- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.301
Dün gece fena ishal oldum bende..ana dedim acaba doğum mu basliyo mideme bulantılar gire gire uykuya dalmışım..ama kabizliklardan sonra bağırsakların rahatlaması acayip güzel bişey hic şişkin hissetmiyorum kendimiBende de aynı durum var son günlerde doğal lavman yapıyor vücut o yüzden beklenen bir durum ishal, gece yaşadım daha ve Allah biliyor ya çok mutlu oldum
Geçmiş olsun cnm tok gitmelisin nstye..bencede gitmelisin..git takibini yaptir drumla görüş..içine sinmezse başka dr la görüş..sağ olun kızlar. yarın gideyim bari. acildeki doktor bişey söylemedi ama aç mı gitmem lazım tok mu?
Ay çok güzel gozukuyolarPembis Hayaller den görüp sipariş ettiğim hediyeliklerim geldi Çok tuhaf oldum sona yaklaştığımızın sevinci mı desem buna
Görüntü kalitesi kötü çıkmış gerçeği daha da güzel görünüyor gözüme ben mor aşığıyım birde o yüzden içime çok sindiAy çok güzel gozukuyolar
ama kabizliklardan sonra bağırsakların rahatlaması acayip güzel bişey hic şişkin hissetmiyorum kendimi
Link varsa atabilir misin canım.çok mantıklı geldi bana da valla.en azından dualar var içindePembis Hayaller den görüp sipariş ettiğim hediyeliklerim geldi Çok tuhaf oldum sona yaklaştığımızın sevinci mı desem buna
gideceğim inşallah. neye göre suyun azalmış dedi anlamadım ilk kez gittiğim doktor dedi. hiç suyum gelmedi, sızıntım bile olmadı.Geçmiş olsun cnm tok gitmelisin nstye..bencede gitmelisin..git takibini yaptir drumla görüş..içine sinmezse başka dr la görüş..
Ben olsam giderdim kafamda kuracağıma ama sen bilirsin tabi ben biraz stresliyimdireve geldim kızlar banyo yemek derken bu saat oldu.
normal muayene olurken doktor önce suyu ve eşi iyi dedi. bebek kanala yaklaşmış dedi. muayenenin sonlarına doğru suyu azalmış seni perinatolojiye göndericem dedi ve nst istedi. nst ye girdim makina bozduldu. başka makinaya geçtim kağıdı bitti. sonunda çektiğimizde de doktor kalp atışı hızlı acile geç bi de orda çektir dedi. indim orda da çektirdim bebekte hiçbir sorun çıkmadı.
yarın perinatolojiye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. bebeğimin hareketleri iyi benim de bi şikayetim yok yani bilemiyorum.
siz olsanız ne yapardınız?
Maşallah canım çok güzellerPembis Hayaller den görüp sipariş ettiğim hediyeliklerim geldi Çok tuhaf oldum sona yaklaştığımızın sevinci mı desem buna
Önce suyu iyi deyip sonra azaldı demesi tuhaf geldi . bence bişey yoktur inşallah canım . Ama git için rahat etsin .eve geldim kızlar banyo yemek derken bu saat oldu.
normal muayene olurken doktor önce suyu ve eşi iyi dedi. bebek kanala yaklaşmış dedi. muayenenin sonlarına doğru suyu azalmış seni perinatolojiye göndericem dedi ve nst istedi. nst ye girdim makina bozduldu. başka makinaya geçtim kağıdı bitti. sonunda çektiğimizde de doktor kalp atışı hızlı acile geç bi de orda çektir dedi. indim orda da çektirdim bebekte hiçbir sorun çıkmadı.
yarın perinatolojiye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. bebeğimin hareketleri iyi benim de bi şikayetim yok yani bilemiyorum.
İnstagramda eminonupazar diye bir sayfa canım 2 lira bu şekildeLink varsa atabilir misin canım.çok mantıklı geldi bana da valla.en azından dualar var içinde
Senin vesilenle oldu canımMaşallah canım çok güzeller
Sızıntıyla alakalı değil canım sızıntı olmadanda azalabiliyor benim hiç suyum filan gelmedi 21.haftadan beri az sınırda diyorlar sızsa şimdiye biterdi mesela dediğim gibi bebeğin o an idrarı etkiliyormuş su oranını 1 saat önce az çıkarken 1 saat sonra normal çıkabiliyormuş bebek işeyince ama sen yinede git için rahat etsingideceğim inşallah. neye göre suyun azalmış dedi anlamadım ilk kez gittiğim doktor dedi. hiç suyum gelmedi, sızıntım bile olmadı.
Git bence canm suyun azalması önemli ciddi bir sorun. İki güne bir çağırabilir. Korkacak bir şey değil ama tedbirli olmakta fayda vareve geldim kızlar banyo yemek derken bu saat oldu.
Bebeğin aşağıya inmiş olabilir. Bu hamileliğimde ben de çok yürüyemedim. Vajinada batma varsa başı aşağıya baskı yaptgndan olabilir. Dikkat et bence, kontrolünde görülür zaten, bazı bebişler erkenci olabiliyorKızlar size bir şey danışacağım. Benim günlerdir yoğun kaşık kemiği ağrım var. Bugün 5 dk yürüdüm ve vajinada batmalar ve kasik kemiğine her adım attığımda giren daha fazla bir ağrı oldu. Şimdi dinlendim de geçti biraz. Sizde de oluyormu? Yuruyus yapanlar nasil yapiyor ya anlamadim
Kontrolüm haftaya ama sanırım acele bakılması gereken bir durum değildir değil mi? Progestan ve magnezyum kullanıyorum demek kullanmasam ufaklık çok meraklı gelmeyeBebeğin aşağıya inmiş olabilir. Bu hamileliğimde ben de çok yürüyemedim. Vajinada batma varsa başı aşağıya baskı yaptgndan olabilir. Dikkat et bence, kontrolünde görülür zaten, bazı bebişler erkenci olabiliyor☺
evet çok net hatırlıyorum öyle dediğini. yarın gideceğim inşallah bir şeyi yoktur kızımın. bu kadar bekleyip de özele gitmek de istemiyorum. hayırlısı neyse o olsun.Önce suyu iyi deyip sonra azaldı demesi tuhaf geldi . bence bişey yoktur inşallah canım . Ama git için rahat etsin .
inşallah bir sorun yoktur. dua edin bana.Sızıntıyla alakalı değil canım sızıntı olmadanda azalabiliyor benim hiç suyum filan gelmedi 21.haftadan beri az sınırda diyorlar sızsa şimdiye biterdi mesela dediğim gibi bebeğin o an idrarı etkiliyormuş su oranını 1 saat önce az çıkarken 1 saat sonra normal çıkabiliyormuş bebek işeyince ama sen yinede git için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?