2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hasta bezi olandan canim. Gecen gun reklam vardi e bebekre 99 lira diye gumus kapak icin. Ben 150 ye almistim. Sen zaten tecrübeli annesin, emzirme sıkıntısı ilk bebekte daha cok yasaniyo malesef. Sarilik degerimiz 14 tu bugun 12 ye dusmus cok sukur. Surekli emziemekren kafam davul uykusuzluk cok feci carpti Allah tum yeni annelere “bu cocuk ac” “sut geldi mi” “sutun yetiyo mu” baskisinda yardim etsin ne diyim:) libido olayina gelince. Hele bi dogurun da o zaman 40 gunu uyumak icin sayacaksiniz emin olun olaya cok yanlis yerden bakiyosunu

Çok şükür atlatmışsınız canım gecelik kaç tane olmalı benim sezaryen olacak kaç tane olmalı bi tane aldım daha geceliği..

Gözün Aydın öneriler için çok teşekkürler.normal doğum mu Sezeryan mı tavsiye edersiniz?Bir de araları kaç sene?

Çok şükür atlatmışsınız canım gecelik kaç tane olmalı benim sezaryen olacak kaç tane olmalı bi tane aldım daha geceliği..
Ben bir gecelikle iki pijamayla gitmistim. Gecelik 2 olursa daha iyi cunku kan sizabiliyor pedden. Bir de bu bezler yandan yirtilip cikariliyor. Pijama olursa her seferinde once pijamayi cikaracaksin ki o aciyla biraz zor canım. Sezaryeni bilirim cok hassas oluyor karin bolgesi, ne kadar az egilirsen o kadar iyi senin icin

Gözün Aydın öneriler için çok teşekkürler.normal doğum mu Sezeryan mı tavsiye edersiniz?Bir de araları kaç sene?
Kesinlikle normal dogumu. Burdan sezaryen olacaklarin motivesini kirmak istemem, zaten zorunlu olduklarindan yapiyolardir. Benim ilkinde bebis kaka yapmisti. Ama korkudan sezaryen olamayi düşünene epiduralli normal dogumu cok tavsiye ederim. İkisinin arasi 4 yildi canim. En az 3 yil olmasi gerrkiuor

Tam olarak kac haftalik oldugunuzda alacaklar 38+3 5 gibi

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunuyorsunuz özellikle sezaryen olanlar napmak lazım bizim tüp bebek ama nolur nolmaz nasıl korunmak gerekir
Tup bebek nasilsa ugrastik olmadi diye dusunmeyin. Buna ornek ben varim kizimda 14 ay ugrastik olmadi, bunda 2-3 kez korunmayinca hamile kaldim

Tup bebek nasilsa ugrastik olmadi diye dusunmeyin. Buna ornek ben varim kizimda 14 ay ugrastik olmadi, bunda 2-3 kez korunmayinca hamile kaldim
Evet canım tüp bebekten sonra ikinci kendiliğinden olma şansı daha yüksek diyorlar.. vücut bi kere o hamileliği yaşadığındanmış heralde.Bi kaç sene korunuruz mecbur

Jeller var kuzu ya da kuruluk icin birsey vermisti dr zamanimda bana. Dogumdan sonra bende bir sure cekmistim

2 alayım diyordum hep canım bulduklarım ben hangisini alsam diye karar verene kadar uçtular trend yoldan deepend aldım kalın pedlerden kaç tane gider canım

Denenmiş ve yüzde yüz çözüm olan tavsiyem. Kayganlaştırıcı kullanmanız faydasını göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…