2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydın annişler mutlu bir gün olsun bebeğinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz bi kaç gün edip etmediği oluyor mu ? Bu haftalarda düzensiz oluyor diyorlar ama sizde durumlar nedir ?
son2 3 gündür daha az ama daha net hissediyorum ondan önce daha cok ve hafif hissediyordum yarın kontrolüm var bakalım normalmi hareketleri nasıl merak ediyorum 21+5 oldu bugun

Günaydın kızlar, A101’lerde sleepy doğal organik indirimde 4,99 fiyatı. Şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat. Almak isteyen varsa kaçırmasın. Ben 30 tane aldım.

Eklentiler

• BF54EFA9-6105-48A2-B239-664B33665DA8.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın herkese. İstanbul Avrupa Yakasında ayrıntılı ultrason yaptıran oldu mu. Devlet hastanelerine randevu bulamadım. Önerebileceğiniz yer var mı? 20+5 oldum.

Günaydın herkese. İstanbul Avrupa Yakasında ayrıntılı ultrason yaptıran oldu mu. Devlet hastanelerine randevu bulamadım. Önerebileceğiniz yer var mı? 20+5 oldum.
Haftaya yaptırıcam ben canım. İkili testi de aynı perinatoloğa yaptırmıştım. Detaylıyı da ona yaptırıcam. MedicalPark Florya Ali Gedikbaşı. 600 tl fiyatı.

son2 3 gündür daha az ama daha net hissediyorum ondan önce daha cok ve hafif hissediyordum yarın kontrolüm var bakalım normalmi hareketleri nasıl merak ediyorum 21+5 oldu bugun
Evet canım benimde öyle az hissediyorum bir kaç gündür inş. normaldir bu durumlar

Evet canım benimde öyle az hissediyorum bir kaç gündür inş. normaldir bu durumlar
genelde normal demişler yani tekmeleri hissetmesem bile mesela sırt üstü yattıgımda kasıklarımın biraz üstünde acayip gerginlik hissediyorum dokunuyorum semsert sonra soluma sağıma dönüyorum yumsuyor orası tekrar öle geziyorlar heralde cok takılmamak lazım hissettikten sonra :)

Canım ben ilk oğlumda önce prima premium care bez, evde pamuk ve dışarıda unibaby yenidoğan ıslak mendil şeklinde başladım. 1 yaşını geçene kadar baya kullandım sonra özellikle beze fahiş zamlar gelmeye başladı sürekli gerçekten el yakacak cinsten sonra tavsiye üzerine sleepy ye geçtim baştan beri onu kullanmadığına pişman oldum düşün yani çok memnun kaldım aynı şekilde yenidoğan ıslak mendili de çok güzel. Bütün markaları denemiş birisi olarak kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim. Bir de e bebeğin kendi markasının pofidik alt açma örtüsü var 4 al 3 öde şeklinde sürekli kampanyası da var bence alt açma örtüsünde de mutlaka onu tercih et derim

Amacımız polemik değil doğru bilgiye ulaşmak
Ben yine de naçizane araştırın derim Bu konuda saglikliyasiyoruz un incelemelerini tavsiye ederim. Nazan Uysal Hazardın hocanın yazı ve videoları mevcut. Fiyat olarak da magosite baktım 28 TL civarı yazıyor, venatura magnezyum sitrat da 34.90 TL. Daha çok fayda için aradaki küçük fiyat farkı göze alınabilir, bir şans verilebilir diye düşünüyorum
Yoksa dediğiniz gibi dayatmalara ben de hiç gelemem. Zamanın birinde ilaçlı mr için makineye bağlanacak serum hortumu gibi birşey istemişlerdi hastaneden ama hangi medikalden alacağımı da yazmışlardı kağıda. İnat ettim ordan almiycam diye tüm İstanbul'u arastirttim medikalci komşuma, bulamadık. Sonra başhekim yardımcısına gittim ben bunu almak zorunda mıyım ve neden sadece burada var diye. İhale sartnamesini çıkardı adamcağız. Meğer firma sarf malzemesini de vermek zorundaymis. Gittim radyolojiye siz bunu isteyenezsiniz böyleyken böyleymiş dedim. Hiç ses etmeden çektiler MR i. Ama 10-12 yıl önce 50 TL idi. Acil hastası olan maddi durumu olmayan, sorgulamak aklına gelmeyen ne yapsın diye soylendim durdum

Gunaydin guzeller guzeli anneler. 18+6 haftalik hamileyim ve bebegim sanki vajinamla ayni hizada gibi hissediyorum. Bu nasil oluyo. Haftaya kontrolum var ama korkuyorum
Günaydınnn. Yok yok normal aşağıdalar daha zaten. Doktor bile ultrasonla bakarken kasıklara yakın yere bakıyor
Günaydın annişler mutlu bir gün olsun bebeğinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz bi kaç gün edip etmediği oluyor mu ? Bu haftalarda düzensiz oluyor diyorlar ama sizde durumlar nedir ?
Günaydınnn. Benim de çok düzensiz ama takmıyorum artık. Bazen gün de 2 tane hissediyorum bazen hiç durmuyor
Benim de yarın, hadi güzel haberler alalım inşallah Gerçi benimki detaylı ultrason, biraz geç kaldım galiba

Bizde simdi bi muhabbet var gorumcemin kizi insaallah dayimlarin kizi olmaz oglu olur yoksa benim pabucum dama atilcak.(yas 21 ve hamile kaldigimi duydugundan beri benimle konusmaz )
Benim gorumcemin oğlu da en baştan beri kız olacak diyordu. Meğer oğlan olursa kendi tahtı sarsılır diye kız olsun diyormuş O da 12 yaşında eltimin oğlu oldu ama onunla pek görüşmüyoruz onu kaale almıyor ama benim bebisi çok dert etti

HADİ HAYIRLISI CNM SEN DAHA UZUN GÖRCEKSİN NE GÜZEL :):)

Ahh bu bebeler neler yapıyorlar içerde ne hallere sokuyorlar analarını ne zormuş analık be valla kaç gündür annemi düşünür oldum ne zorluklarla büyütmüşler bizi hakları ödenmez

Ahh bu bebeler neler yapıyorlar içerde ne hallere sokuyorlar analarını ne zormuş analık be valla kaç gündür annemi düşünür oldum ne zorluklarla büyütmüşler bizi hakları ödenmez
o konuyu hiç açma ben annemle konusmuyorum bi yandanda içim gidiyor benm hamilelik cok zor geçmiyor şükür mide bulantıları dısında cok bsy yasamadım ufak tefek seyleri görmüyorum hissetmiyorum bakalım doğumda öle olur inş bnm için zor olan kısmı sonrası gibi geliyor :)

Ohh öyleyse iyi canım normal demekki bi hissedip bi hissedememek daha küçükler zaten bi alıştırdılar hareketlerine bi kestiler mi insanın modu düşüyor yahuuu

Ohh öyleyse iyi canım normal demekki bi hissedip bi hissedememek daha küçükler zaten bi alıştırdılar hareketlerine bi kestiler mi insanın modu düşüyor yahuuu
Çünkü yaramazlar Özellikle mesela çok hareketli olduğu zamanlarda eşimi çağırıyorum sen de hisset diye, hemen duruyor. Çok yaramazlar ya. Doğunca poponu ısırcaz diye kızıyoruz ama takmıyor tabi

Ayy kusura bakma canım seni üzmek istemezdim
Benim çok bulantım ve tiksintim oldu 3buçuk ay boyunca hiç bişey yiyemedim paketleri görmem bile yetiyordu ayy ne fenaydı şükür atlattım
Doğum da kolay olsun inş. hepimiz için herşeyi atlattıktan sonra son olarak o kalıyor

Aynennnn valla bizde aynı durumu yaşıyoruz eşim bir kere hissedebildi elini koyduğu an tık yoook bende diyorum çok inatçıı buuu çocuk çoook ne desek takmıyor oynuyorlar bizimle resmen sıpalar yaaa

Aynennnn valla bizde aynı durumu yaşıyoruz eşim bir kere hissedebildi elini koyduğu an tık yoook bende diyorum çok inatçıı buuu çocuk çoook ne desek takmıyor oynuyorlar bizimle resmen sıpalar yaaa
O bizdede oluyor ilk defa gecen eli karnımdayken bi tekme hissettim ama eşim hissedememiş heralde daha sert olması lazım ugrasmıyorum artık bi kaç hafta daha bekle dedim

O bizdede oluyor ilk defa gecen eli karnımdayken bi tekme hissettim ama eşim hissedememiş heralde daha sert olması lazım ugrasmıyorum artık bi kaç hafta daha bekle dedim
Kesinlikle işi garantiye almak en güzeli bekle bekle olmuyor en iyisi tam hissettirdiği anlarda denk gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…