Amacımız polemik değil doğru bilgiye ulaşmak
Ben yine de naçizane araştırın derim
Bu konuda saglikliyasiyoruz un incelemelerini tavsiye ederim. Nazan Uysal Hazardın hocanın yazı ve videoları mevcut. Fiyat olarak da magosite baktım 28 TL civarı yazıyor, venatura magnezyum sitrat da 34.90 TL. Daha çok fayda için aradaki küçük fiyat farkı göze alınabilir, bir şans verilebilir diye düşünüyorum
Yoksa dediğiniz gibi dayatmalara ben de hiç gelemem. Zamanın birinde ilaçlı mr için makineye bağlanacak serum hortumu gibi birşey istemişlerdi hastaneden ama hangi medikalden alacağımı da yazmışlardı kağıda. İnat ettim ordan almiycam diye tüm İstanbul'u arastirttim medikalci komşuma, bulamadık. Sonra başhekim yardımcısına gittim ben bunu almak zorunda mıyım ve neden sadece burada var diye. İhale sartnamesini çıkardı adamcağız. Meğer firma sarf malzemesini de vermek zorundaymis. Gittim radyolojiye siz bunu isteyenezsiniz böyleyken böyleymiş dedim. Hiç ses etmeden çektiler MR i. Ama 10-12 yıl önce 50 TL idi. Acil hastası olan maddi durumu olmayan, sorgulamak aklına gelmeyen ne yapsın diye soylendim durdum