2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arası 12 yıl benim zaten ama hiç doktorumla bu konuyu konuşmadık açıkçası ssvd yi tavsiye ediyor mu onu bile bilmiyorum.İlkinde 41 haftayı bekledik suni sancı aldım ona rağmen mecburi Sezeryan oldu ama bunda sanki istekli gibiyim.peki dikiş var mı,dikişsiz normal doğum mu?

Benim riskim var yasakti.bi ara doktor izin verdi amaa ben korktum.zaman geçiyor Allahın izniyle inşallah başarılı oluruz gerdekte

Bide kan sulandırıcı kullanırken doğum yapıp ertesi gün tekrar kan sulandırıcıya başlayan oldu mu hiç kızlar regliyi artıyormu sulandırıcı biliyormusunuz ?

Dikisim var. Ama fazla degil dedi dr. Aslinda Perine masaji da yaptim ama bebek cikarken elini atti o yuzden yirtildi dedi. İlk bir kac gun yan oturdum acidi dikisler sonra azaldi. Bugun 6. Gun tamamen iyiyim cok sukur. Dikislere iyi bakmak gerekiyo, kuru kalmasi lazim. Antibiyotik de kullaniliyo 5 gun.

canım ne güzel önerilerde bulunmuşsun,paylaştıkların gerçekten tam ihtiyacımız olan bilgiler olmuş, çok teşekkürler. ben mesela kararsızdım gümüş kapak konusunda, yara olursa alıyım diye geçiyordu aklımdan ama senin mesajını okuduktan sonra almaya karar verdim. Belden aşağısının sıcak tutulması önemli diye yazmışsın, sıcak su torbası götürsek ve ayaklarımızı sıcak tutsak olur mu sence?
verdiğin bilgiler çok kıymetli canım, bebişine sağlıklı bir ömür diliyorum ve burayı unutmayıp bizlerle paylaştıkların için çok çok teşekkürler

Bugün doktora söyledim. Travazol krem ve fitil yazdı. Muayene edip bakmadı keşke bir önceki kontrolde söyleseymişim dedim. Alttan muayene olasım hiç yoktu söylememiştim.

doğumlarada az kalmış .Doğumdan önce tedavi olsanız çok iyi olur çok zor vajinada mantar/enfeksiyon düzgün tedavi olmadığında sürekli tekrar eder ve her tekrarda iyileşme süreci uzar , şiddeti artar
Evet haklısın ben alttan muayene olmak istemediğim için bir önceki kontrolde söylememiştim. Bugün söyledim doktor direk ilça yazdı. Çok mutluyum o kaşıntı dan kurtulsam inşallah. Çok dayanılmaz bir kaşıntı çünkü. Vücudundaki kaşıntılara da ilaç verdi. İnşallah onlara da iyi gelir.

Epiduralli normal doğum nasıl oluyor

Sicak su torbasi uzerine oturursan fayda eder ama ayaklarini sicak tutmanin rahim kaslarina bir faydasi olacagini sanmiyorum. Gumus kapağın bir faydasi da sut gelince icinde tutuyor meme basi annenin kendi sutuyle nemli kaliyor o da iyilesmeyi hizlandiriyor. Sut gelmeden once de gogus ucu kremi surup onunla kapatiyorsun. Bir onerim de emzirme sutyeni yerine emzirme atleti almis olmak. Evde sadece atletle geziyorum bu sicakta. Bir de tişört giyme derdim olmuyo.

Epiduralli normal doğum nasıl oluyor
Beldem epidural igne yapiliyor 4 cm aciklikta. Bir daha 9-10 cm acilma olana kadar bir sey hissetmiyorsum. 9 cm deyken bende epiduralin etkisi gecti. İkinmayi engellemesin diye bir daha yapmadi dr o sirada agrim oldu. Dogum esnasinda agri olmuyor ama yani kadinlar itmek icin bagiriyorlar agri oldugu icin degil. 10 cm e gelince zaten acilmada bitiyor artik itmeye basliyorsun. Bazilarinin epiduralindevam ediyormus dr monitörden bakip kasilmayi gorunce simdi ıkın diyormuş benim oyle olmadi. Son acilma agrisini cektim ama cok uzun surmedi.

Evet canım tüp bebekten sonra ikinci kendiliğinden olma şansı daha yüksek diyorlar.. vücut bi kere o hamileliği yaşadığındanmış heralde.Bi kaç sene korunuruz mecbur
Benjm oyle oldu. Sebepsiz infertilite vardi. İki asilamadan sonra tup bebekle oglum olmustu. Bu seferki kendiliğinden geldi. Nasip isi:)

Ayy çok iyimiş inş bizim dr böyle yapıyodur. Akşam üzeri uyumuşum şimdi doğurduğumu görerek uyandım ağlayarak yapamam diyodum

Ne güzel kurtuldun darısı bana.kaçıncı haftada geldi bebiş,suyun mu geldi?kaç kilo doğdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…