2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hangi uygulama canım?

Aaa elika mı hayırlı olsun ben daha 750 yapamadım uğraşıyorum ama yetişmeyecek galiba 40. Hafta geldi zaten

Canim ilk oglum 38 de gelmisti buda iki hafta onde gidiyormus masallah. Doktorda 10 gun kalacakmis beklesem 10 gun 39 u geciyor cok kararsiz kaldim buyuk ihtimal bebk dogar gibi geliyor bana

doktorun dediği zaman 38. Haftanda oluyorsun , dr una da güveniyorsan tercih ettiğine göre güveniyorsun ben beklemezdim . Kendi dr umda doğum yapmak isterdim iki hafta erkende gidiyorsa neden olmasın

Kızlar dün tek basima ev yıkadım nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama günlerdir halısız di ev evin kirli olduğunu bildiğim için rahat bile oturamiyordum biraz temizlik hastalığı var bi yer bilsem ki kirli orayi temizlemeden geçip uzanamiyorum hamilelikte bu huyumdan dolayi cok cektim annem kv falan duyunca cok kizdilar hakli olarak ama bisi olmadı çok şükür hareketleri eskisi gibi minigimin

Anne karnında kaldığı 1 gün bile degerliyken 37'de alınması zorunluluk yoksa bence erken.
Devlet hastaneleri malum pandemi var diye gitmek istemiyorum ozeldede iki doktordan biri digeri zaten kotu bir doktor kimse gitmiyor cok kararsiz kaldim. Doktorda masallah bebek iri bence hic riske atma dedi kafam karisik

Son zamanlarimiz canım dikkat et uzan bol bol

Kizlar ben de sabah dra gittim bebek 3800 gram dedi normal dogum yapabilirsin ben 4500 kilo dogurttum dedi dr.ama benim.icimi aşırı bı korku sardı.40 .haftadakiler sizin kilolar kac.cok mu fazlayiz biz.

kızlar bebeğimin kilosu yine yüksek çıktı. nst deyim şu an. suyunu azalmış gördü biraz sınırda dedi. perinatolojiye sevk edecekmiş beni. nst nin bitmesini bekliyorum şu an. dua edin olur mu?
Gecmis olsun canm. Suyun azalmasi benniki kizimda yasadim. Cigerleri gelistiyse kuvezebgerek kalmaz. Kilosuda iyiymis. Kucuk kizim 36 nin icindeydi baya zayifti 2600 sujyr kuveze alinmadi cigeleri gelismisti. Allahin izniyle bisey olmaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…