2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet eskiden istiyorlardi.
Söyleyince aklıma geldi.
Programlara konu olmuştu

Ben almıcam kesinlikle. Oğlumu magosit içerek doğurdum
Bana önerilen de vitallexx magnezyum sitrat.

Aynennnn valla bizde aynı durumu yaşıyoruz eşim bir kere hissedebildi elini koyduğu an tık yoook bende diyorum çok inatçıı buuu çocuk çoook ne desek takmıyor oynuyorlar bizimle resmen sıpalar yaaa
O bizdede oluyor ilk defa gecen eli karnımdayken bi tekme hissettim ama eşim hissedememiş heralde daha sert olması lazım ugrasmıyorum artık bi kaç hafta daha bekle dedim
Hele bi doğsunlar görür onlar, her tarafını ısırcam istediğim zaman da öpebilcem hiç nazlanamaz daha

Benim arkadasim ilk etapta cam kullan daha saglikli dedi ama buyumeye baslayipta kendi eline almaya baslarsa pp almami soyledi kirilma riski ve agir oldugu icin sonralarda cam.kullanisli olmuyormus

Gunaydin guzeller guzeli anneler. 18+6 haftalik hamileyim ve bebegim sanki vajinamla ayni hizada gibi hissediyorum. Bu nasil oluyo. Haftaya kontrolum var ama korkuyorum
Bende de oluyor ara ara sanki asagida ve dusecekmiscesine bir baski oluyor ama doktorum normal demisti bana zaten bir sure oliyo sonra normale donuyor o his gecici tabi istersen doktoruna danis telefonla falan icin rahat etsin

Günaydın annişler mutlu bir gün olsun bebeğinizin hareketlerini ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz bi kaç gün edip etmediği oluyor mu ? Bu haftalarda düzensiz oluyor diyorlar ama sizde durumlar nedir ?
Ben anlamıyorum 20 hafta olacağım arada kasıklarımda pıt pıt oluyordu o da olmuyor sanki hala bekliyorum

Slmlar Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin insAllah kızlar sağlıkla kucağınıza alırsinz

El emeği yaptığım ürünleri uygun fiyatlarla satıyorum ilgilenen olursa

Ben anlamıyorum 20 hafta olacağım arada kasıklarımda pıt pıt oluyordu o da olmuyor sanki hala bekliyorum
Evet canım balon patlar gibi, damar atması gibi oluyor sürekli olmuyor herlde bende arada hissetmiyorum sağlamca hissetmeden böyle anlamak zor olacak galiba

Aynisiaynisi
Aynisi ya hadi sizinki 12 yasinda bizimki 21 yasinda bugun evlense bi dahaki ay hamile kalır. Allah verdigi akilla alsin

Bende de oluyor ara ara sanki asagida ve dusecekmiscesine bir baski oluyor ama doktorum normal demisti bana zaten bir sure oliyo sonra normale donuyor o his gecici tabi istersen doktoruna danis telefonla falan icin rahat etsin
Haftaya konrtolum var. Onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…