- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.281
Hangi uygulama canım?
Evet canım elija sagolasin, valla 4.haftadan beri her gün girdim gece 12 olunca işim gücüm bu uygulamalarAaa elika mı hayırlı olsunben daha 750 yapamadım uğraşıyorum ama yetişmeyecek galiba 40. Hafta geldi zaten
Sakin ol. Panik iyi değil. İnşallah nst de sancı çıkmaz eve dönersiniz.inşallah. bayağı panik halindeyim şu an.
Ayy hayal etmek istemiyorumyapılıyor tabi, yapılmazsa ıkınırken ...
Yaa cok guzeeellKızlar bugüne güzel başladımaz önce kargo geldi hamilelik takip ettiğim bir uygulama da her gün girdikçe portakal biriktiriyosun belli sayıya ulaşınca hastane çıkışı hediye yolladılar hemde organik olanlardan , aranızda bilen kullanan vardır belki uygulamayı
Evet canım elija sagolasin, valla 4.haftadan beri her gün girdim gece 12 olunca işim gücüm bu uygulamalar
Amin canım bende aynısını düşünüyorum iyi olsunlarda bı şekilde idare ederiz Allah o gücü verir eminimVardır bunda da bir hayır diyorum ben de.çünkü annemler de korona oldular.çok şükür durumları iyi.ama tabi dogumda yanımda olamayacaklar. Ama Rabbim bizi darda koymaz mutlaka bir kolaylık sağlayacaktır diye düşünüyorum. Önemli olan saglık iyi olsunlar da bir şekilde doguracagız ve gececek bu günler
Benm de 37de alacaktı canım ama bır hafta bir haftadır dedm 38 olduk bile. Aldırmadım özele gectim başka sebeplerden. Artık çıkmak istediğinin sinyallerini alıyorum dünden beri o ayrı:) içim rahat etti ama 39. Hafta 7 Eylülü göremesek bile 4 Eylül hedefim, 38+3 oluyo :) iri bebek küveze girmez die bir şey yokmuş, önemli olan ciğer gelişimi. Benm de iri çünkü. Kimi doktor kiloya takık, kimisi haftasına. Sen içinden geleni dinle. Bı sıkıntın yoksa sancı, su gelmesi gibi bekle derim.E adam gidecek diyor karar senin istersen bekleyani adamin yaptigi birsey yok ama o il disindayken dogum olursa orasi sikinti
Her gün aksatmadan girmek ve içerikleri de günü gününe okumak 35.haftada anca topladım benYaa cok guzeeellbu uygulamayi bende kullaniyorum ama puan toplayamadim yeteri kadar var mi puf nokta
Tam adet günümde öğrendim ben düzenliydi ve benim hep 1 hafta 10 gün önce göğüslerim ağrır 4 5 gün önce sivilceler çıkardı ve ikiside olmadı göğüslerimi elleyip duruyordum ne zaman ağrıyacak gecikecek heralde diye birde yumurtlama için ovulasyon testi yapmıştım idrarla olandan yumurtladıgım günü biliyordum yani üzerinden 14 gün geçti hala adet belirtim yok olunca kan verdim hamileymişimSen 4 haftalıkken mi öğrendin maşallah diyorum ben öylesine doktora gitmesem öğrenemeyecektim
İnşAllah bir sıkıntı yoktur canım sağlıcakla gelsinKızlar gittim bugün kontrole.ayak şişliklerim için doktor gebelik zehirlenmesi mi acaba dedi ama beni görünce yok dedi.kardiyoloğa da yönlendirdi.ayak şişliklerim için toplardamarlarıma ultrason çekildi ama doktorcuğum mesai saatinden önce hastaneden çıkmış sonuçları yarın öğreneceğim maalesef.bebeğim de 3.190gr olmuş36.haftaya girdik çok şükür.bir aksilik olmazsa 19-20 Eylül gibi istersen bebeği alırım dedi.
Amin canım inşAllah hepimizinki sağlıcakla gelirİnşAllah bir sıkıntı yoktur canım sağlıcakla gelsin❤
Kuzu gecmis olsun bebek iyi sukur. Ama herseye ragmen ben giderdim aklimda suphe kalacagina. Birde su azligi bebegin hareketleriyle alakali degil canim ve gercekten riskli olabilireve geldim kızlar banyo yemek derken bu saat oldu.
normal muayene olurken doktor önce suyu ve eşi iyi dedi. bebek kanala yaklaşmış dedi. muayenenin sonlarına doğru suyu azalmış seni perinatolojiye göndericem dedi ve nst istedi. nst ye girdim makina bozduldu. başka makinaya geçtim kağıdı bitti. sonunda çektiğimizde de doktor kalp atışı hızlı acile geç bi de orda çektir dedi. indim orda da çektirdim bebekte hiçbir sorun çıkmadı.
yarın perinatolojiye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. bebeğimin hareketleri iyi benim de bi şikayetim yok yani bilemiyorum.
siz olsanız ne yapardınız?
Ben olsam giderdim canım .çünkü ben çok pimprikliyimdireve geldim kızlar banyo yemek derken bu saat oldu.
normal muayene olurken doktor önce suyu ve eşi iyi dedi. bebek kanala yaklaşmış dedi. muayenenin sonlarına doğru suyu azalmış seni perinatolojiye göndericem dedi ve nst istedi. nst ye girdim makina bozduldu. başka makinaya geçtim kağıdı bitti. sonunda çektiğimizde de doktor kalp atışı hızlı acile geç bi de orda çektir dedi. indim orda da çektirdim bebekte hiçbir sorun çıkmadı.
yarın perinatolojiye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. bebeğimin hareketleri iyi benim de bi şikayetim yok yani bilemiyorum.
siz olsanız ne yapardınız?
Kuzu gecmis olsun bebek iyi sukur. Ama herseye ragmen ben giderdim aklimda suphe kalacagina. Birde su azligi bebegin hareketleriyle alakali degil canim ve gercekten riskli olabilir
sağ olun kızlar. yarın gideyim bari. acildeki doktor bişey söylemedi ama aç mı gitmem lazım tok mu?Ben olsam giderdim canım .çünkü ben çok pimprikliyimdir
sağ olun kızlar. yarın gideyim bari. acildeki doktor bişey söylemedi ama aç mı gitmem lazım tok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?