2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben mi takıntılıyım bilmiyorum karnımda çatlak yok ama benim göğüslerim küçük ve dikti(75) sol göğsüm daha küçüktü o hala dik.Ama sağ göğsüm sarktı gibi moralim bozuldu ya.Sezaryen düşünüyorum karnımda da iz kalacak karın sarkması da oluyormuş.Tabi ki öncelik bebeğin sağlığı ama ben biraz takıldım bu vücut olayına.Benim gibi takılan var mı?Bize cinsel ilişki yasak hemen hemen en başından beri...Doğumdan sonra da erkekler pek yaklaşmıyormuş fizik değiştiği için.Tecrübeli anneler de var aramızda...Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı🤔😟😟😟
dertler gelip geçici canım. bence takıntı yapma. herşeyden önemli olan sağlığın. o sezeryan izi dediğin şey çok ince bir çizgi halini alıyor. sarkmalar falan sporla gider. erkeklerin yanaşmadığı konusuna katılmıyorum açıkcası. öyle sorun yaşayan duymadım kendim de yaşamadım.tamamen kutsal birşey yaşıyoruz. Allah herkese de nasip etmiyor. o yüzden hiç haksızlık etme kendine

Kızlar ben mi takıntılıyım bilmiyorum karnımda çatlak yok ama benim göğüslerim küçük ve dikti(75) sol göğsüm daha küçüktü o hala dik.Ama sağ göğsüm sarktı gibi moralim bozuldu ya.Sezaryen düşünüyorum karnımda da iz kalacak karın sarkması da oluyormuş.Tabi ki öncelik bebeğin sağlığı ama ben biraz takıldım bu vücut olayına.Benim gibi takılan var mı?Bize cinsel ilişki yasak hemen hemen en başından beri...Doğumdan sonra da erkekler pek yaklaşmıyormuş fizik değiştiği için.Tecrübeli anneler de var aramızda...Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı🤔😟😟😟
Karnında kalmıyor tatlım benim sezeryan izim göbek deliğinin bir karış aşağısına denk geliyor bikininin iç çamaşırının içinde kalıyor yani zaten lazerle yapıyorlar öyle kafayı takacak kadar bir iz değil yani.göğüslerin şimdiden sarkmaz süt kanalları falan çalışmaya başlayınca o işler sana tavsiyem sarkmasını istemiyorsan ilk bir ayını atlatınca toparlayıcı sütyen kullan sakın rahat oluyo diye sütyen takmamazlık etme bide fazla sütünü sağki ani şişmeler olmasın cinsellik meselesi herkesin eşine göre değişir ama bize böyle kötü şeyleri hormonlar düşündürtüyor yani eşine haksızlık etme sen içinde bi mucize taşıyosun bazı erkekler eşlerine anne olduktan sonra daha çok bağlanıyor bide bu tarafından düşün.Ama tabiki hiç doğum yapmamış genç kız gibide kalmıyorsun ama inan benim takıldığım en son şey olur yeterki çocuklarım sağlıklı olsun.

ilkinde sezeryan olduğun için şanslısın çünkü vajinada deforme olmayacak 🙈 karındaki iz her türlü halledilir ki gün geçtikçe rahmin toparlandıkça göbeğinde düzelecek 🍀 artık güzel olmak zor değil yeter ki imkan olsun 😅 kafana takıp bunu stres yapma bence kendine ❤️

Canım zaten vücudumuzun eski halini alması çok zor doğumdan sonra gerek çatlaklar, gerek sarkmalar ama sporla sıkılaşır tekrar inşallah. Ben çatlakları takiyordum kafaya ama artık alıştım can taşıyoruz olacak o kadar 😅. Cinsel hayata gelince ilk gebeliğim bilmiyorum ama alışılır ya o da bir ihtiyaç nihayetinde 😜

Bu ara bende taktım sen yine iyisin benim karnımda çatlaklar oluştu doğumdan sonra lazerle falan geçiyor diyorlar. Bende farkettim bir tane göğsüm biraz sarkmış dolu gibi süt mü oluşuyor acaba 🤯
Benim de büyük olan sarkmış.Sütyen giymeden üzerime bir şey giydiğimde arkadaşlarım bile füze gibi diyorlardı.Ah ah nasıl oldu ya😱

dertler gelip geçici canım. bence takıntı yapma. herşeyden önemli olan sağlığın. o sezeryan izi dediğin şey çok ince bir çizgi halini alıyor. sarkmalar falan sporla gider. erkeklerin yanaşmadığı konusuna katılmıyorum açıkcası. öyle sorun yaşayan duymadım kendim de yaşamadım.tamamen kutsal birşey yaşıyoruz. Allah herkese de nasip etmiyor. o yüzden hiç haksızlık etme kendine
Evet çok şükür ama işte ben biraz takıntılıyım böyle şeylere hafif bi göbeğim olsa bile takılıyordum şimdi o göbeğe hasretim😂😂😂
Karnında kalmıyor tatlım benim sezeryan izim göbek deliğinin bir karış aşağısına denk geliyor bikininin iç çamaşırının içinde kalıyor yani zaten lazerle yapıyorlar öyle kafayı takacak kadar bir iz değil yani.göğüslerin şimdiden sarkmaz süt kanalları falan çalışmaya başlayınca o işler sana tavsiyem sarkmasını istemiyorsan ilk bir ayını atlatınca toparlayıcı sütyen kullan sakın rahat oluyo diye sütyen takmamazlık etme bide fazla sütünü sağki ani şişmeler olmasın cinsellik meselesi herkesin eşine göre değişir ama bize böyle kötü şeyleri hormonlar düşündürtüyor yani eşine haksızlık etme sen içinde bi mucize taşıyosun bazı erkekler eşlerine anne olduktan sonra daha çok bağlanıyor bide bu tarafından düşün.Ama tabiki hiç doğum yapmamış genç kız gibide kalmıyorsun ama inan benim takıldığım en son şey olur yeterki çocuklarım sağlıklı olsun.
Valla sarktı kız sağdaki.Nasıl oldu ben de anlamadım bana mı öyle geliyor diyorum yok eskiden karşıya bile değil yukarı bakardı😂Bilmiyorum sporla falan halledeceğim inşallah bebekten sonra mecalim olursa
ilkinde sezeryan olduğun için şanslısın çünkü vajinada deforme olmayacak 🙈 karındaki iz her türlü halledilir ki gün geçtikçe rahmin toparlandıkça göbeğinde düzelecek 🍀 artık güzel olmak zor değil yeter ki imkan olsun 😅 kafana takıp bunu stres yapma bence kendine ❤
❤️❤️❤️sağ ol canım haklısın.sağ göğsüm beni benden aldı ama olsun😂
Canım zaten vücudumuzun eski halini alması çok zor doğumdan sonra gerek çatlaklar, gerek sarkmalar ama sporla sıkılaşır tekrar inşallah. Ben çatlakları takiyordum kafaya ama artık alıştım can taşıyoruz olacak o kadar 😅. Cinsel hayata gelince ilk gebeliğim bilmiyorum ama alışılır ya o da bir ihtiyaç nihayetinde 😜
Evet ben de spor düşünüyorum mecalimiz olursa.Pilates geçmişim var devam ederim diyorum.Valla inş eşim o soğuyan eşlerden olmaz.Şimdi benden pek etkilenmiyor beni öpse hemen bebeği de öpüyor bakicizzz

Evet çok şükür ama işte ben biraz takıntılıyım böyle şeylere hafif bi göbeğim olsa bile takılıyordum şimdi o göbeğe hasretim😂😂😂

Valla sarktı kız sağdaki.Nasıl oldu ben de anlamadım bana mı öyle geliyor diyorum yok eskiden karşıya bile değil yukarı bakardı😂Bilmiyorum sporla falan halledeceğim inşallah bebekten sonra mecalim olursa

❤❤❤sağ ol canım haklısın.sağ göğsüm beni benden aldı ama olsun😂

Evet ben de spor düşünüyorum mecalimiz olursa.Pilates geçmişim var devam ederim diyorum.Valla inş eşim o soğuyan eşlerden olmaz.Şimdi benden pek etkilenmiyor beni öpse hemen bebeği de öpüyor bakicizzz
O pek sarkma değildirde bi tanesi daha çok süt topluyo hani ayaklarda olur ya ayakkabının biri çok rahat olur diğeri hafif sıkar.benimde sağ göğsüm sol göğsüme göre daha büyük .iki çocuğumda özellikle oğlum hep sağ göğsümü emerdi.çocuğu ters yüz ederdim yönünü şaşırsın diye yok illa sağ göğsü emecek belki biri daha çok süt topluyordur.

Bu arada kızlar son aya kadar doğru dürüst aşermedim öyle aman aman şu olsada yesem falan demedim 10 kg aldım gayet iyiydi bu hafta korkunç bir iştah patlaması yaşıyorum ne yesem doymuyorum ya hepte kilo aldırcak şeyler şimdi canınız çekmesin diye yazmıyorum gece tuvalete diye kalkıp kendimi buzdolabının önünde buluyorum.tartıya çıkmaya korkuyorum valla niye böyle oldu bu ay ya:KK43:

Kızlar 3.hamileliğim ilk kez anne olacaklar için doğum sonrası göbek için sezaryan ise birkaç gün sonra korse takın ya da çarşafla sarın.Birkaç ay zaten spor felan yapamazsiniz dikişlerden dolayı.2-3 ay sonra ben mezdeke açıp oynardım kilo vermede işe yaradı😁Cinsellik size bağlı kendinizi sadece anne olarak görmeyin aynı zamanda kadınız.Ojeni de sür, kaşını da al,bebeğini de emzir.Bir de gögüslerde anca emzirme bitince hasar tespiti yapabilirsiniz😅Ben 2.yi 16 ay emzirdim evet biraz sarkma oldu emzirme bitiminde hergün yatağa uzanıp kantron yağı ile masaj yaptım daire şeklinde ve 1 lt su şişesini ağırlık olarak elime alır kollarımla açma kapama hareketi yapardım internette var gögüs sıkılaştırma hareketleri ben düzenli yaptım emzirme sonrası işe yaradı.Bakalım 3.doğum sonrası aynı şekilde yapmayı düşünüyorum.

Bu arada kızlar son aya kadar doğru dürüst aşermedim öyle aman aman şu olsada yesem falan demedim 10 kg aldım gayet iyiydi bu hafta korkunç bir iştah patlaması yaşıyorum ne yesem doymuyorum ya hepte kilo aldırcak şeyler şimdi canınız çekmesin diye yazmıyorum gece tuvalete diye kalkıp kendimi buzdolabının önünde buluyorum.tartıya çıkmaya korkuyorum valla niye böyle oldu bu ay ya:KK43:
Canim bende bu hafta ilk defa canim bisey cekti yiyene kadarda aklimdan cikmadi azcik yedim ama halen aklimda 9 kiloda ben aldim insallah bu haftadan sonra cok almayız

Daha önce yaşamadığın bir sürüm olduğu için böyle düşünüp, hissediyor olman çok normal. Aslında bir çoğumuzun beden değişimi kaygısı olabiliyor. Kendi sürecimden bahsedebilirim birazcık, ilk hamileliğimde 9-10 kilo aldım ve 75B takarken 90 lara çıktı göğüs ölçüm. Sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım ki iyi ki yapmışım 😂 doğumdan bir çıktım göbeğim ayni duruyor şoke oldum, ağladım çok üzüldüm. Aradan 40 gün geçmeden göbek kaslarım hamilelikten öncekinden daha fazla gözüküyordu, hayatımda hiç olmadığım kilo 49 olmuştum ve gerçekten gören herkes şoke oluyordu. Çünkü emzirince ve biraz dikkat edince zaten istesende hiçbir şey kalmıyor ki 🤩 dikiş izi incecik bir çizik gibi kalıyor ve senin bile görebilmen için çok incelemen gerekiyor zaten doğumdan sonra doktorun korse ve iz kremi öneriyor hiçbirşey kalmıyor. Ayrıca eğer evliliğinde sorun yaşamıyorsan bebek arada ki yakınlığı arttırıyor ve arzuyu da arttırıyor çünkü o serbest süreçler bitiyor hep özel zamanlara kalıyor 🥰🥰🥰🥰
Sende deneyimleyince göreceksin aslında korkmamız daha önce deneyimlememiş olmamızla alakalı 🥰🥰🥰

Back
X