2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Benim tercihim siz tabi ki alabilirsiniz.
Hepsinin formlarının ne olması gerektiğini biliyorum.

Fakat bana geçen sene perinatoloji doktoru kontrolünde emilimde problem olup olmadığına bakıldı emilim problemi yok vitamin doz aralıkları kullandığım gibi arttı.
Hatta perinatoloji doktoru bana marka form bile vermedi. Yazayım mi dedi yok evde var dedim. İyi kullan onları bakalım dedi. Ki perinatoloji doktoru kadın doğum üstüdür.

Ben geçen sene bu sene de magosit kullandim.
Emilimde sorun asla ama asla yaşamadım efermesan da hap olarak kullandığımda karnım pamuk gibi oldu.

Efermesan olarak ictigimde hemen etki etti hap olarak ictigimde kısa sürede.

Asla bu sefer dünya paralar vermicem.
Vitamin de elevit kullanıyorum 26 TL gayet memnunum.

Ben ömür boyu B12 folik asit kullanmak zorunda olduğun için sadece onları belirli bi markanın belirli forumlarını kullanıyorum.

Geçen sene yolunduğum gibi bu sene asla asla yolunmam. O olmaz bu bu olmaz o, diğerine gidiyorsun aaa o marka iyi ama bu daha iyi.

Yoksa formların ne olduğunu bildiğim için konu da formlar hakkında bi yorumda bulunmadım.
Ama bu güne kadar magosit yaz yaz şimdi yok o öyle değil bunu al derse inadına almam.
Sıfır bı hastası olsam ilk gitsem söylese alırdım.

Teşekkürler canım bende almaya başlayayım küçük boyunu mu alsam büyüğümu acaba?
İlk 3 ay küçük boyu çok ideal oluyor. Hatta ben sonra ki zamanlarda su için kullandım Sonra ilaç vermem gerektiğinde meme kuşamını değiştirip kullandım. Ayları ilerledikçe biberonu da büyüttüm.

Eklentiler

• E4071E9A-5147-4682-A777-197979F8AE33.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 74165A37-711D-471F-AE4D-9EA5DC1B8C39.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 51
Cok faydalı oldu çok teşekkür ederim canim

Cok faydalı oldu çok teşekkür ederim canim
Ne demek canım benim bak şimdi bende bakıyorum ne güzel alayım çıksın aradan anticolic seri çıkartmış. Fiyatı da uygun

Eklentiler

• 2BF94F5D-4234-4A8B-9051-DECCFEA0BC98.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 52
Ben de Philips avent alayım diyordum cam biberon yorumlarına sızdırıyor diye yorum çok fazla camı yıkamak daha kolay olur diye düşünmüştüm ama kurulma riski de var ben de normal alsam daha iyi olacak sanırım tecrübeli anneler cam biberon mu yoksa Pp biberon mu

Ben camcıyım canım, pp ler bir süre sonra lekeli duruyor. Birde cam bana daha sağlıklı geliyor. Şimdi bende trendyoldan sipariş ediyorum bu arada oğlumda kullandığım süre boyunca hiç akıtma olmadı çok memnundum. Bence kullanıma bağlıdır o durum

o babasını çözmüş kuzum, Allah yardımcın olsun
Senin eşin tek cocuk olunca yegenlerinede yetişmiş Allah görmüş al sana ikiz smdi alacaklarını 4 tane al alabiliyorsan demiş tani maddiyat elveriyorsa alınsın ama kendi adıma konusayım ben kendi yeğenime alamıyorum artık malesef ama keske benmki büyük olsaydı ben verseydim isterdim

Sütünüzü sağıp mı verdiniz?

Kızlar galiba reflü başladı bende ya
Sürekli asitli asitli dolanıyorum. Yattığım zaman yemek borusunda gezip duruyorlar valla uyuyamadım şimdi
Ne iyi gelir bilen var mı

Yok o ben değilim Reengarenk arkadaşımız bizim iki tarafta da tek torun benim oğlum şimdi de kızım olacak inşallah Allah abime de (bütün isteyenlere de)nasip etsinde bende hala olayım inşallah

Evet ☺ Ben çok erken çalışmaya döndüm bu nedenle hep sağdım

İnşallah Allah nasip eder bebeğimi kucağıma alabilirsem, bu sefer emziricem.
Oğlumda çok hasta oldum 4 ay.

Bu sefer alıcam bı sağım makinası çıktığı kadar içsin.
Anne sütünü nasıl ısıtıyorsunuz?

Cam biberona koyup, kaynamış suyun içine koyuyordum bekliyordum 4-5 dk. İçilecek kıvama geliyordu belki şimdi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin biberon ısıtıcı almayı planlıyorum

Cam biberona koyup, kaynamış suyun içine koyuyordum bekliyordum 4-5 dk. İçilecek kıvama geliyordu belki şimdi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin biberon ısıtıcı almayı planlıyorum

Oğluma süt verebildim ama çok kısa bi sure.
Bu sefer sağıcam inşallah.
Dogumum inşallah bu sefer kolay geçecek Allah'ın izniyle.
Aaaa beni etiketler misin ürün alınca.
Ben sizin gibi bilmiyorum bu konuları.
Biberon ısıtıcıyı öğrenmis oldum.
Süt sağma makinası lansinoh alıcam. Tek göğüs için olanını alayım diyorum. Biri boşalır diğerine geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…