2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nasıl bi mide yanmasıysa saat 4 oldu uyutmuyor

günaydın hanımlar

biberon konusu geçmiş. kızımda dr browns kullandım aşırı memnun kaldım. gaz yapmıyor. sonra avente geçtik o da gayet iyi. ucunu bebek büyüdükçe değiştirmek gerekiyor. numaralı çünkü.
yalnız benim bu sefer biberon konusunda endişelerm var. kızımı 37+3de kucağıma almıştım. ilk 1 ay o kadar çabalamama rağmen memeyi tutmadı. sürekli sağdım bir ay boyunca artık makina kankam olmuştuşimdi aynı sıkıntıyı yaşarmıyım diye korkuyorum. kaşık biberon ya da emzirme destek sistemi ile başlayabilirim diye de düşünmüyor değilim. yine biberon alırım da memeyi tam tutmadan vermem sanki.
makina olarak lansinoh tekli makinam var. çok memnunum elim ayağım oldu 1 sene kullandım. işyerinde sağdım işe başlyınca. önce masaj ayarında hafif sonra hızlandırarak kullanılıyor. aventin süt kapları var kapaklı. onu takıyordum biberon yerine taşıma işi çok kolay oluyordu.

İlk vakanın olduğu gün ben eczane eczane gezdim . Eşim iş yerine istemişti yedek dursun hasta yoğunluğu olursa diye 50 liralık ateş ölçerler 450 lira olmuştu var zaten yedeği boşver dedim almadım

Kesinlikle pp dediğin gibi akıtma problemi vardı ( belki düzelmiştir şuan bilmiyorum ) ama birde ağırlık sorunu var

Bn
Bn de sezeryan olcam muhtemelen cok korkuodum sütüm gelmezse diye rahatladım

perinatoloji kadın doğum un üstüdür diye birşey yok Farklı bir dalda uzmanlaşmış Oluyor. Onun incelediği durumlar Farklı . Ayrıca ilaç firmalarından bir kazanç elde edilmesi bizim annelerimiz zamanındaydı . İlaç firmalarından eczaneler kazanıyor .Hiçbir dr da üç kuruş için bir ilaç firmasının boyunduruğuna girmeyi tercih etmez. Dr sana reçete yazdığında o yok elimde bu var aynısı diyor . Kendi istediği marka ilacı veriyor.

taydin söylenti olarak 6-7 yıl önce başladı sonra firma açıklama yaptı elevit için domuz içeriyor diye . İlk hamileliğimde söylentileri duyup kullanmamıştım

İlk vakanın olduğu gün ben eczane eczane gezdim . Eşim iş yerine istemişti yedek dursun hasta yoğunluğu olursa diye 50 liralık ateş ölçerler 450 lira olmuştu var zaten yedeği boşver dedim almadım
Dünyanın hiçbir yerinde böyle fırsatçılik yok..krizde insan kerizlemek te usta tek milletiz..sorsan müslüman ülkeyiz..Yillardır gidip gelirim yurdışında marketten aldigim bi krema bile basit bi krema yaa asla degismedi fiyati..kucucuk domates sosu hala aynı...Markete girdigimde aldigim her gıda kalemi aynı fiyat..Burda aksamdan sabaha sasiriyoz kendimizi..Alım gücümüz sıfır ama ekonomi zirve..

dediğin gibi fırsatçılıkta var ama ne üretiyoruz , elimizde neyimiz var . Verimli topraklarımız var tohumumuz bile yok . Her açıdan dışarı bağlıyız . Fiyatları nasıl tutabiliriz . Paramız olmuş pul ... çok derin mevzu sadece fırsatçılıktan değil
En basiti kaç bin tane çiğ köfteci varmış şimdi kira ödeyemiyorum , geçinemiyorum diye ağlıyor. Gelmiş Anadolu’dan birde üniversite mezunuyum diyor. Ailesine bakacak . Yaa sen ne kazanacaksın da ne göndereceksin ailene . İstanbulda en en düşük kira bin TL . O da İstanbul’un öbür ucudur. Ulaşım pahalı . Git köyüne ek , biç . Hem ailende katılır üretime, hem yiyecek hem kazanç . ama adam onu neden yapamıyor devletin politikası . Çiftçi kan ağlarsa sonuç bu olur işte . Adam köyünde kasabasında kalsa ülkenin belli şehirlerine yığılma olmaz , hava kirliliğinden , ekonomiye her alanda değişme , gelişme olur

Ben o kadarıni dedimde işte arkasını sen anla kurbağaya sormuşlar niye konuşmuyon..çok makam biliyom da ağzima su kaçıyo demiş..

Bişey dikkatimi çekti.
Diğer yorumda da bunda da iletişim süper oldu.
Dün de başka bı konu da bı üyeyle düşüncelerimiz bir olmasa da çok güzel iletişim kurduk.
Böyle olunca çok hoşuma gidiyor.

Dediğim gibi bı önceki yorumda bu sefer almıyorum. Doktorum sorar (plesenta previa ya şu an sık kontrol gerek iğne felan da oluncam) cumartesi gittiğimde aldın mı kullanıyormusun diye sorar yok almadım kullanmıyorum magosit içiyorum dicem.
Vitaminleri her gittiğimde sorar çünkü

Bide eğer şöyle yaklaşsaydı alırdım belki, bak bu magnezyumu bı araştır, bı bak, emilimi gerçekten iyi. Bunu kullan istersen deseydi.
İlla illa deyince direk red.

Bizde simdi bi muhabbet var gorumcemin kizi insaallah dayimlarin kizi olmaz oglu olur yoksa benim pabucum dama atilcak.(yas 21 ve hamile kaldigimi duydugundan beri benimle konusmaz )

Bn

İşte bende onu diyorum öyle bı korkuyu atacaksın kafandan gelicek de hep ha olurda az olur gelmezse de dünyanın sonu değil çok şükür mamalar var sen elinden geleni yaptıktan sonra hiç kafaya takmanın alemi yok önemli olan bebislerin ve bizim saglığımız

Bn

Merhaba Bende oğlumda sezeryan oldum, çok şükür sütüm gelmişti ama ileri ki haftalarda sütüm azaldı (bizde genetik) mama yanına takviye olarak verebildim gibi birşey ama çok şükür sağlıkla atlattık. Hiç kaygılanıp, kendini üzecek birşey yok ki. Yeter ki herşey sağlıkla, güzellikle olsun inşallah Öyle de olacak

Gunaydin guzeller guzeli anneler. 18+6 haftalik hamileyim ve bebegim sanki vajinamla ayni hizada gibi hissediyorum. Bu nasil oluyo. Haftaya kontrolum var ama korkuyorum

Günaydın annişler mutlu bir gün olsun bebeğinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz bi kaç gün edip etmediği oluyor mu ? Bu haftalarda düzensiz oluyor diyorlar ama sizde durumlar nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…