2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar bebeğimin kilosu yine yüksek çıktı. nst deyim şu an. suyunu azalmış gördü biraz sınırda dedi. perinatolojiye sevk edecekmiş beni. nst nin bitmesini bekliyorum şu an. dua edin olur mu?
Inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım dualarımız seninle haberdar et bizi de

Gecmis olsun canm. Suyun azalmasi benniki kizimda yasadim. Cigerleri gelistiyse kuvezebgerek kalmaz. Kilosuda iyiymis. Kucuk kizim 36 nin icindeydi baya zayifti 2600 sujyr kuveze alinmadi cigeleri gelismisti. Allahin izniyle bisey olmaz ins
inşallah. bayağı panik halindeyim şu an.

37+3'de bana doktor alalim dedi il disina cikacakmis ben bilemiyorum ne yapayim.
Eğer bir sıkıntı yoksa 37 de almak çok mantıklı değil gibi doktor daha iyi bilir ama 38 39 hatlftalar içinde sezeryan alem sagliklisi çünkü bebek halen beyin ve bağışıklık gelişimini tamamliyor

Ayni ben dur durak bilmiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum, eşim çok kızıyor ama ev hep pis geliyor bana bi de bu sıcaklarda suyla iş yapmak çok rahatlatıyor beni daha dun kuvet yikadim allah son zamanlarda bi enerji veriyor galiba
kızlar bebeğimin kilosu yine yüksek çıktı. nst deyim şu an. suyunu azalmış gördü biraz sınırda dedi. perinatolojiye sevk edecekmiş beni. nst nin bitmesini bekliyorum şu an. dua edin olur mu?
Iyi haberlerini bekliyoruz canım

Eğer bir sıkıntı yoksa 37 de almak çok mantıklı değil gibi doktor daha iyi bilir ama 38 39 hatlftalar içinde sezeryan alem sagliklisi çünkü bebek halen beyin ve bağışıklık gelişimini tamamliyor
İste kararsizim devlet hastaneleri sikintili pandemiden dolayi ozelde ise diger doktor zaten iyi degil birde yogun olacak kararsiz kaldim

ederiz tabi ki canım ama lütfen sen de panik yapma, erken dönemi çoktan atlatmışsın. Benimde sancılarım 36.da başladığında doktorum hiç endişelenme erken bir doğum değil, biz doktorlar 36.dan sonra bekleriz zaten demişti. lütfen rahat ol, şuan bile doğsa hayati faaliyetlerini desteksiz gerçekleştirebilir. üstelik kilosu da iyi diyorsun, güçlü bir bebektir.

Ben de eve dönüyorum kontrolden.2800 cıvarı Bebek.36 hafta içindeyim. 3cm açıklık var .her an doğum olabilir dedi.hayırlısı artık
hayırlısı olsun canım , sağlıklı sıhatli bir şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Kilosuna da takılma , benim doktorum kilo değil güçlü olması önemlidir der. Eğer güçlü bir bebekse , içerde alamadığı kiloyu dışarda emerek daha kısa sürede alır.

ben seni o kadar iyi anlıyorum ki...bu bir huy sanırım, hem bir yandan kendime kızıyorum hem bir yandan bir işin ucundan tutmaya çalışıyorum üstelik doktor lavabo gibi zorunlu ihtiyaçların dışında yataktan kalkma dediği halde. Kendimi sürekli frenliyorum. Sırf kendimi bu kadar hırpaladığım için 35+4'te sancılarım çıkmıştı. Ben bir de ailemle farklı şehirlerdeyim, destek alamıyorum malesef. O yüzden kendini benim gibi hırpalama canım, Allah korusun, benim gibi erkenden başlar sancıların da yapabileceğin işten de kalırsın

İste kararsizim devlet hastaneleri sikintili pandemiden dolayi ozelde ise diger doktor zaten iyi degil birde yogun olacak kararsiz kaldim
Doktorun seni sıkıntıya sokacak bişey önermez heralde kilosu falan iyiyse aslında için rahat edecekse o doktorda doktoruna güveniyorsan stres yapma hic

Suyunu o anki bebeğin idrar yapma durumu bile etkiliyormuş canım, benim az denildiğinden biliyorum doktorum söylemişti ama korkma hiç ben 21.haftadan beri sınırda dolaşıyorum zaten 36 haftalık olduk çok şükür bebeğin sağlıcakla gelsin

Aynen canım normal de bana yürüyüş yasak yerimden kalkmamam lazım ama ne fayda ablamlar sen karisma biz gelir yaparız dediler ama tutamadım kendimi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…