2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şuan akrabalarımda çevremde en fazla çocuk bende olacak verecek kimse bulamıyorum ben, onu Aramak bile bir uğraş geliyor bana
Kıyamam ben şanslıyım o vakit
Ya kıyamam, akülü arabaları çok değerli oluyor. Bizim ki arabası için hergün anneannede kalabilir

Ayy bence tam oyalamalık Bi icat o valla ben simdiden düşünüyorum yeğenlerime almayı cok istemiştim alammaıstım cocukcagız için avmye gidip binmek Bi lükstü içime dert oldu inş cocuguma alabilirim
Biraz taşıması zorluyor ama çocuklar çok eğleniyor tavsiye edrim ben bazen bizim bahçeye bile çıkarıyordum bir iki surebiliyordu..

Ateş ölçer fiyatlarına baktın dimi ben hallettim kurtuldum valla smdi almazsam sonra alamam dedim
Bende joker baby indirime girince braun un temasız ölçenini aldım. Çok şükür çok dert etmiştim

Kıyamam ben şanslıyım o vakit

Ya kıyamam, akülü arabaları çok değerli oluyor. Bizim ki arabası için hergün anneannede kalabilir
Benimki giden arabadan vazgeçti bile onun renginden sıkılmış yeni renk alicakmis babam gitmiş kırmızı almış ben mavi istiyordum yenisini alıcam diyor..

Benimki giden arabadan vazgeçti bile onun renginden sıkılmış yeni renk alicakmis babam gitmiş kırmızı almış ben mavi istiyordum yenisini alıcam diyor..
Yaaaa nasıl Tatlı çocuk işi çözmüş valla hakkı bizimki de deden geçiniyor. Dedemiz şehir dışında oturuyor ona o kadar Tatlı cilve yapıyor ki adamcağız her geldiğinde, traktör, araba vb gibi şeylerle geliyor

Bu bidiklar çok fena varya
Bizimkinin de babası o ne istese yok diyemiyor ben frenliyorum bazen her istediği olmasın diye..
Geçenlerde sırf tabletin rengini beğenmiyor diye gidip yeni tablet almış çıldırdım zaten tabletimiz var bu fazla fuzuli değilmi bunun yerine faydalı birsey alabilirdin dedim ama yoook kime diyorum..
Eski tableti de diğer yeğenlerine verdi belkide bilerek yeni almıştır

Tabi ki haklısın.
Bu insanların yumuşak karnı ya iyice coşuyorlar.
Ben bu alınan paraların haram olduğuna inanıyorum inan ki çıkar fitil fitil.

Ya dün doktorum bak ne oldu, geçen senede gebeydim. Bana magnezyum hep magosit yazdı kullandım ve ben içtiğim gibi karnım pamuk gibi olurdu. Çok ilaç da kullandım neyse o kısmı geçeyim.

En son gittiğimde gene magosit yazdı kullandim.
Dün gittigimde ne dedi biliyormusun devletin karşıladığının emilimi azmış bana bi ilaç firmasının magnezyumunu alayım diye kağıt verdi.
dün eşime dedim ki valla kim nerden vuracak şaşırmış dedim.
Biri fahiş fiyata ateş ölçer satar, hele mamalara korona çıktığı gibi 76 TL ye aldığım mama 90 TL yaptılar, doktor vitamin firmasıyla anlaşır onu al der.

o babasını çözmüş kuzum, Allah yardımcın olsun

Kizlar kac kilo aldiniz .. hic kilo almadim diyordum. On gun icinde bir bucuk kilo aldim

Senin ki normalmiş arada 1 hafta var 27 cm falan olması lazımdı benimkinin
Canım boya takılma hiç fl değerini 7 ile çarpıp değer belirleniyor düz durmadıkları için ve büyüme ölçüsü olarak BİLe değerlendirilmiyor net ölçüm değil artık boy uzunluğu kilo önemli olan

Benim ki bacagı bu dümdüz uzatmıstı iki doktorda aynı ölçüyü verdi hatta ama tabi kilosu iyi bide kız cocugu diye cok takmıyorum boyuna saglıkla gelsinlerde elbet uzarlar

Benim ki bacagı bu dümdüz uzatmıstı iki doktorda aynı ölçüyü verdi hatta ama tabi kilosu iyi bide kız cocugu diye cok takmıyorum boyuna saglıkla gelsinlerde elbet uzarlar
Bacağını düz uzatıyor zaten ben boy ölçümü için bebek düz değil denek istedim bacak boyuna göre boyu hesaplamak çok tahmini bir bulgu o yüzden takılma diyorum doktorlar da hep kilo önemli diyor kilosu iyiymiş zaten kafam rahat olsun

Kızlar philips avent in biberonu nasıl anne göğsüne yatkınmı??
Ben oğlumu hem emzirdim hem mama verdim ozaman medela nin anne göğsü biberononu aldım çok memnun kaldım bu sayede oğlum emmeyi bırakmadı ama bir vakitten sonra kenerlari damlatmaya başladı philipsi denemek istiyorum eğer yavaş geliyorsa onu alıcam bu sefer..

Ben birkaç gün önce 72 ydim bugün tartıya çıktım sok 73 1 kilo almışım.

72 ile başladım 69 a düştüm şimdide 73 üm..

Bende iki kilo vermistim hic uzulmuodum da zaten kilom az degildi gebeligimi kac kiloyla bitircem, karnim catlayacak mi.. sonra o kilolari nasil vericem.. oy oy. Dogumdan sonra 7-8 kilo veriosun ama kalanini vermek cok zor

Doktorunuz doğru söylemiş ve kendini nihayet guncellemis bence. Zira magnezyum oksitin biyoyararlanimi magnezyum sitrat, biglisinat , malat gibi formlarından oldukça az. Magnezyum oksit kabızlıkta işe yarıyor ama kas beyin kan bariyerini geçmekte diğerleri gibi maharetli değil. Devletin ödediği sitrat formunda bir magnezyum markası yok bildiğim kadarıyla. Ha keza d vitamini bha içeriyor, b 12 ler siyonokobalamin formunda hem biyoyararlanimi az hem siyanür içeriyor. Folik asitlerin çoğu sentetik folik asit. Vs vs. Ben vitamin ve mineral takviyesi konusunda devletin ödediği bu gibilerini kullanmıyorum.
Magnezyum konusunda şuraya bir link ilistireyim
Neden magnezyumsuz olmuyor?

Ben oğlum da bütün biberonları denedim en son avent i keşfettim ve hep Philips avent kullandım. Kesinlikle tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…