2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende de aynı durum var son günlerde doğal lavman yapıyor vücut o yüzden beklenen bir durum ishal, gece yaşadım daha ve Allah biliyor ya çok mutlu oldum
Dün gece fena ishal oldum bende..ana dedim acaba doğum mu basliyo mideme bulantılar gire gire uykuya dalmışım..ama kabizliklardan sonra bağırsakların rahatlaması acayip güzel bişey hic şişkin hissetmiyorum kendimi

Geçmiş olsun cnm tok gitmelisin nstye..bencede gitmelisin..git takibini yaptir drumla görüş..içine sinmezse başka dr la görüş..
gideceğim inşallah. neye göre suyun azalmış dedi anlamadım ilk kez gittiğim doktor dedi. hiç suyum gelmedi, sızıntım bile olmadı.

Ben olsam giderdim kafamda kuracağıma ama sen bilirsin tabi ben biraz stresliyimdir

Önce suyu iyi deyip sonra azaldı demesi tuhaf geldi . bence bişey yoktur inşallah canım . Ama git için rahat etsin .

gideceğim inşallah. neye göre suyun azalmış dedi anlamadım ilk kez gittiğim doktor dedi. hiç suyum gelmedi, sızıntım bile olmadı.
Sızıntıyla alakalı değil canım sızıntı olmadanda azalabiliyor benim hiç suyum filan gelmedi 21.haftadan beri az sınırda diyorlar sızsa şimdiye biterdi mesela dediğim gibi bebeğin o an idrarı etkiliyormuş su oranını 1 saat önce az çıkarken 1 saat sonra normal çıkabiliyormuş bebek işeyince ama sen yinede git için rahat etsin

Git bence canm suyun azalması önemli ciddi bir sorun. İki güne bir çağırabilir. Korkacak bir şey değil ama tedbirli olmakta fayda var

Bebeğin aşağıya inmiş olabilir. Bu hamileliğimde ben de çok yürüyemedim. Vajinada batma varsa başı aşağıya baskı yaptgndan olabilir. Dikkat et bence, kontrolünde görülür zaten, bazı bebişler erkenci olabiliyor

Kontrolüm haftaya ama sanırım acele bakılması gereken bir durum değildir değil mi? Progestan ve magnezyum kullanıyorum demek kullanmasam ufaklık çok meraklı gelmeye
Zaten sürekli mesane dolu, klozetten kalkarken bile dolu gibi hissediyorum ama kaşık kemiğindeki sürekli ağrıdan dolayı mi öyle hissediyorum bilmiyorum. Çok acemiyim hiç anlamam yani dikkat etmem gereken bir durum olsa

Önce suyu iyi deyip sonra azaldı demesi tuhaf geldi . bence bişey yoktur inşallah canım . Ama git için rahat etsin .
evet çok net hatırlıyorum öyle dediğini. yarın gideceğim inşallah bir şeyi yoktur kızımın. bu kadar bekleyip de özele gitmek de istemiyorum. hayırlısı neyse o olsun.

inşallah bir sorun yoktur. dua edin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…