- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.461
Hapı da var, şu portakal suyunaa benzeyen suuda eritilebilen gazosumsu içecek dışında canım. Yengem o tatlı şeyi içemeyince doktor hapını vermişti. Sıradan hap. Şekerli değil. Onu alabilirsin.aa şekerden dolayı alınmıyor mu canım, benim şekerimde tam sınırlarda çıkmıştı. Sınır 150 ise bende 140 gibi çıkmıştı,sadece yediklerime dikkat etmemi istemişti. Demekki doktor o yüzden sancılarım başlayana kadar magnezyuma başlatmadı .
Evet tayinciyiz şansa ilk tayin yerimiz burası çıktı. Sadece çok sıcakOhhh her yerin güzel deniz
antalyadan selamlarçok sıcak
istanbul yarın ve haftasonu cayır cayır yanacak
Erkek geÜçüncü ne geliyor
Link koydum ama görünmüyor instagramda eminönü pazar sayfanın adıKızlar bi arkadaş dağıtmak için dua kitabı yaptırmıştı 2tlydi galiba nerden yaptırmıştı zahmet olmazsa tekrar link atabilir mi bi inceleyim belki yaptırırım bende
Kızlar bi arkadaş dağıtmak için dua kitabı yaptırmıştı 2tlydi galiba nerden yaptırmıştı zahmet olmazsa tekrar link atabilir mi bi inceleyim belki yaptırırım bende
Eki Görüntüle 2680687 kızlar eve gelenlere hediyelik bundan yaptırdım 40 tane Içinde yasin tebareke amme küçük surelerin hepsi var hangi evde okunursa sevabı bana ve bebişime gelir inşallah magnet yaptırsam 1 ay dolaplarda durup çöp olacaktı bu bana çok mantıklı geldi bi 5 tanesini de camilere bırakacağım insallah Orda da her okunduğunda bir hayır işlemiş oluruz
Keyfini çıkar canım oraların eğer eşin asker polis filansa doğuya gelince çok arıyor insan bizde antalyadaydık kaşın hemen bir geri ilçesindeydik, doğuya tayin oldu eşim özledim oraları her istirahate denize gidiyorduk yüzmeyi öğrendim 1 ayda oralarda ama şimdi sıkıntıdan patlıyoruzEvet tayinciyiz şansa ilk tayin yerimiz burası çıktı. Sadece çok sıcak
birebir katılıyorum dediklerine. 2. yi zor düşünürüm vallahi allah affetsinBen Muğla Dalamandayım burası 37 derece . İstanbuldan buraya gelin geldim. Burayı görünce İstanbulun sıcağını özler oldumbidaha yaz ortasında hamilelik mi aslaaa .gerçi ikinciyi bile düşünmüyorum öyle zor geldi bu hamilelik işi
sorma derim yüzüldü günde 4 kere banyo yapmaktanbana kaç zamandır yanıyor zatengünde kaç defa soğuk suyla duş alıyorum
vallahi dayanılmıyor. vücut derecemiz artıyormuş 1 derece. sıcak ve nem hiç çekilmiyorantalyadan selamlar
klimanın ağzı kapanmıyor bunaltı geçiriyorum son günlerimiz ya artik Allah sabır versin hepimize hamilelikte dayanilmiyor gerçekten
yazın bu sıcağında doğuya laf ettirmemKeyfini çıkar canım oraların eğer eşin asker polis filansa doğuya gelince çok arıyor insan bizde antalyadaydık kaşın hemen bir geri ilçesindeydik, doğuya tayin oldu eşim özledim oraları her istirahate denize gidiyorduk yüzmeyi öğrendim 1 ayda oralarda ama şimdi sıkıntıdan patlıyoruz
36 haftalığım canım, dünkü sancılarım çok heyecanlandırdı bizi, birde hiç bir ağrı yada kasılma hissetmiyorken sancıların yüksek ve az aralıklarla olması korkuttu beni. Doktor hemen magnezyuma başlattı, keşke daha önceden başlatsaymış diye düşündüm ama gruptaki arkadaşların yazdığına göre doktorlar gebelik şekeri olanların kullanmasını pek tercih etmiyormuş. Bende de gebelik şekeri sınırda çıkmıştı.Kaç haftalıksın ❤ Magnezyum daha öncede başlayabilirsin ben 20. Haftadan beri kullanıyorum hatta yorgunluk durumuma göre günde 2 tane alıyorum
Hapı da var, şu portakal suyunaa benzeyen suuda eritilebilen gazosumsu içecek dışında canım. Yengem o tatlı şeyi içemeyince doktor hapını vermişti. Sıradan hap. Şekerli değil. Onu alabilirsin.
asker eşim canım . Çok huzurlu yerler gerçekten buraları görünce başka bi yere gitmek istemiyo insanKeyfini çıkar canım oraların eğer eşin asker polis filansa doğuya gelince çok arıyor insan bizde antalyadaydık kaşın hemen bir geri ilçesindeydik, doğuya tayin oldu eşim özledim oraları her istirahate denize gidiyorduk yüzmeyi öğrendim 1 ayda oralarda ama şimdi sıkıntıdan patlıyoruz
Valla antalyada olsam gider denize girerdim hiç değil mi burda evde sıkıntıdan patlıyorum iki spor olurdu hemyazın bu sıcağında doğuya laf ettirmem
ateş seni çağırıyoValla antalyada olsam gider denize girerdim hiç değil mi burda evde sıkıntıdan patlıyorum iki spor olurdu hemzaten adanaya gitmeme sayılı günler kaldı asıl sıcak beni bekliyor orda
Eşimin daha 2 senesi vardı çalışma sistemi çok yoğun diye butona bastı geldik doğuya canım ama der benim için yeri hep ayrı memur olup kalmak isterdim diye bizimde asker çünkü, birde bizim ilçe öyle oteller barlar olan bir yer değildi kendi halkı millet sera ile uğraşıyor deniz desen antalyanin en temiz denizi diyebilirim turistler noel babanın mezarının olduğu kilise için senenin belli döneminde geliyordu tekne turları filanda hemen bizim oralarda değildi biraz ötede kalıyordu yani çok sakin bir yerdi anlayacağın ama işte geldik buralara dağın başına buna şükür diyelimasker eşim canım . Çok huzurlu yerler gerçekten buraları görünce başka bi yere gitmek istemiyo insan
Aynen öyle valla gel gel gel diyorateş seni çağırıyo
Daha bekleyecek o zaman bebiş bizim 33 te aynı sancı oluyordu hatta 31 de bile 55 sancı çıkmıştı 35+2 olduk sanırsam böyle sürekli yukarda olması lazım o sancı çizgisinin anlık inip çıkınca birşey olmuyorBende bugün doktora gittim nst 2sefer 60ları gördü sonrası 30frlandı hatta Bi ara 12ye düştü aha dedim bizim kız geri kaçıyor doktorum haftalık nst 2hafta sonra kontrol dedi yine 2800kilosu çıktı 39haftayı tamamlar sa 3300frlan olur dedi doğumun 3belirtisi nişan su 5dk düşen sancılar unutmayın tek nişan gelirse bekleyin ama diğer iki olursa hemen hastaneye gelin dedi bakalım nezmn gelicek hanfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?