2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaa cok guzeeell bu uygulamayi bende kullaniyorum ama puan toplayamadim yeteri kadar var mi puf nokta

Amin canım bende aynısını düşünüyorum iyi olsunlarda bı şekilde idare ederiz Allah o gücü verir eminim

E adam gidecek diyor karar senin istersen bekle yani adamin yaptigi birsey yok ama o il disindayken dogum olursa orasi sikinti
Benm de 37de alacaktı canım ama bır hafta bir haftadır dedm 38 olduk bile. Aldırmadım özele gectim başka sebeplerden. Artık çıkmak istediğinin sinyallerini alıyorum dünden beri o ayrı:) içim rahat etti ama 39. Hafta 7 Eylülü göremesek bile 4 Eylül hedefim, 38+3 oluyo :) iri bebek küveze girmez die bir şey yokmuş, önemli olan ciğer gelişimi. Benm de iri çünkü. Kimi doktor kiloya takık, kimisi haftasına. Sen içinden geleni dinle. Bı sıkıntın yoksa sancı, su gelmesi gibi bekle derim.

Kızlar size bir şey danışacağım. Benim günlerdir yoğun kaşık kemiği ağrım var. Bugün 5 dk yürüdüm ve vajinada batmalar ve kasik kemiğine her adım attığımda giren daha fazla bir ağrı oldu. Şimdi dinlendim de geçti biraz. Sizde de oluyormu? Yuruyus yapanlar nasil yapiyor ya anlamadim

Kızlar gittim bugün kontrole.ayak şişliklerim için doktor gebelik zehirlenmesi mi acaba dedi ama beni görünce yok dedi.kardiyoloğa da yönlendirdi.ayak şişliklerim için toplardamarlarıma ultrason çekildi ama doktorcuğum mesai saatinden önce hastaneden çıkmış sonuçları yarın öğreneceğim maalesef.bebeğim de 3.190gr olmuş 36.haftaya girdik çok şükür.bir aksilik olmazsa 19-20 Eylül gibi istersen bebeği alırım dedi.

Sen 4 haftalıkken mi öğrendin maşallah diyorum ben öylesine doktora gitmesem öğrenemeyecektim
Tam adet günümde öğrendim ben düzenliydi ve benim hep 1 hafta 10 gün önce göğüslerim ağrır 4 5 gün önce sivilceler çıkardı ve ikiside olmadı göğüslerimi elleyip duruyordum ne zaman ağrıyacak gecikecek heralde diye birde yumurtlama için ovulasyon testi yapmıştım idrarla olandan yumurtladıgım günü biliyordum yani üzerinden 14 gün geçti hala adet belirtim yok olunca kan verdim hamileymişim

İnşAllah bir sıkıntı yoktur canım sağlıcakla gelsin

eve geldim kızlar banyo yemek derken bu saat oldu.

normal muayene olurken doktor önce suyu ve eşi iyi dedi. bebek kanala yaklaşmış dedi. muayenenin sonlarına doğru suyu azalmış seni perinatolojiye göndericem dedi ve nst istedi. nst ye girdim makina bozduldu. başka makinaya geçtim kağıdı bitti. sonunda çektiğimizde de doktor kalp atışı hızlı acile geç bi de orda çektir dedi. indim orda da çektirdim bebekte hiçbir sorun çıkmadı.

yarın perinatolojiye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. bebeğimin hareketleri iyi benim de bi şikayetim yok yani bilemiyorum.

siz olsanız ne yapardınız?

Kuzu gecmis olsun bebek iyi sukur. Ama herseye ragmen ben giderdim aklimda suphe kalacagina. Birde su azligi bebegin hareketleriyle alakali degil canim ve gercekten riskli olabilir

Ben olsam giderdim canım .çünkü ben çok pimprikliyimdir

Kuzu gecmis olsun bebek iyi sukur. Ama herseye ragmen ben giderdim aklimda suphe kalacagina. Birde su azligi bebegin hareketleriyle alakali degil canim ve gercekten riskli olabilir
Ben olsam giderdim canım .çünkü ben çok pimprikliyimdir
sağ olun kızlar. yarın gideyim bari. acildeki doktor bişey söylemedi ama aç mı gitmem lazım tok mu?

Bugün kontrolümu oldum kızlar..bi sıkıntı yok çok şükür..37+1 olduk normal dogum gibi gözükuyo suanlik dogum şekli..Haftaya pazartesi çatı muaynesi yapicam dedi..su nişan ağrı kasılma harekette azalma olursa bu hafta içi gel hemen bekleme dedi..Çok heycanlı ve gerginim..oksapar iğneyi de doğuma kadar kullanıcakmisim

Hepimiz saglikla doğururuz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…