıkmadı ama dozu arttıralım mi dediğimde artırmak 0.4 üstü doz tedavi dozudur dedi.

İçin rahat olsun sona kadar kullandıginda sana fayda olur zarar olmaz tedavi dozuda değil.

Tabi doktoru ne derse onu uygula.
Ben hep bu konuları detay yazarım bizim gibi olanlar okusunlar diye

Kızlar ateş ölçeri altım xiaomi ihealth modeli yorumları filan cok iyi ama pandemi döneminde 200 TL olan ürün 800 TL olmus ben Letgodan yarı fiyatına bulup aldım aliexpress de de var ama ugrasmak istemedim almak isteyen olursa öneri olarak yazayım dedim xiaominin telefonunu kulakkıgını kullanıyoruz biz ben hepsinden cok memnunum

Eklentiler

• IMG_20200531_191017.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 34
Temassiz mi cnm

Ben kulaktan ölcenlerden alıcam doktorlar genelde kulaktan ölçüyor oğluma temassız almıştım doğru ölçmüyordu belki şimdiki temassizlar daha iyidir ama kulaktan olanlar daha uygun..

İnanmıyorum geçen sene 100 kusur liraydı.
Şimdi ki duruma bak.

Kıyamam çok zor hamilelik ve üstüne başka bedensel yakınmalar. Rabbim şifa versin. Böreklerde bebişe yarasın

Ay siz yatak bakıyorsunuz ben minder sandim
Biz oda takımımızı aldık ama ilk 6 ay yatağının üstünde minik bu anne baba yanı yataklarından gerekiyormuş. Bende okudukça keşfediyorum. 6 yıl önce böyle detaylar yoktu ama reflü yatağı vardı oluşumun sanki bazı şeyleri zaman geçti diye üzerinden sanırım anımsamıyorum

Ben oğlumun kıyafetlerinin içine girdim çıkamıyorum
Teyzemiz ilerde kızımız olacağını da hissetmiş bir tane de kız yeleği yapmıştı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…