2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hiç sorma valla ne biçim uctu fiyatlar sıfırın almak cok zor yani ikşnci eli bile gecen sene ki fiyatın 2 katı
Ben oğlumda almadım valla.
Klasik 1 dakika da ölçen aldım olcecegim zaman koydum koltuk altına aldım kucağıma babası da aynı şekilde oyaladık ölçtük.

Bu nedir böyle çocuk doguruyoruz diye zaten kazıklayan kazıklayana. Birde bu durum çıktı başımıza.

Bide eczaneler felaket ateş ölçer al klasik hemen bebek için mi deyip bunlardan satmaya çalışıyor.

Reflu yatağı muhabbeti olmuş. Buradan bi arkadaş yatağın altına yastık konulup eğim verilerek aynı işlevi görür diye fikir vermişti.Evde kalabalık sevmeyenler için süper bir fikir.Babynestleri ne zaman nerede kullanacağız merak ediyorum.

çok kısa kullanılacak gibi geliyor bunlar bana. Sonra kullanılmayan şeylerde beni rahatsız ediyor nereye koysam , ne yapsam diye
Ben veriyorum hemen, işim bitti arkadaşıma komşuma kimde bebek varsa bende evde fazlalık tutmaktan hiç haz etmiyorum

Ben veriyorum hemen, işim bitti arkadaşıma komşuma kimde bebek varsa bende evde fazlalık tutmaktan hiç haz etmiyorum
Şuan akrabalarımda çevremde en fazla çocuk bende olacak verecek kimse bulamıyorum ben, onu Aramak bile bir uğraş geliyor bana

Benimde esim sağolsun evde yeni eski hiç bir şey bırakmadı hepsini kız kardeşine verdi bisiklet, puset, akülü araba
Bende küçülen kıyafetleri veriyorum oh mis
Akülü yu vermeyeydi iyiydi ama verdi birde emrivaki yaptı oğlum hala bilmiyor tamirde sanıyor hergün akülü araba sipariş edicem diyor safım

Valla ben bu konuda kendmi düşündüm geceleri filan eziyet gibi olur ben çalısan anneyim gerci eşimin tayini cıkarımı bilmiyorum ama ankarada kaldığım sürece çalısacagım o yüzdende lazım diye düşündüm yoksa o kdr paraları vermek pek bana göre değil aslında

Aa niye verdiki cocugun arabasını kullanılmayanlar verilirse akülü araba niye

Sen söyledikten sonra bende fiyatlara baktım o neydi giz oldum resmen piyasa gittikçe uçuyor..

Aa niye verdiki cocugun arabasını kullanılmayanlar verilirse akülü araba niye
İşte gelde bunu eşime anlat birde yepyeni oğlum daha biniyordu yeğeni çok istiyormuş onlarında durumu yok diye verdi..
Bence çocuğu çıkarıp gezdirmek zor geldi ona başından atti
Neyse ki bisiklet yasımız geldi onunla kandiririz onu..

Ayy bence tam oyalamalık Bi icat o valla ben simdiden düşünüyorum yeğenlerime almayı cok istemiştim alammaıstım cocukcagız için avmye gidip binmek Bi lükstü içime dert oldu inş cocuguma alabilirim

nelere para verilmiyor iki kıyafet , üç ıvır zıvır almayıp ateş ölçer alırdım bende . Koltuk altında sabit tutmak imkansız bence bebek küçükken neyse de hemen büyüyorlar , ateşliykende bekle dıt dıt ötsün çok zor. Ben ilk önce kulaktan almıştım onu bile kullanması imkansız oluyor o esnada kulağa sokturmak istemiyorlar. Bir ay geçmeden alından temassız braun aldık. Ateşi çıktığında neredeyse üç dk da bir ölçtüğüm için benim için en ideali

Ateş ölçer fiyatlarına baktın dimi ben hallettim kurtuldum valla smdi almazsam sonra alamam dedim
Baktım baktım ben almayacak sevgili eşim gitsin alsın uğraşamam ben ikiz diye alıyorum yoksa normal ölçerle idare ederdim ben..

Aslında geçenlerde oğlum ateşlendi ilaçlara rağmen 3 gün düşmedi sürekli ateş ölçtüm çok zorlandım normal ateş ölçerle, o ara almayı düşündüm sonra ne olduysa çıktı aklımdan ozaman uygundu birde keşke alsaydım nerden bilem virüs çıkacak..

Kıyamam yaa Florya da git kirala binmek istediğinde madem çocuğu isterken , bineceği zaman vermiş

Aynen bende takıntılıyım ateş konusu beni korkuyor o yüzden kıydım paraya yine cok kıymadım normalde 800 900 TLydi şansımıza Bi pandemi cıktı basımıza bileydim ilj vakanın oldugu gün alırdım ateşölçeri

İşte nerden bilcez normalde ben erken diye hiç. Dye bakmamıstım o zmn böle alcam diye arastrsaydım alırdım kafaya takınca yapıyorum işte ama erken diye korktum neyse artık sizde Bi sekilde halledersiniz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…