- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.861
Özelmi devletmi farkediyor bu nst işi ben özele gidiyorum her nstye ücret alıyor 33.haftada 15 de bire düşürdü bu haftadan sonra haftada 1 e muayne parasınıda bi alyor bi almıyor yani muayne sıklığı ve nst özellerde sanıtım fiyat politikası.Çağırmıyor. 15gunde. Bide nst flan sokmuyor. Erkek doktorlar biraz rahatmi ne.benjm de 2.ilki 37+6da aldılar
Bende 38+4te alacaklar eylulde insallah38+3 canim
Benim 4 eylüle verdi canım 38+3 e denk geliyoSezaryen olacak anneler doktor tam kac haftaya gün verdi 39+0diyor benimki.yani çok geç diye düşünüyorum
Selaam. Hayırlı olsun gözün aydın. Kavuşmuşsunuz bebişle. Kız mı erkek mi?Normal mi doğurdun? ilki sezaryendi öyle aklımda kalmış. Nasılsınız abi nasıl tavır davranışlar:))Dikisim var. Ama fazla degil dedi dr. Aslinda Perine masaji da yaptim ama bebek cikarken elini atti o yuzden yirtildi dedi. İlk bir kac gun yan oturdum acidi dikisler sonra azaldi. Bugun 6. Gun tamamen iyiyim cok sukur. Dikislere iyi bakmak gerekiyo, kuru kalmasi lazim. Antibiyotik de kullaniliyo 5 gun.
38+1 de geldi. Sanciyla basladi ama sanci sonrasi acilma 1 gunu buldu keske evde cekseymisim dedim hastanede cok zor oldu sanci aralari uyumak istiyosun cunku cok sık gelmiyor ama sanci odasinsa nst makinesine baglisin sesten uyuyamiyorsun falan. 3 cm den sonra suni sanci verdi dr saat 20:00 de. 4 saatte dogum oldu. Suni sanci sureci hizlandirdi. 3570 kilo 53 cm dogdu ama ultrasonda 3200 goruluyorduNe güzel kurtuldun darısı bana.kaçıncı haftada geldi bebiş,suyun mu geldi?kaç kilo doğdu?
Selam canim cok sukur dogurdum:) normal dogum oldu. Bir oglan daha geldi:) abisi kiskaniyor, hircinlasti baya ama alisacak. Ah bu uykusuzluk olmasaSelaam. Hayırlı olsun gözün aydın. Kavuşmuşsunuz bebişle. Kız mı erkek mi?Normal mi doğurdun? ilki sezaryendi öyle aklımda kalmış. Nasılsınız abi nasıl tavır davranışlar:))
Ne güzel ya darısı bana,bir şekilde doğurdun.Hayırlı olsun bebişin,bu gittiğimde ben de konuşacam normal doğumu,bakalım ne dicek?38+1 de geldi. Sanciyla basladi ama sanci sonrasi acilma 1 gunu buldu keske evde cekseymisim dedim hastanede cok zor oldu sanci aralari uyumak istiyosun cunku cok sık gelmiyor ama sanci odasinsa nst makinesine baglisin sesten uyuyamiyorsun falan. 3 cm den sonra suni sanci verdi dr saat 20:00 de. 4 saatte dogum oldu. Suni sanci sureci hizlandirdi. 3570 kilo 53 cm dogdu ama ultrasonda 3200 goruluyordu
Harika tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün.Selam canim cok sukur dogurdum:) normal dogum oldu. Bir oglan daha geldi:) abisi kiskaniyor, hircinlasti baya ama alisacak. Ah bu uykusuzluk olmasasen nasilsin kocaman ettin bebisi tabi:)
Canım o kapaktaki sütü veriyormusun bebeğe ben Philips kalkan aldım onda veriliyormuş ama krem sürüp kapatınca verilmez nasıl yapıyorlar o arayı acabaSicak su torbasi uzerine oturursan fayda eder ama ayaklarini sicak tutmanin rahim kaslarina bir faydasi olacagini sanmiyorum. Gumus kapağın bir faydasi da sut gelince icinde tutuyor meme basi annenin kendi sutuyle nemli kaliyor o da iyilesmeyi hizlandiriyor. Sut gelmeden once de gogus ucu kremi surup onunla kapatiyorsun. Bir onerim de emzirme sutyeni yerine emzirme atleti almis olmak. Evde sadece atletle geziyorum bu sicakta. Bir de tişört giyme derdim olmuyo.
Hadi ya canım çok sevindim ne güzel Rabbim nasip etmişBenjm oyle oldu. Sebepsiz infertilite vardi. İki asilamadan sonra tup bebekle oglum olmustu. Bu seferki kendiliğinden geldi. Nasip isi:)
Bende gümüş kapak aldım daha kullanmadım ama kağıdında kullanırken krem sürmeye gerek yoktur yaziyoCanım o kapaktaki sütü veriyormusun bebeğe ben Philips kalkan aldım onda veriliyormuş ama krem sürüp kapatınca verilmez nasıl yapıyorlar o arayı acaba
Gecmis olsun. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Suni sancı ne kadar süre çektiniz? Dayanilmayacak gibi bir ağrı mi?Selam canim cok sukur dogurdum:) normal dogum oldu. Bir oglan daha geldi:) abisi kiskaniyor, hircinlasti baya ama alisacak. Ah bu uykusuzluk olmasasen nasilsin kocaman ettin bebisi tabi:)
Benimkide kalkan ama o kremi hangi ara sürüyorlar acaba bide bebek emmeden önce kremi nasıl temizlemek lazımBende gümüş kapak aldım daha kullanmadım ama kağıdında kullanırken krem sürmeye gerek yoktur yaziyo
Bilmiyorum ki canım bende kalkan aldığım için krem almadım gerek yok diyolar diye ama alsam mi bilemedimBenimkide kalkan ama o kremi hangi ara sürüyorlar acaba bide bebek emmeden önce kremi nasıl temizlemek lazım
Suni sancidan sonra epidural takildi tam bilemiyorum ama 9 cm den sonda epidural gecince agrim oldu baya. Suni sancıdan kaynaklanmis olabilir siddeti ama uzun surmedi cok dogum basladi sonraGecmis olsun. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Suni sancı ne kadar süre çektiniz? Dayanilmayacak gibi bir ağrı mi?
Canım o kapaktaki sütü veriyormusun bebeğe ben Philips kalkan aldım onda veriliyormuş ama krem sürüp kapatınca verilmez nasıl yapıyorlar o arayı acaba
Aaa bak canım M mertur söylemiş kreme gerek yokmuşBilmiyorum ki canım bende kalkan aldığım için krem almadım gerek yok diyolar diye ama alsam mi bilemedim
Hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsünKızlar bugün öğlen planlı sezeryanım gerçekleşti. Bebek ve ben çok iyiyiz. Sezeryandan aşırı korkuyordum yani operasyondan. Eç Oysa operasyon zorluğu/hissiyatı olarak 20 lik diş çektirmekten daha kolaymış diyebilirim. Epidural oldu. hiç hiiiç bir şey hissetmiyorsunuz. Öncesinde beni teskin etmeye çalışıyorlardı ama hiç fayda etmiyordu, korkan arkadaşları da çok iyi anlıyorum ama kendinizi rahatlatmanın yolunu bulun öncesinde, o an zaten bir şey olmadığını görünce rahatlıyorsunuz.
bebek sürekli emmek istiyor ilk 12 saat emmeler çok uzun oluyormuş kendinizi buna hazırlayın ama henüz ilaç etkisi geçmediği için ilk emme çok kolay oluyor emdişelenmeyin, sadece yemeye vakit bulmakta zorlandım
ayrıca yatakta yemek yediğiniz için tam doğrulamıyorsunuz ve sürekli sıvı şeyler veriyorlar. Su gibi çorb, hoşaf, komposto... Tüm bunları pipetle içtim çok rahat oldu. Bol pipet alın yanınıza:))
darısı sağlıkla hepinizin başına. Sevgiler.
ayrıca tam 39+0 da oldu doğum. En başından beri miniş bebekti 3kg doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?