2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hey maşallah
bir şey bile atlamamissin ben hiç liste yapmadım yapmayacamda sizinkini gördüm ben bu virüste bunca şeyi nasıl alacam düşüncesine girdim

Saka bir yana alışverişe başlamam lazım şimdiden..

Aklima geleni yazdim,biraz internetten baktim,bir de ilk bebek olunca ihtiyac listesi daha da uzuyor.Tabi ilk etapta alinmayacak seylerde var icinde buhar makinesi gibi ,ihtiyac olursa alinir .
Ben uzun vadede neye ihtiyac olunacak dusunup yaptim.

Deneyimin yok ama ek gıdaya geçtiğinde lazım olacak cam rende bile listede
Banyo filesi köpüklü olan değilde en ince olanı tercih et bence . Zaten banyoda yıkamazsın odada yıkasanda suyu bebeğe dökünce köpüklü olan çok daha ıslak oluyor ve hemen soğuyor. Kıyafetinle denize girmiş gibi düşün . En ince olanı daha makbul o yüzden Aslında en rahatı koluna yatırıp yıkamak ilk zamanlar küçücük olduğu için bir koluna yatırabiliyorsun .

Ince olanlardan alinabilir,haklisin.
Cam rendeyi cok duydum gorumcemden yazdim ,listeyi yaparken hemen almak icin yapmadim aslinda uzun vadede ihtiyacim olan seyleri de yazdim

Aklima geleni yazdim,biraz internetten baktim,bir de ilk bebek olunca ihtiyac listesi daha da uzuyor.Tabi ilk etapta alinmayacak seylerde var icinde buhar makinesi gibi ,ihtiyac olursa alinir .
Ben uzun vadede neye ihtiyac olunacak dusunup yaptim.
Evet bazıları sonradan alınabilir..
Bence doğduktan sonra lazım olacağı belli olmayan şeyleri almayın ozaman eşiniz alabilir ben bir çok şey almamıştım eşim sağolsun ne lazımsa alıyordu böylelikle boşa birsey almamış oldum..

Benim sıkıntım esimin dogumdan sonra yanimda enfazla 3hafta kalmasi ,sonra yanlizim iki bebeyle

Bende öle düşünüyorum merkezi yerdeyim bazı seyleri lazım oldukça alacağım temel seyleri aldım sayılır ama mağazaya girince dayanamıyorum hep hayalimdi bebek mağazalarına girdiğimde kendi cocuguma alıyor hayaline girerdim filan smdi dede duramıyorum işte

Mazaya girince bende herşeyi alasim geliyor

Bebek eşyası almaktan daha zevkli bir uğraş yoktur herhalde ben alınca dünyadan kopuyorum

Aaa evet unutmuştum canım Allah yardımcın olsun

Kafam bir dünya unutmak için kendimi buraya attım kusura bakma
Olur mu cnm ,niye kusura bakayim
Benim listeler zaten hemen alinacak sekilde degil ,ihtiyac duyulabilecek seyleri de yazdim ,birde marka arastiracagim en iyisi nedir ona gore zamani gelince alirim yada aldiririm

Şimdi şu anne baba yanı yada beşiğinde yanlış yatacaksa yataklar var. Onları araştırıyorum. Yataş a baktım ama belki sizin denk geldiğiniz daha güzel, işlevsel modeller vardır.

Eklentiler

• image.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 31
Şimdi şu anne baba yanı yada beşiğinde yanlış yatacaksa yataklar var. Onları araştırıyorum. Yataş a baktım ama belki sizin denk geldiğiniz daha güzel, işlevsel modeller vardır.
Buna baktim ama 4aya kadar yaziyor gereksiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…