2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben bayağıdır magnezyum desteği alıyorum ama şekerinden dolayı alamayan bi arkadaşım erken doğum yaptı haklısın zorlamamak lazım bu dönemde
aa şekerden dolayı alınmıyor mu canım, benim şekerimde tam sınırlarda çıkmıştı. Sınır 150 ise bende 140 gibi çıkmıştı,sadece yediklerime dikkat etmemi istemişti. Demekki doktor o yüzden sancılarım başlayana kadar magnezyuma başlatmadı .

Kaç haftalıksın Magnezyum daha öncede başlayabilirsin ben 20. Haftadan beri kullanıyorum hatta yorgunluk durumuma göre günde 2 tane alıyorum

küçüklermiş daha benimde büyük oğlum 8 olacak kasımda küçüğüm 4 oldu 10 gün önce
Evet seninkiler in yaşları iyiymis. Rabbim yardım eder ins. İkinci kızım rahat çok şükür. Tuvalet ini de öğrendi 4 ay felan oluyr. Tek sıkıntım oydu. Çok şükür

Magnezyum çok önemli canm. Ben bayadir kullanıyorum çok rahatlatıyor rahatimda gerçekten. Bir araştırın dderim. Arkkadaslarraa magnezyum hamilelikte. Kkullannimmii nnii.cok. Fayydassini görürsünüz

Evet seninkiler in yaşları iyiymis. Rabbim yardım eder ins. İkinci kızım rahat çok şükür. Tuvalet ini de öğrendi 4 ay felan oluyr. Tek sıkıntım oydu. Çok şükür
Çok iyi olmuş , tuvaleti öğrensede tedbiri bırakmıyorsun ama öğretme kısmında ilgi istiyorlar

Magnezyum çok önemli canm. Ben bayadir kullanıyorum çok rahatlatıyor rahatimda gerçekten. Bir araştırın dderim. Arkkadaslarraa magnezyum hamilelikte. Kkullannimmii nnii.cok. Fayydassini görürsünüz
Sadece hamilelikte değil emzirme dönemi , normal dönemde bile takviyesi alınacak bir destek magnezyum.
benim hastanede yattığım dönemde ilaçlar , stres şekeri yükseltti . İnsülin başlandı ilk yattığımda . İkinci yattığımda sabah akşam olarak iki katına çıkarıldı bunun yanında kullandığım tüm vitaminleri kullanıyorum

Bilmiyordum canm. Bende devam edeyim ozaman teşekkürler

çok sıcak

istanbul yarın ve haftasonu cayır cayır yanacak
Ben Muğla Dalamandayım burası 37 derece . İstanbuldan buraya gelin geldim. Burayı görünce İstanbulun sıcağını özler oldum bidaha yaz ortasında hamilelik mi aslaaa .gerçi ikinciyi bile düşünmüyorum öyle zor geldi bu hamilelik işi

Ohhh her yerin güzel deniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…