2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hayırlı vakitte gelsin inşallah. sancılar yükselince hissettin mi?

Yasin cuzunde ne ler var hangi dualar

ben eve küvet yaptırıcam içine de kilo kilo buz koyucam giricem içine. başka türlü olmayacak

Dualarım seninle,spinal mi olacaksın?Sen de bizim için dua at tam o anda.

Reflu yatagi ihtiyac duyarsan alirsin, bebegin cok kusan bebekse mesela. Babynest bana gore sacma ama titresimli ana kucagi al mutlaka. Gaz sirasinda biraz olsun rahatlatiyor bebegi. Emzirme yastigi da olmazsa olmaz
Ana kucağı bakıcam bende canım onlar dik duruyor ya biraz yenidoğan için sıkıntı olur mu

Hayırlısı neyse o olsun canım ya asker eşi olmak böyle yer ayirt edemiyorsun. Ben ilk defa ailemden uzak bi yere geldim çok zor oldu ama alışıyorum yavaş yavaş. Burda kimsem yok. Bebisler doogunca bizlere arkadaş olcak artık

Kızlar 37e girince squata başlayayım diyorum kaç tane yapabilirsem ne dersiniz
Ay ben hiç bişey yapamıyorum yatıyorum öyle. Hem bebiş doğsa da rahatlasam diyorum hem de doğum anını düşününce bi stres bi korku sariyo hemen dogurmayayim diye hareket etmek istemiyorum resmen

Ayy sizin oralarda vantilatör yeterli kalır mı
Az daha sık olması gerekiyormuş işte doktoruö bu hafta beklerken iki hafta önce iki hafta sonra görüşürüz dedi adamda umudu kesti bizden
hayırlı vakitte gelsin inşallah. sancılar yükselince hissettin mi?
Canım doğumda yanımda olucak ebeyle sohbet ediyordum hafif acı hissettim baktım gece çok olan ağrı var doktoruma sordum ozmn akşam rahim kendini ayarlıyor diyor dinlenin dedi ama nerde

Aynen canım alışıyor insan benimde kimsem yok buralarda hele birde kışın burası kar yağıyor ve adım atılmıyor bir yere hiç değil mi bebişlerle vakit geçircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…