2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tabi ki etiketlerim Ben oğlumda kullandım lansinoh u göğüs uçlarını çok kanatıyor Bilgin olsun naçizane fikrim yine Philips avent süt sağma makinası alman bende bu sefer Philips aldım ☺

Eklentiler

• FD5F3609-CB74-49DC-9417-81A7B052FA4D.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar galiba reflü başladı bende ya
Sürekli asitli asitli dolanıyorum. Yattığım zaman yemek borusunda gezip duruyorlar valla uyuyamadım şimdi
Ne iyi gelir bilen var mı
Türk kahvesi fincanı soğuk süt iyi geliyor.Ama fazlası bi etki etmiyor.Bazen uyutmayacak kadar olursa gavisgon içebilirsin yaa renei

Tabi ki etiketlerim ☺ Ben oğlumda kullandım lansinoh u göğüs uçlarını çok kanatıyor Bilgin olsun naçizane fikrim yine Philips avent süt sağma makinası alman bende bu sefer Philips aldım ☺
Hızları varmış hızını en yavaştan aç sonra yükselt diyorlar. O zaman acıtmıyormus göğüsleri bı tek bildiğimde bu
him tamam yazdım bı kenara tecrübeni.

Kızlar sleepy sitesinde merhaba bebek seti var. İçinde 1 numara (2-5kg) 20 tane bez, 2 numara (3-6kg) 20 tane bez, 10lu bebek bakım örtüsü, 3 tane 40lı yenidoğan ıslak mendili varmış fiyatıda 50 tl iyi değil mi ıslak mendili stoklayım arada diyorum bez değişir pişik olur vs diyolar denemek için sleepy iyi bir marka değil mi mühendisinoğlu hesabında bu şekilde paylaşmış
Losyon ve nemlendirici içermiyor .
. Parfüm içermiyor
. Alkol içermiyor .
. İç yüzeyi Boya ve renklendirici içermiyor .
. Bambu lifleri içeren iç yüzeyi sıvıyı emici polimerlere iletiyor. Yani sentetik iç katman yerine bambu liflerinden faydalanılmış.
. Çok sorulan klorla beyazlatma işlemi de yapılmamış.

Eklentiler

• B124D8AB-EB76-43C7-AB92-FF027F0D4DEA.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 44
Şimdi araştırırken gördüm. Doğal anne memesi hissi veriyormuş. Öneriyorlar ama aşırı pahalı. Fikrimiz olsun diye paylaşayım dedim

Eklentiler

• image.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 36
Fiyatı ne kadar canım

Canım sütün gelmesinin sezaryen ile bir ilgisi yok. Bende sezaryen doğum yaptım normal doğum yapanlardan daha çabuk geldi sütüm. Kafaya takmamak önemli o an. Ben sadece bebeğimi beslemeyi düşündüm ve hep sağdım bı yandan sıcak suyun altında masaj yaptım. Oğlum küvezde yattı çünkü 1 hafta. Yani doğum her türlü dogumdur sütün gelmesinin bunlarla ilgisi yok

Tercih tabii ki Yalnız özel olarak ilgilenip yeni bilimsel çalışmaları okumayan doktorların bu formları bildiğinden şüpheliyim. Birçok şeyden ilaç firmalarının sunumlarıyla haberleri oluyor.
Siz biliyorsunuzdur muhakkak ancak bilmeyen ve bu konuda hassasiyeti olan arkadaşlar için söyleyeyim, elevit içeriğinde domuzdan elde edilen katkı olduğu ve firmanın da bunu kabul ettiği söyleniyor.

Çok uygunmuş gerçekten, denemek için çok motive edici
Evet bencede
Siz hangi markayla başlamayı düşünüyorsunuz?
Alışverişe başladınız sanırım ben hala bikaç parça kıyafet, bebek çantası ve babynestlekaldım

Canim bende sagdim masaj dus kizim 2 gun hastanede yatti sariliktan dolayi okadar zorlamisimki kendimi sutumu pompayla cekiyordum gogus uclarim mahvoldu artik inanirmisin kanla karisti hemsireler bile acidi halime insallah bu sefer boyle bisey yasamayiz saglicakla aliriz kucagimiza sutumuzde hemencecik gelir

Hayırlı geceler herkese Benim karnım bazen sert oluyor 2 gündür hele daha fazla acaba normal mi yada neyden öyle oluyor

Evet bencede
Siz hangi markayla başlamayı düşünüyorsunuz?
Alışverişe başladınız sanırım ben hala bikaç parça kıyafet, bebek çantası ve babynestlekaldım
Ben alışverişe erken başlayanlardanım zam geleceğini tahmin ettiğim için baya toparladım. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin, içlerinin dolmasını nasip etsin inşallah
Ben huggies ten çok memnundum, şimdi de onla başlamayı isterdim ama çekilmiş Türkiye den. Şimdi hiç bilmiyorum bende sleepy den önerdiğiniz seti alabilirim denemekte fayda var

Hayırlı geceler herkese ☺Benim karnım bazen sert oluyor 2 gündür hele daha fazla acaba normal mi yada neyden öyle oluyor
Gazdan da oluyor sanırım çok geriliyor , benimde bir tarafı baya sert oluyordu doktor kafasının olduğu yeri sert hissedebilirsin dedi

İnsAllah ya. Ama aklında bulunsun fotoğrafa bakarak sağmak müthiş etki yapıyor süt sagarken damla damla gelen bir anda fışkırdı o kadar için gitti ki oğluma çok güzel duygular Allah herkese yaşatsın

Benimde yarın öğlen detaylım var ve bizimde cinsiyet belli değil hala göstermediğinden değil de bana gıcık doktorlar denk geliyor devlette. En son kocaman kanama alanım vardı 19.haftamda. umarım geçmiştir. Karnımın içinde elektriklenmeler oluyor bebiş te hep aşağılarda hareket ediyor. Hayırlısı...

En iyisini yapmışsınız ben eşimi götüremiyorum bu sene çıkmak yok diyor virüsten dolayı nasıl alışveriş yapacaksak
Bende yorumlardan baktığım kadarıyla prima pure ve sleepy natural öneriyorlar sanırım kolay bulabileceğimiz markalarda önemli ben sleepy natural pek görmedim ya da dikkatimi çekmedi

Bende hep internetten alışveriş yaptım. Bir kere ebebek e gittik, o kadar sıra vardı ki nasıl çıktığımızı bilemedik internet candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…