- 21 Mart 2018
- 407
- 1.006
- 113
- 45
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.821
Hasta bezi olandan canim. Gecen gun reklam vardi e bebekre 99 lira diye gumus kapak icin. Ben 150 ye almistim. Sen zaten tecrübeli annesin, emzirme sıkıntısı ilk bebekte daha cok yasaniyo malesef. Sarilik degerimiz 14 tu bugun 12 ye dusmus cok sukur. Surekli emziemekren kafam davul uykusuzluk cok feci carptiMaşAllah canım canped derken canım normal ped mi kullandın hasta bezi tarzı mı ona göre alalım gümüş kapak bende düşündüm ama fiyatları açıkcası pahalı oyüzden vazgeçtim gece yatmadan nemlendiriyorum bende inş yara olmaz duş ii oluyor bende baş hariç almıştım iki doğumumda
Sarılık değeri kaç bebişin canım gerçi düşmeye başlamış şükür
Çok şükür atlatmışsınız canımSelam kizlar dogumdan 1 hafta sonra tekrar merhaba. Biz iyiyiz, oglum sarilik oldu ama bugun degeri dusmeye basladi. Benim de dikis agrim artik baya azaldi, hemoroid basa bela ama. Size bir kac onerim olacak. İlk dogumum sezaryendi. Bu normal oldu. İkisini de yasamis biri olarak hastAneye gecelik goturmenizi tavsiye ederim. Sezaryen de iyilesmek biraz uzun suruyor ve bakima ihtiyac duyuluyo ama normal dogumda ayni gun ayaktasiniz bu cok buyuk bir avantajmis. Odaya kimse gelmedigi icin oda suslemesinin hic bir anlami olmuyo. Zaten dogum katinda kimse suslememisti. Normal dogum yapacaklar yanlarina bir tane plastik terlik alirsa iyi olur. Belden asagisina sicak su tutulmasini tavsiye ediuolar. Hastane terligi islaninca kayiyor. Bende hem canped hem de depend vardi. İlk gun canped daha kalin oldugu icin onu tercih ettim ikinci gunden sonra depende gectim. Cunku depend sizdirdi ilk gun. Bu sefer kanamam fazla olmadi ilk haftada bitmeye yaklasti. Sezaryende kanama daha uzun suruyo ama onda da azaliyor ikinci hafta sonunda. Gumus kapak cok rahat ettirdi. Meme ucu yarasi olmadi tavsiye ederim. Tabiki ilk emerken biraz sizlama oluyor ama o da 20 sn den sonra geciyor. Kabiz olmamak her iki dogumdan sonra da cok onemli. Elinizin altinda duphalac olmasini tavsiye ederim. Simdilik aklima gelenler bunlar. Hayirli dogumlar diliyorum hepinize
O zaman iyi yaparsın bencedeHayır ilk ama hem yaşım küçük hem stresli bir hamilelik geciriyorum eşim asla yardımcı değil bir dahakine bana çocuk diye yalvarsın istiyorum ki burnundan getireyim
Gözün Aydın öneriler için çok teşekkürler.normal doğum mu Sezeryan mı tavsiye edersiniz?Bir de araları kaç sene?Selam kizlar dogumdan 1 hafta sonra tekrar merhaba. Biz iyiyiz, oglum sarilik oldu ama bugun degeri dusmeye basladi. Benim de dikis agrim artik baya azaldi, hemoroid basa bela ama. Size bir kac onerim olacak. İlk dogumum sezaryendi. Bu normal oldu. İkisini de yasamis biri olarak hastAneye gecelik goturmenizi tavsiye ederim. Sezaryen de iyilesmek biraz uzun suruyor ve bakima ihtiyac duyuluyo ama normal dogumda ayni gun ayaktasiniz bu cok buyuk bir avantajmis. Odaya kimse gelmedigi icin oda suslemesinin hic bir anlami olmuyo. Zaten dogum katinda kimse suslememisti. Normal dogum yapacaklar yanlarina bir tane plastik terlik alirsa iyi olur. Belden asagisina sicak su tutulmasini tavsiye ediuolar. Hastane terligi islaninca kayiyor. Bende hem canped hem de depend vardi. İlk gun canped daha kalin oldugu icin onu tercih ettim ikinci gunden sonra depende gectim. Cunku depend sizdirdi ilk gun. Bu sefer kanamam fazla olmadi ilk haftada bitmeye yaklasti. Sezaryende kanama daha uzun suruyo ama onda da azaliyor ikinci hafta sonunda. Gumus kapak cok rahat ettirdi. Meme ucu yarasi olmadi tavsiye ederim. Tabiki ilk emerken biraz sizlama oluyor ama o da 20 sn den sonra geciyor. Kabiz olmamak her iki dogumdan sonra da cok onemli. Elinizin altinda duphalac olmasini tavsiye ederim. Simdilik aklima gelenler bunlar. Hayirli dogumlar diliyorum hepinize
Tabi o zaman daha da bi stres olur canımAynen canım bide bende düzensizlik var heray onun stresi oluyordu
Ben bir gecelikle iki pijamayla gitmistim. Gecelik 2 olursa daha iyi cunku kan sizabiliyor pedden. Bir de bu bezler yandan yirtilip cikariliyor. Pijama olursa her seferinde once pijamayi cikaracaksin ki o aciyla biraz zor canım. Sezaryeni bilirim cok hassas oluyor karin bolgesi, ne kadar az egilirsen o kadar iyi senin icinÇok şükür atlatmışsınız canımgecelik kaç tane olmalı benim sezaryen olacak kaç tane olmalı bi tane aldım daha geceliği..
Kesinlikle normal dogumu. Burdan sezaryen olacaklarin motivesini kirmak istemem, zaten zorunlu olduklarindan yapiyolardir. Benim ilkinde bebis kaka yapmisti. Ama korkudan sezaryen olamayi düşünene epiduralli normal dogumu cok tavsiye ederim. İkisinin arasi 4 yildi canim. En az 3 yil olmasi gerrkiuorGözün Aydın öneriler için çok teşekkürler.normal doğum mu Sezeryan mı tavsiye edersiniz?Bir de araları kaç sene?
Tam olarak kac haftalik oldugunuzda alacaklar 38+3 5 gibiSuyunda iyi azalma falan yok dedi canım. Ya bende vajinismus vardı canım o yüzden normal doğumdan çatı muayenesinden falan çok korkuyorum yaptıramıyorum o yüzden . Tarihi 4 eylüle aldık. Çarşamba günü tahlil falan yapılcak bi sıkıntı olmazsa cuma da bebeği alıcak. Ama ondan önce sancim açılmam olur diye korktum. O yüzden merak ettim bi sıkıntı olsa Ultrosan da belli olur mu diye
32 de başladı bi kereden oldu 2 gün içinde bu hali aldıO zaman iyi yaparsın bencedeçatlakların kaçıncı haftada başladı
38+3 canimTam olarak kac haftalik oldugunuzda alacaklar 38+3 5 gibi
Teşekkür ederim canımgörünür ultrasondan da serviks uzunluğu kontrol ediliyor
Anladım canım sıkıntı olsa söylerdi zaten de merak ettim yine de. Doktorun özel muayenesi var oraya gidiyorumdevlette misiniz? kanala inince görülüyor sanırım
Tup bebek nasilsa ugrastik olmadi diye dusunmeyin. Buna ornek ben varim kizimda 14 ay ugrastik olmadi, bunda 2-3 kez korunmayinca hamile kaldimKızlar doğumdan sonra nasıl korunuyorsunuz özellikle sezaryen olanlar napmak lazım bizim tüp bebek ama nolur nolmaz nasıl korunmak gerekir
Aynen bende boyle dusunuyorum. Hatta baglatip kurtulsam mi diyorumama fani dunya insan karar veremiyorBen 40im çıktığı an sipral takmayı düşünüyorum eşime kalsa hiç korunmayiz ama bu hamilelikte çok yıprandım uzun süre düşünmüyorum kesin çözüm olsun istiyorum
Evet canım tüp bebekten sonra ikinci kendiliğinden olma şansı daha yüksek diyorlar.. vücut bi kere o hamileliği yaşadığındanmış heralde.Bi kaç sene korunuruz mecburTup bebek nasilsa ugrastik olmadi diye dusunmeyin. Buna ornek ben varim kizimda 14 ay ugrastik olmadi, bunda 2-3 kez korunmayinca hamile kaldim
Hadi yaa bi günde nasıl oluyorsa oluyor benimde göğüslerde var bakalım karın nolcak32 de başladı bi kereden oldu 2 gün içinde bu hali aldı
Kacinci çocuğunuz bağlatmak istiyosunuz. Benim ilk ama ben de ikinciyi hiç istemiyorum sanki .Aynen bende boyle dusunuyorum. Hatta baglatip kurtulsam mi diyorumama fani dunya insan karar veremiyor
Jeller var kuzu ya da kuruluk icin birsey vermisti dr zamanimda bana. Dogumdan sonra bende bir sure cekmistimAçık açık yazıyorum ama neyseıslanamıyorum canım prezervatif kullanırken, genel olarak sorunum bu zaten ama prezervatif varken bildiğin kupkuruyum halbuki aşırı istekli biriyim ama şu kuruluk için çözüm bulamıyorum
Ben bir gecelikle iki pijamayla gitmistim. Gecelik 2 olursa daha iyi cunku kan sizabiliyor pedden. Bir de bu bezler yandan yirtilip cikariliyor. Pijama olursa her seferinde once pijamayi cikaracaksin ki o aciyla biraz zor canım. Sezaryeni bilirim cok hassas oluyor karin bolgesi, ne kadar az egilirsen o kadar iyi senin icin
Denenmiş ve yüzde yüz çözüm olan tavsiyem. Kayganlaştırıcı kullanmanız faydasını göreceksinizAçık açık yazıyorum ama neyseıslanamıyorum canım prezervatif kullanırken, genel olarak sorunum bu zaten ama prezervatif varken bildiğin kupkuruyum halbuki aşırı istekli biriyim ama şu kuruluk için çözüm bulamıyorum ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?