Canım benim gazım yok ondan Emin’im ama niye oluyor anlamadımGazdan da oluyor sanırım çok geriliyor , benimde bir tarafı baya sert oluyordu doktor kafasının olduğu yeri sert hissedebilirsin dedi
İlk vakanın olduğu gün ben eczane eczane gezdim . Eşim iş yerine istemişti yedek dursun hasta yoğunluğu olursa diye 50 liralık ateş ölçerler 450 lira olmuştuAynen bende takıntılıyım ateş konusu beni korkuyor o yüzden kıydım parayayine cok kıymadım normalde 800 900 TLydi şansımıza Bi pandemi cıktı basımıza bileydim ilj vakanın oldugu gün alırdım ateşölçeri
Kesinlikle pp dediğin gibi akıtma problemi vardı ( belki düzelmiştir şuan bilmiyorum ) ama birde ağırlık sorunu varBen de Philips avent alayım diyordum cam biberon yorumlarına sızdırıyor diye yorum çok fazla camı yıkamak daha kolay olur diye düşünmüştüm ama kurulma riski de var ben de normal alsam daha iyi olacak sanırım tecrübeli anneler cam biberon mu yoksa Pp biberon mu
Teşekkürler canım bende almaya başlayayım küçük boyunu mu alsam büyüğümu acaba?
Buna baktım ben cam değil yazmışlar ondan fiyatı uygun olabilir cam almak istersen bilgin olsunNe demek canım benimbak şimdi bende bakıyorum ne güzel alayım çıksın aradan anticolic seri çıkartmış. Fiyatı da uygun
Bn de sezeryan olcam muhtemelen cok korkuodum sütüm gelmezse diye rahatladımCanım sütün gelmesinin sezaryen ile bir ilgisi yok. Bende sezaryen doğum yaptım normal doğum yapanlardan daha çabuk geldi sütüm. Kafaya takmamak önemli o an. Ben sadece bebeğimi beslemeyi düşündüm ve hep sağdım bı yandan sıcak suyun altında masaj yaptım. Oğlum küvezde yattı çünkü 1 hafta. Yani doğum her türlü dogumdur sütün gelmesinin bunlarla ilgisi yok
Benim tercihim siz tabi ki alabilirsiniz.
Hepsinin formlarının ne olması gerektiğini biliyorum.
Fakat bana geçen sene perinatoloji doktoru kontrolünde emilimde problem olup olmadığına bakıldı emilim problemi yok vitamin doz aralıkları kullandığım gibi arttı.
Hatta perinatoloji doktoru bana marka form bile vermedi. Yazayım mi dedi yok evde var dedim. İyi kullan onları bakalım dedi. Ki perinatoloji doktoru kadın doğum üstüdür.
Ben geçen sene bu sene de magosit kullandim.
Emilimde sorun asla ama asla yaşamadım efermesan da hap olarak kullandığımda karnım pamuk gibi oldu.
Efermesan olarak ictigimde hemen etki etti hap olarak ictigimde kısa sürede.
Asla bu sefer dünya paralar vermicem.
Vitamin de elevit kullanıyorum 26 TL gayet memnunum.
Ben ömür boyu B12 folik asit kullanmak zorunda olduğun için sadece onları belirli bi markanın belirli forumlarını kullanıyorum.
Geçen sene yolunduğum gibi bu sene asla asla yolunmam. O olmaz bu bu olmaz o, diğerine gidiyorsun aaa o marka iyi ama bu daha iyi.
Yoksa formların ne olduğunu bildiğim için konu da formlar hakkında bi yorumda bulunmadım.
Ama bu güne kadar magosit yaz yaz şimdi yok o öyle değil bunu al derse inadına almam.
Sıfır bı hastası olsam ilk gitsem söylese alırdım.
Dünyanın hiçbir yerinde böyle fırsatçılik yok..krizde insan kerizlemek te usta tek milletiz..sorsan müslüman ülkeyiz..Yillardır gidip gelirim yurdışında marketten aldigim bi krema bile basit bi krema yaa asla degismedi fiyati..kucucuk domates sosu hala aynı...Markete girdigimde aldigim her gıda kalemi aynı fiyat..Burda aksamdan sabaha sasiriyoz kendimizi..Alım gücümüz sıfır ama ekonomi zirve..İlk vakanın olduğu gün ben eczane eczane gezdim . Eşim iş yerine istemişti yedek dursun hasta yoğunluğu olursa diye 50 liralık ateş ölçerler 450 lira olmuştuvar zaten yedeği boşver dedim almadım
Dünyanın hiçbir yerinde böyle fırsatçılik yok..krizde insan kerizlemek te usta tek milletiz..sorsan müslüman ülkeyiz..Yillardır gidip gelirim yurdışında marketten aldigim bi krema bile basit bi krema yaa asla degismedi fiyati..kucucuk domates sosu hala aynı...Markete girdigimde aldigim her gıda kalemi aynı fiyat..Burda aksamdan sabaha sasiriyoz kendimizi..Alım gücümüz sıfır ama ekonomi zirve..
Ben o kadarıni dedimde işte arkasını sen anladediğin gibi fırsatçılıkta var ama ne üretiyoruz , elimizde neyimiz var . Verimli topraklarımız var tohumumuz bile yok . Her açıdan dışarı bağlıyız . Fiyatları nasıl tutabiliriz . Paramız olmuş pul ... çok derin mevzu sadece fırsatçılıktan değil
En basiti kaç bin tane çiğ köfteci varmışşimdi kira ödeyemiyorum , geçinemiyorum diye ağlıyor. Gelmiş Anadolu’dan birde üniversite mezunuyum diyor. Ailesine bakacak . Yaa sen ne kazanacaksın da ne göndereceksin ailene . İstanbulda en en düşük kira bin TL . O da İstanbul’un öbür ucudur. Ulaşım pahalı . Git köyüne ek , biç . Hem ailende katılır üretime, hem yiyecek hem kazanç . ama adam onu neden yapamıyor devletin politikası . Çiftçi kan ağlarsa sonuç bu olur işte . Adam köyünde kasabasında kalsa ülkenin belli şehirlerine yığılma olmaz , hava kirliliğinden , ekonomiye her alanda değişme , gelişme olur
Bişey dikkatimi çekti.Tercih tabii kiYalnız özel olarak ilgilenip yeni bilimsel çalışmaları okumayan doktorların bu formları bildiğinden şüpheliyim. Birçok şeyden ilaç firmalarının sunumlarıyla haberleri oluyor.
Siz biliyorsunuzdur muhakkak ancak bilmeyen ve bu konuda hassasiyeti olan arkadaşlar için söyleyeyim, elevit içeriğinde domuzdan elde edilen katkı olduğu ve firmanın da bunu kabul ettiği söyleniyor.
Bizde simdi bi muhabbet var gorumcemin kizi insaallah dayimlarin kizi olmaz oglu olur yoksa benim pabucum dama atilcak.(yas 21 ve hamile kaldigimi duydugundan beri benimle konusmaz )Hani büyük ya karnımız kaç aylık diye sorup daha 5 şi duyunca şaşırıyorlar.
Cahillik mi bilmiyorum ki.
Benimde de hiç huyum değildir sormam hiç kendi anlatırsa kaç aylık felan dinlerim.
İnsanlar tepkilerini farklı verebiliyor.
İşte bende onu diyorum öyle bı korkuyu atacaksın kafandan gelicek de hepBn
Bn de sezeryan olcam muhtemelen cok korkuodum sütüm gelmezse diye rahatladım
GünaydınBuna baktım ben cam değil yazmışlar ondan fiyatı uygun olabilir cam almak istersen bilgin olsun
MerhabaBn
Bn de sezeryan olcam muhtemelen cok korkuodum sütüm gelmezse diye rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?