2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugün öğlen planlı sezeryanım gerçekleşti. Bebek ve ben çok iyiyiz. Sezeryandan aşırı korkuyordum yani operasyondan. Eç Oysa operasyon zorluğu/hissiyatı olarak 20 lik diş çektirmekten daha kolaymış diyebilirim. Epidural oldu. hiç hiiiç bir şey hissetmiyorsunuz. Öncesinde beni teskin etmeye çalışıyorlardı ama hiç fayda etmiyordu, korkan arkadaşları da çok iyi anlıyorum ama kendinizi rahatlatmanın yolunu bulun öncesinde, o an zaten bir şey olmadığını görünce rahatlıyorsunuz.

bebek sürekli emmek istiyor ilk 12 saat emmeler çok uzun oluyormuş kendinizi buna hazırlayın ama henüz ilaç etkisi geçmediği için ilk emme çok kolay oluyor emdişelenmeyin, sadece yemeye vakit bulmakta zorlandım

ayrıca yatakta yemek yediğiniz için tam doğrulamıyorsunuz ve sürekli sıvı şeyler veriyorlar. Su gibi çorb, hoşaf, komposto... Tüm bunları pipetle içtim çok rahat oldu. Bol pipet alın yanınıza:))

darısı sağlıkla hepinizin başına. Sevgiler.

ayrıca tam 39+0 da oldu doğum. En başından beri miniş bebekti 3kg doğdu.

Çağırmıyor. 15gunde. Bide nst flan sokmuyor. Erkek doktorlar biraz rahatmi ne.benjm de 2.ilki 37+6da aldılar
Özelmi devletmi farkediyor bu nst işi ben özele gidiyorum her nstye ücret alıyor 33.haftada 15 de bire düşürdü bu haftadan sonra haftada 1 e muayne parasınıda bi alyor bi almıyor yani muayne sıklığı ve nst özellerde sanıtım fiyat politikası.
Sonuçta usg dede sancıyı açıklığı bebeğin kalp atım hızını anlıyolar.zaten nişanda gelse suda gelse bebek hemen doğmuyor sezeryana vakit kalır merak etme.

Selaam. Hayırlı olsun gözün aydın. Kavuşmuşsunuz bebişle. Kız mı erkek mi?Normal mi doğurdun? ilki sezaryendi öyle aklımda kalmış. Nasılsınız abi nasıl tavır davranışlar:))

Ne güzel kurtuldun darısı bana.kaçıncı haftada geldi bebiş,suyun mu geldi?kaç kilo doğdu?
38+1 de geldi. Sanciyla basladi ama sanci sonrasi acilma 1 gunu buldu keske evde cekseymisim dedim hastanede cok zor oldu sanci aralari uyumak istiyosun cunku cok sık gelmiyor ama sanci odasinsa nst makinesine baglisin sesten uyuyamiyorsun falan. 3 cm den sonra suni sanci verdi dr saat 20:00 de. 4 saatte dogum oldu. Suni sanci sureci hizlandirdi. 3570 kilo 53 cm dogdu ama ultrasonda 3200 goruluyordu

Selaam. Hayırlı olsun gözün aydın. Kavuşmuşsunuz bebişle. Kız mı erkek mi?Normal mi doğurdun? ilki sezaryendi öyle aklımda kalmış. Nasılsınız abi nasıl tavır davranışlar:))
Selam canim cok sukur dogurdum:) normal dogum oldu. Bir oglan daha geldi:) abisi kiskaniyor, hircinlasti baya ama alisacak. Ah bu uykusuzluk olmasa sen nasilsin kocaman ettin bebisi tabi:)

Ne güzel ya darısı bana,bir şekilde doğurdun.Hayırlı olsun bebişin,bu gittiğimde ben de konuşacam normal doğumu,bakalım ne dicek?

Selam canim cok sukur dogurdum:) normal dogum oldu. Bir oglan daha geldi:) abisi kiskaniyor, hircinlasti baya ama alisacak. Ah bu uykusuzluk olmasa sen nasilsin kocaman ettin bebisi tabi:)
Harika tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün.
Alışır tabi bizim koca dana bile kıskandı
Daha yenisiniz tabi sen de alışırsın, o uyuduğunda uyusan süper olur. Gece uyumuyo mu?
Biz de sıkıntılardayız ikimiz de dişten çekiyoruz daha çıkaramadı bugün tam 200 günlük oldu

Canım o kapaktaki sütü veriyormusun bebeğe ben Philips kalkan aldım onda veriliyormuş ama krem sürüp kapatınca verilmez nasıl yapıyorlar o arayı acaba

Gecmis olsun. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Suni sancı ne kadar süre çektiniz? Dayanilmayacak gibi bir ağrı mi?

Gecmis olsun. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Suni sancı ne kadar süre çektiniz? Dayanilmayacak gibi bir ağrı mi?
Suni sancidan sonra epidural takildi tam bilemiyorum ama 9 cm den sonda epidural gecince agrim oldu baya. Suni sancıdan kaynaklanmis olabilir siddeti ama uzun surmedi cok dogum basladi sonra

Şu gümüş göğüs kapaklarını uzuun süredir araştırıyordum yine önerilince alayım dedim artık
Ebebekteki 99 ₺ imiş sipariş vericem şimdi muhtemelen doğumdan sonra gelir ama olsun, şifa olur inşallah

Bilmiyorum ki canım bende kalkan aldığım için krem almadım gerek yok diyolar diye ama alsam mi bilemedim
Aaa bak canım M mertur söylemiş kreme gerek yokmuş merturcum krem almayalım mı o zaman doğumdan bi kaç hafta önce kreme başlayın diyorlar napalım Philips kalkan çatlağı yarayı önlüyormu göğüsteki bide benim kutudan 4 tane çıktı o plastik kapaktan iki delikli iki deliksiz nasıl kullanılcanı anlamadım deliksiz olanı süt dolsun diye mi takcam

Hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…