2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eki Görüntüle 2642581
Ben oğlumun kıyafetlerinin içine girdim çıkamıyorum
Teyzemiz ilerde kızımız olacağını da hissetmiş bir tane de kız yeleği yapmıştı bize
Gula güle giysin biz de geçen eşimle birlikte hayran hayran izliyoruz bizim kızın kıyafetlerini gören bizi deli sanır

Geçti mi canım ne durumdasın yani ağrı filan yok şimdilik hareketlerini de hissediyorum ama bilemedim
Yok arada yine oluyor ama normalmiş zaten bu haftalardan sonra. Doktorum bebek başı yapıyordur dedi. İdrara sıkıştığımda artan bir ağrı. Tamamen normalmiş için rahat olsun.

Gerçekten iyi ki burası var içim rahatlıyor sizlerle konuşunca Yorumun için çok teşekkür ederim canım o haftalarda kendi doktorumun dikkatini çekse söylerdi diye düşünüyorum dedinğin gibi

Mamayı her ihtimale karsı mı alıyoruz emmezse süt gelmezse diye sanırım. Dimi
Canim benim ilk bebegimde dr izin vermedi sezeryan oldugum icinde sutum gelmedi sabaha kadar agladi kuzum sonra acliktan sarilik oldu 2.cocugumda biberon ve mama aldim besledim hem emzirdim hemde mama verdim sezeryanda 3.gun falan gelebiliyo sut benden tavsiye kasikla veya biberonla bebeginizi besleyinki sarilik olmasin

Biberon aldım küçükler den artık öle bsy olursa Mamayı da o zmn aldırırım tşk ederim bilgi için

Biberon aldım küçükler den artık öle bsy olursa Mamayı da o zmn aldırırım tşk ederim bilgi için
Ompa filan denediniz mi acaba
Ben o durumda pompa denerim diye düşündüm ama siz denemismiydiniz

sezeryan sonrası maalesef süt hemen gelmiyor. 3.gün falan fazlalaşıyor. emzirmeye uğraşıyor tabi insan ama çocuk bence doymuyor. bize hastanede mama yapıp verdiler hep.mama ben bulunduracağım mutlaka. ve süt yetersizse bir süre mama ve meme birlikte giderim kesin yoksa sarılık olabiliyor bebekler. ben mamaya karşı değilim yani gerekiyorsa kesinlikle verilmeli. bu konuda doktoru da dinlemem. ama biberon konusunda biraz şüphem var. ya kaşık biberon alırım ya da emzirme destek sisteminden yararlanırım diye düşünüyorum. çünkü kızım ilk 1 ay memeyi almadı biraz zorlanmıştım.

bir de reflü yatakları kullanışlı oluyor. ben park yatağa visco ince yatak aldım bir sğre öyle kullandık. zaten ortopedik olmayacak bebek yatakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…