- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.407
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.261
Inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım dualarımız seninle haberdar et bizi dekızlar bebeğimin kilosu yine yüksek çıktı. nst deyim şu an. suyunu azalmış gördü biraz sınırda dedi. perinatolojiye sevk edecekmiş beni. nst nin bitmesini bekliyorum şu an. dua edin olur mu?
inşallah. bayağı panik halindeyim şu an.Gecmis olsun canm. Suyun azalmasi benniki kizimda yasadim. Cigerleri gelistiyse kuvezebgerek kalmaz. Kilosuda iyiymis. Kucuk kizim 36 nin icindeydi baya zayifti 2600 sujyr kuveze alinmadi cigeleri gelismisti. Allahin izniyle bisey olmaz ins
Eğer bir sıkıntı yoksa 37 de almak çok mantıklı değil gibi doktor daha iyi bilir ama 38 39 hatlftalar içinde sezeryan alem sagliklisi çünkü bebek halen beyin ve bağışıklık gelişimini tamamliyor37+3'de bana doktor alalim dedi il disina cikacakmis ben bilemiyorum ne yapayim.
Panik yaoma canm sakin ol.suyu cok onemli gerkirse doktr alalim diyebilur.inşallah. bayağı panik halindeyim şu an.
Sakin ol canım riskli dönemleri atlattık çok şükür stres yapıp bebisinide strese koyma onlar herşeyi hissediyorinşallah. bayağı panik halindeyim şu an.
Ayni benKızlar dün tek basima ev yıkadımnasıl cesaret ettim bilmiyorum ama günlerdir halısız di ev evin kirli olduğunu bildiğim için rahat bile oturamiyordum biraz temizlik hastalığı var bi yer bilsem ki kirli orayi temizlemeden geçip uzanamiyorum hamilelikte bu huyumdan dolayi cok cektim annem kv falan duyunca cok kizdilar hakli olarak ama bisi olmadı çok şükür hareketleri eskisi gibi minigimin
Iyi haberlerini bekliyoruz canımkızlar bebeğimin kilosu yine yüksek çıktı. nst deyim şu an. suyunu azalmış gördü biraz sınırda dedi. perinatolojiye sevk edecekmiş beni. nst nin bitmesini bekliyorum şu an. dua edin olur mu?
Panik yapma canım sakin, bir seyı yoktur inşallah. Suyu gelenler bile duruyor bır sure. Enn doğru kararı peritenelog verecektir.inşallah. bayağı panik halindeyim şu an.
Benim en son iki hafta onde gidiyor demisti canim. Ondan iri bebek zaten riske atmayalim cuma alalim demistiGelisimi nasil olcumlerde fln ondemi cikiyor. Benimde bi hafta adet tarihimi one aldilar oyle 38+4te alincak yoksa 37+5 fln oluyor. Cocuk 2 3 hafta onde gittigi icin erken aliyolar
İste kararsizim devlet hastaneleri sikintili pandemiden dolayi ozelde ise diger doktor zaten iyi degil birde yogun olacak kararsiz kaldimEğer bir sıkıntı yoksa 37 de almak çok mantıklı değil gibi doktor daha iyi bilir ama 38 39 hatlftalar içinde sezeryan alem sagliklisi çünkü bebek halen beyin ve bağışıklık gelişimini tamamliyor
ederiz tabi ki canım ama lütfen sen de panik yapma, erken dönemi çoktan atlatmışsın. Benimde sancılarım 36.da başladığında doktorum hiç endişelenme erken bir doğum değil, biz doktorlar 36.dan sonra bekleriz zaten demişti. lütfen rahat ol, şuan bile doğsa hayati faaliyetlerini desteksiz gerçekleştirebilir.kızlar bebeğimin kilosu yine yüksek çıktı. nst deyim şu an. suyunu azalmış gördü biraz sınırda dedi. perinatolojiye sevk edecekmiş beni. nst nin bitmesini bekliyorum şu an. dua edin olur mu?
hayırlısı olsun canım , sağlıklı sıhatli bir şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Kilosuna da takılma , benim doktorum kilo değil güçlü olması önemlidir der. Eğer güçlü bir bebekse , içerde alamadığı kiloyu dışarda emerek daha kısa sürede alır.Ben de eve dönüyorum kontrolden.2800 cıvarı Bebek.36 hafta içindeyim. 3cm açıklık var .her an doğum olabilir dedi.hayırlısı artık
Her yerde 39 a kadar beklenmesinin ideal oldupu yazıyor doktor gidecek diye neden böyle yapıyor ki37+3'de bana doktor alalim dedi il disina cikacakmis ben bilemiyorum ne yapayim.
Kızlar dün tek basima ev yıkadımnasıl cesaret ettim bilmiyorum ama günlerdir halısız di ev evin kirli olduğunu bildiğim için rahat bile oturamiyordum biraz temizlik hastalığı var bi yer bilsem ki kirli orayi temizlemeden geçip uzanamiyorum hamilelikte bu huyumdan dolayi cok cektim annem kv falan duyunca cok kizdilar hakli olarak ama bisi olmadı çok şükür hareketleri eskisi gibi minigimin
canım erken almaları için şehir dışına çıkması dışında bir sebep var mı? suyu mu azaldı, sancıların mı var yada tansiyonunla mı alakalı?37+3'de bana doktor alalim dedi il disina cikacakmis ben bilemiyorum ne yapayim.
E adam gidecek diyor karar senin istersen bekleHer yerde 39 a kadar beklenmesinin ideal oldupu yazıyor doktor gidecek diye neden böyle yapıyor ki
Gelisimi ilerde bebek o il disindayken dogar muhtemelen secim senin istersen baska doktora git dedicanım erken almaları için şehir dışına çıkması dışında bir sebep var mı? suyu mu azaldı, sancıların mı var yada tansiyonunla mı alakalı?
Doktorun seni sıkıntıya sokacak bişey önermez heralde kilosu falan iyiyse aslında için rahat edecekse o doktorda doktoruna güveniyorsan stres yapma hicİste kararsizim devlet hastaneleri sikintili pandemiden dolayi ozelde ise diger doktor zaten iyi degil birde yogun olacak kararsiz kaldim
Suyunu o anki bebeğin idrar yapma durumu bile etkiliyormuş canım, benim az denildiğinden biliyorum doktorum söylemişti ama korkma hiç ben 21.haftadan beri sınırda dolaşıyorum zaten 36 haftalık olduk çok şükür bebeğin sağlıcakla gelsinkızlar bebeğimin kilosu yine yüksek çıktı. nst deyim şu an. suyunu azalmış gördü biraz sınırda dedi. perinatolojiye sevk edecekmiş beni. nst nin bitmesini bekliyorum şu an. dua edin olur mu?
Aynen canım normal de bana yürüyüş yasak yerimden kalkmamam lazım ama ne faydaben seni o kadar iyi anlıyorum ki...bu bir huy sanırım, hem bir yandan kendime kızıyorum hem bir yandan bir işin ucundan tutmaya çalışıyorum üstelik doktor lavabo gibi zorunlu ihtiyaçların dışında yataktan kalkma dediği halde. Kendimi sürekli frenliyorum. Sırf kendimi bu kadar hırpaladığım için 35+4'te sancılarım çıkmıştı. Ben bir de ailemle farklı şehirlerdeyim, destek alamıyorum malesef. O yüzden kendini benim gibi hırpalama canım, Allah korusun, benim gibi erkenden başlar sancıların da yapabileceğin işten de kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?