2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kimse gelmiyor mu sizin de benim gibi?aynen benim de son anda belli olacakmış canım çok sıkkın.İlk çocuğumda tüm sülale bizdeydi.
Kaynanamlar burda ama insan kendi ailesini istiyor açıkçası pek kaynaklara yapamam ilk doğum hiç bilgim yok insan çok üzülüyor gerçekten yalnız ken güçsüz de hissediyor onu fark ettim

doğum sancılarında bele vuran bir ağrı da oluyor ,anlarsın zaten karın kasık bel her yerden vuruyor ağrılar

Aynen doğal lavman deniliyor hatta hiç doğumdan korkmazdim ama albabam hastanede ve annem doğuma gelemiyor neye uzulecegimi neyi takacağım şaşırdım o yüzden doğuma kendimi psikolojik olarak hazır hissetmiyorum
Rabbim yardimcin olsun canm. İnsallh hersey yolunda gider

Aynen doğal lavman deniliyor hatta hiç doğumdan korkmazdim ama albabam hastanede ve annem doğuma gelemiyor neye uzulecegimi neyi takacağım şaşırdım o yüzden doğuma kendimi psikolojik olarak hazır hissetmiyorum
Vardır bunda da bir hayır diyorum ben de.çünkü annemler de korona oldular.çok şükür durumları iyi.ama tabi dogumda yanımda olamayacaklar. Ama Rabbim bizi darda koymaz mutlaka bir kolaylık sağlayacaktır diye düşünüyorum. Önemli olan saglık iyi olsunlar da bir şekilde doguracagız ve gececek bu günler

Kızlar bugüne güzel başladım az önce kargo geldi hamilelik takip ettiğim bir uygulama da her gün girdikçe portakal biriktiriyosun belli sayıya ulaşınca hastane çıkışı hediye yolladılar hemde organik olanlardan , aranızda bilen kullanan vardır belki uygulamayı

Eklentiler

• IMG_20200831_122300_672.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 83
gule gule kullan canim

gynaydin kizlar . sezeryan olacaklar varnmibaranizda. Ozele gittim carsamba gun verdi. Sizler kacinci haf alarda sezeryan olacaksiniz. Acikcasi devlete gitmyi dusunuyorum evimede yakin cok iyi doktr buldum.pandemiden de korkuyorum.
Bende sezeryan olcam canım 38+3 'te olcak benim kii. öncesinde bi aksilik olmazsa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…