2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hapı da var, şu portakal suyunaa benzeyen suuda eritilebilen gazosumsu içecek dışında canım. Yengem o tatlı şeyi içemeyince doktor hapını vermişti. Sıradan hap. Şekerli değil. Onu alabilirsin.

çok sıcak

istanbul yarın ve haftasonu cayır cayır yanacak
antalyadan selamlar
klimanın ağzı kapanmıyor bunaltı geçiriyorum son günlerimiz ya artik Allah sabır versin hepimize hamilelikte dayanilmiyor gerçekten

Kızlar bi arkadaş dağıtmak için dua kitabı yaptırmıştı 2tlydi galiba nerden yaptırmıştı zahmet olmazsa tekrar link atabilir mi bi inceleyim belki yaptırırım bende
Link koydum ama görünmüyor instagramda eminönü pazar sayfanın adı
Login • Instagram

Bende Pembis Hayaller de görüp hoşuma gitti sipariş verdim canım 1 güne hazır oluyormuş bugün kargoya vereceklerdi başka bir sayfaya sordum isim etiketli değil oda isim baskı diye sadece yasine 3,5 dedi bunlarda yasin ve tesbih 2 lira

Kızlar bi arkadaş dağıtmak için dua kitabı yaptırmıştı 2tlydi galiba nerden yaptırmıştı zahmet olmazsa tekrar link atabilir mi bi inceleyim belki yaptırırım bende

Evet tayinciyiz şansa ilk tayin yerimiz burası çıktı. Sadece çok sıcak
Keyfini çıkar canım oraların eğer eşin asker polis filansa doğuya gelince çok arıyor insan bizde antalyadaydık kaşın hemen bir geri ilçesindeydik, doğuya tayin oldu eşim özledim oraları her istirahate denize gidiyorduk yüzmeyi öğrendim 1 ayda oralarda ama şimdi sıkıntıdan patlıyoruz

birebir katılıyorum dediklerine. 2. yi zor düşünürüm vallahi allah affetsin

antalyadan selamlar
klimanın ağzı kapanmıyor bunaltı geçiriyorum son günlerimiz ya artik Allah sabır versin hepimize hamilelikte dayanilmiyor gerçekten
vallahi dayanılmıyor. vücut derecemiz artıyormuş 1 derece. sıcak ve nem hiç çekilmiyor

yazın bu sıcağında doğuya laf ettirmem

Kaç haftalıksın ❤ Magnezyum daha öncede başlayabilirsin ben 20. Haftadan beri kullanıyorum hatta yorgunluk durumuma göre günde 2 tane alıyorum
36 haftalığım canım, dünkü sancılarım çok heyecanlandırdı bizi, birde hiç bir ağrı yada kasılma hissetmiyorken sancıların yüksek ve az aralıklarla olması korkuttu beni. Doktor hemen magnezyuma başlattı, keşke daha önceden başlatsaymış diye düşündüm ama gruptaki arkadaşların yazdığına göre doktorlar gebelik şekeri olanların kullanmasını pek tercih etmiyormuş. Bende de gebelik şekeri sınırda çıkmıştı.

Hapı da var, şu portakal suyunaa benzeyen suuda eritilebilen gazosumsu içecek dışında canım. Yengem o tatlı şeyi içemeyince doktor hapını vermişti. Sıradan hap. Şekerli değil. Onu alabilirsin.

öyleymiş canım,sitede ilaç ismi veriliyor mu bilmiyorum ama Magnozit diye bir ilaç verdi. hap şeklinde o da, içiceğini bilmiyorum canım, hiç sıvı bazlı magnezyum almadım ben

asker eşim canım . Çok huzurlu yerler gerçekten buraları görünce başka bi yere gitmek istemiyo insan

asker eşim canım . Çok huzurlu yerler gerçekten buraları görünce başka bi yere gitmek istemiyo insan
Eşimin daha 2 senesi vardı çalışma sistemi çok yoğun diye butona bastı geldik doğuya canım ama der benim için yeri hep ayrı memur olup kalmak isterdim diye bizimde asker çünkü, birde bizim ilçe öyle oteller barlar olan bir yer değildi kendi halkı millet sera ile uğraşıyor deniz desen antalyanin en temiz denizi diyebilirim turistler noel babanın mezarının olduğu kilise için senenin belli döneminde geliyordu tekne turları filanda hemen bizim oralarda değildi biraz ötede kalıyordu yani çok sakin bir yerdi anlayacağın ama işte geldik buralara dağın başına buna şükür diyelim

Bende bugün doktora gittim nst 2sefer 60ları gördü sonrası 30frlandı hatta Bi ara 12ye düştü aha dedim bizim kız geri kaçıyor doktorum haftalık nst 2hafta sonra kontrol dedi yine 2800kilosu çıktı 39haftayı tamamlar sa 3300frlan olur dedi doğumun 3belirtisi nişan su 5dk düşen sancılar unutmayın tek nişan gelirse bekleyin ama diğer iki olursa hemen hastaneye gelin dedi bakalım nezmn gelicek hanfendi

ateş seni çağırıyo
Aynen öyle valla gel gel gel diyor annemgilde klimada yok vantilatör var anca babama dönüyor dedim ben gelince sadece bana dönecek o kaynanamgşlde var ama klimanın gazi bitip duruyor köşede süs duruyor onlarda vantilatör ile idare ediyorlar yani gerçekten ateş beni çağırıyor

Daha bekleyecek o zaman bebiş bizim 33 te aynı sancı oluyordu hatta 31 de bile 55 sancı çıkmıştı 35+2 olduk sanırsam böyle sürekli yukarda olması lazım o sancı çizgisinin anlık inip çıkınca birşey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…