2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Gözün aydın canım

Hiçbişey olmaz merak etme o kadar hassas değil, üstüne düşsen bile birşey olmaz dedi bana doktorum, ben de yataktan düşmüştüm de ondan sormuştum

Ben böyle şeyleri okuyunca çok geriliyorum, kaygı düzeyim artıyor. Hatta grubu okumaya gözüm gitmiyor...
Allah böyle durumları yaşayanlara sabır versin. bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımaza alalım

Canım bu yazını tüm hamile gruplarında da paylaşır mısın daha etkili olur kesinlikle bi düzenleme yapılması gerek bide buna ek cimer e de yazalım gerçi cimer den fazla bir şey beklemiyorum ama yine de hiç birşey yapmamaktan iyidir

Kızlar kendinize bebek için alınacaklar listesi yaptınız mı ? İnternette ki listelerde gerekli gereksiz bir çok şey var o yüzden en gerekli olacakların listesini paylaşır mısınız ?
Canım benim listem bu, eminim ki sen bir sürü şey çıkartır bambaşka şeyler eklersin. Herşey gönlüne göre olsun

Eklentiler

• image.webp
    53 KB · Görüntüleme: 86
Hiç kesilmiyor canım.
Doğuma gireceğim gün vurmadım sadece.
Doğumdan sonra da 40 gün daha vurdum.
Homosisteinim yüksekti.

Fakat şimdi homosisteinim düşük, doğumdan sonra 40 gün vurdurmazlar.
Anladım canım benimde 35.haftada keseriz dedi doktorum pıhtılaşma var iğne ve hap kullanıyorum. Doğumdan sonrada verir heralde banada.

Anladım canım benimde 35.haftada keseriz dedi doktorum pıhtılaşma var iğne ve hap kullanıyorum. Doğumdan sonrada verir heralde banada.
Hangi genlerin problemli.?
Hiç doğumdan önce iğne kesildiğine şahit olmadım demek ki kesilebiliyormuş.

Ay iç karnım mı geniş bebek mi kücük kaldı anlamadım 20+4te 23 cm dedi kısa geldi bana

Canım benim listem bu, eminim ki sen bir sürü şey çıkartır bambaşka şeyler eklersin. Herşey gönlüne göre olsun
listen güzel ama şunu diyeyim. mesela 2 adet bibs emzik demişsin ya bir de ayrıca bir emzik daha almışsın. bence tek al. belki istemeyecek hiç. veya başka markayı tutacak. bu sefer elinde kalmış olacak. tek almaya çalış yani. nacizane tavsiyem

Çok teşekkür ederim tavsiyen için
Ben mutlaka emziğe alıştırıyorum, oğlumuda alıştırmıştım. Bu nedenle sıkıntı yok Allah uzun ömür versin baya emzik eskitecek inşallah ❤

Hangi genlerin problemli.?
Hiç doğumdan önce iğne kesildiğine şahit olmadım demek ki kesilebiliyormuş.
Kesiliyor bazıları erken kesiyor bazıları sonuna kadar kullandırıyor bende anlamadım hangisi iyi gnderdim canım

Kızlar kendinize bebek için alınacaklar listesi yaptınız mı ? İnternette ki listelerde gerekli gereksiz bir çok şey var o yüzden en gerekli olacakların listesini paylaşır mısınız ?
Ben liste yaptim ama pek deneyimim yok ,yazdiklarimda gereksiz seyler olabilir.
Eki Görüntüle 2642248
Teşekkür ederim ☺ çok faydalı olacak canım şimdi bu listeden yola çıkarak kendime yeni bi liste yapcam
Bunlarda benim listeler,biraz fazla detayli

Öğretmenlerde gidecek mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…