Evet canım bazen orada hissediyorum bende altta vajinanın tam üstünde gibiGunaydin guzeller guzeli anneler. 18+6 haftalik hamileyim ve bebegim sanki vajinamla ayni hizada gibi hissediyorum. Bu nasil oluyo. Haftaya kontrolum var ama korkuyorum
son2 3 gündür daha az ama daha net hissediyorum ondan önce daha cok ve hafif hissediyordum yarın kontrolüm var bakalım normalmi hareketleri nasıl merak ediyorum 21+5 oldu bugunGünaydın annişlermutlu bir gün olsun bebeğinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz bi kaç gün edip etmediği oluyor mu ? Bu haftalarda düzensiz oluyor diyorlar ama sizde durumlar nedir ?
Haftaya yaptırıcam ben canım. İkili testi de aynı perinatoloğa yaptırmıştım. Detaylıyı da ona yaptırıcam. MedicalPark Florya Ali Gedikbaşı. 600 tl fiyatı.Günaydın herkese. İstanbul Avrupa Yakasında ayrıntılı ultrason yaptıran oldu mu. Devlet hastanelerine randevu bulamadım. Önerebileceğiniz yer var mı? 20+5 oldum.
Evet canım benimde öyle az hissediyorum bir kaç gündür inş. normaldir bu durumlarson2 3 gündür daha az ama daha net hissediyorum ondan önce daha cok ve hafif hissediyordum yarın kontrolüm var bakalım normalmi hareketleri nasıl merak ediyorum 21+5 oldu bugun
genelde normal demişler yani tekmeleri hissetmesem bile mesela sırt üstü yattıgımda kasıklarımın biraz üstünde acayip gerginlik hissediyorum dokunuyorum semsert sonra soluma sağıma dönüyorum yumsuyor orası tekrar öle geziyorlar heralde cok takılmamak lazım hissettikten sonra :)Evet canım benimde öyle az hissediyorum bir kaç gündür inş. normaldir bu durumlar
Canım ben ilk oğlumda önce prima premium care bez, evde pamuk ve dışarıda unibaby yenidoğan ıslak mendil şeklinde başladım. 1 yaşını geçene kadar baya kullandım sonra özellikle beze fahiş zamlar gelmeye başladı sürekli gerçekten el yakacak cinstenKızlar sleepy sitesinde merhaba bebek seti var. İçinde 1 numara (2-5kg) 20 tane bez, 2 numara (3-6kg) 20 tane bez, 10lu bebek bakım örtüsü, 3 tane 40lı yenidoğan ıslak mendili varmış fiyatıda 50 tl iyi değil miıslak mendili stoklayım arada diyorum bez değişir pişik olur vs diyolar denemek için sleepy iyi bir marka değil mi mühendisinoğlu hesabında bu şekilde paylaşmış
Losyon ve nemlendirici içermiyor .
.Parfüm içermiyor
.Alkol içermiyor .
.İç yüzeyi Boya ve renklendirici içermiyor .
.Bambu lifleri içeren iç yüzeyi sıvıyı emici polimerlere iletiyor. Yani sentetik iç katman yerine bambu liflerinden faydalanılmış.
.Çok sorulan klorla beyazlatma işlemi de yapılmamış .
Amacımız polemik değil doğru bilgiye ulaşmakBişey dikkatimi çekti.
Diğer yorumda da bunda da iletişim süper oldu.
Dün de başka bı konu da bı üyeyle düşüncelerimiz bir olmasa da çok güzel iletişim kurduk.
Böyle olunca çok hoşuma gidiyor.❤
Dediğim gibi bı önceki yorumda bu sefer almıyorum. Doktorum sorar (plesenta previa ya şu an sık kontrol gerek iğne felan da oluncam) cumartesi gittiğimde aldın mı kullanıyormusun diye soraryok almadım kullanmıyorum magosit içiyorum dicem.
Vitaminleri her gittiğimde sorar çünkü
Bide eğer şöyle yaklaşsaydı alırdım belki, bak bu magnezyumu bı araştır, bı bak, emilimi gerçekten iyi. Bunu kullan istersen deseydi.
İlla illa deyince direk red.
Günaydınnn. Yok yok normal aşağıdalar daha zaten.Gunaydin guzeller guzeli anneler. 18+6 haftalik hamileyim ve bebegim sanki vajinamla ayni hizada gibi hissediyorum. Bu nasil oluyo. Haftaya kontrolum var ama korkuyorum
Günaydınnn. Benim de çok düzensiz ama takmıyorum artık. Bazen gün de 2 tane hissediyorum bazen hiç durmuyorGünaydın annişlermutlu bir gün olsun bebeğinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz bi kaç gün edip etmediği oluyor mu ? Bu haftalarda düzensiz oluyor diyorlar ama sizde durumlar nedir ?
Benim de yarın, hadi güzel haberler alalım inşallahson2 3 gündür daha az ama daha net hissediyorum ondan önce daha cok ve hafif hissediyordum yarın kontrolüm var bakalım normalmi hareketleri nasıl merak ediyorum 21+5 oldu bugun
Benim gorumcemin oğlu da en baştan beri kız olacak diyordu. Meğer oğlan olursa kendi tahtı sarsılır diye kız olsun diyormuşBizde simdi bi muhabbet var gorumcemin kizi insaallah dayimlarin kizi olmaz oglu olur yoksa benim pabucum dama atilcak.(yas 21 ve hamile kaldigimi duydugundan beri benimle konusmaz )
HADİ HAYIRLISI CNM SEN DAHA UZUN GÖRCEKSİN NE GÜZEL :):)Günaydınnn. Yok yok normal aşağıdalar daha zaten.Doktor bile ultrasonla bakarken kasıklara yakın yere bakıyor
Günaydınnn. Benim de çok düzensiz ama takmıyorum artık. Bazen gün de 2 tane hissediyorum bazen hiç durmuyor
Benim de yarın, hadi güzel haberler alalım inşallahGerçi benimki detaylı ultrason, biraz geç kaldım galiba
Ahh bu bebeler neler yapıyorlar içerdegenelde normal demişler yani tekmeleri hissetmesem bile mesela sırt üstü yattıgımda kasıklarımın biraz üstünde acayip gerginlik hissediyorum dokunuyorum semsert sonra soluma sağıma dönüyorum yumsuyor orası tekrar öle geziyorlar heralde cok takılmamak lazım hissettikten sonra :)
o konuyu hiç açma ben annemle konusmuyorum bi yandanda içim gidiyor benm hamilelik cok zor geçmiyor şükür mide bulantıları dısında cok bsy yasamadım ufak tefek seyleri görmüyorum hissetmiyorumAhh bu bebeler neler yapıyorlar içerdene hallere sokuyorlar analarını ne zormuş analık be valla kaç gündür annemi düşünür oldum ne zorluklarla büyütmüşler bizi hakları ödenmez
Ohh öyleyse iyi canım normal demekki bi hissedip bi hissedememek daha küçükler zaten bi alıştırdılar hareketlerine bi kestiler mi insanın modu düşüyor yahuuuGünaydınnn. Yok yok normal aşağıdalar daha zaten.Doktor bile ultrasonla bakarken kasıklara yakın yere bakıyor
Günaydınnn. Benim de çok düzensiz ama takmıyorum artık. Bazen gün de 2 tane hissediyorum bazen hiç durmuyor
Benim de yarın, hadi güzel haberler alalım inşallahGerçi benimki detaylı ultrason, biraz geç kaldım galiba
Çünkü yaramazlarOhh öyleyse iyi canım normal demekki bi hissedip bi hissedememek daha küçükler zaten bi alıştırdılar hareketlerine bi kestiler mi insanın modu düşüyor yahuuu
Ayy kusura bakma canım seni üzmek istemezdimo konuyu hiç açma ben annemle konusmuyorum bi yandanda içim gidiyor benm hamilelik cok zor geçmiyor şükür mide bulantıları dısında cok bsy yasamadım ufak tefek seyleri görmüyorum hissetmiyorumbakalım doğumda öle olur inş bnm için zor olan kısmı sonrası gibi geliyor :)
Aynennnn valla bizde aynı durumu yaşıyoruz eşim bir kere hissedebildi elini koyduğu an tık yoook bende diyorum çok inatçıı buuu çocuk çoookÇünkü yaramazlarÖzellikle mesela çok hareketli olduğu zamanlarda eşimi çağırıyorum sen de hisset diye, hemen duruyor. Çok yaramazlar ya. Doğunca poponu ısırcaz diye kızıyoruz ama takmıyor tabi
O bizdede oluyor ilk defa gecen eli karnımdayken bi tekme hissettim ama eşim hissedememiş heralde daha sert olması lazım ugrasmıyorum artık bi kaç hafta daha bekle dedimAynennnn valla bizde aynı durumu yaşıyoruz eşim bir kere hissedebildi elini koyduğu an tık yoook bende diyorum çok inatçıı buuu çocuk çoookne desek takmıyor oynuyorlar bizimle resmen sıpalar yaaa
Kesinlikle işi garantiye almak en güzeli bekle bekle olmuyor en iyisi tam hissettirdiği anlarda denk gelsinlerO bizdede oluyor ilk defa gecen eli karnımdayken bi tekme hissettim ama eşim hissedememiş heralde daha sert olması lazım ugrasmıyorum artık bi kaç hafta daha bekle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?