- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.321
bir de bebeğim iri benim. usg de 39+3 tü yanlış hatırlamıyosam ama normalde 36. haftadayım. bekletirler mi yoksa alırlar mı ne yaparlar hiçbi fikrim yok inan. beynim durmuş gibi şu an.Git bence canm suyun azalması önemli ciddi bir sorun. İki güne bir çağırabilir. Korkacak bir şey değil ama tedbirli olmakta fayda var
Maşallah canm.canm suyu azaldiysa alınması bebeğin en doğru seçim. Doktorlar daha iyisini bilir. Sen tekrar git hem için rahat ederbir de bebeğim iri benim. usg de 39+3 tü yanlış hatırlamıyosam ama normalde 36. haftadayım. bekletirler mi yoksa alırlar mı ne yaparlar hiçbi fikrim yok inan. beynim durmuş gibi şu an.
Bende. de var bu durum. Kasık kemiği dahil olmak üzere kalçaya kadar olan kemiklerinde hareketimi kısıtlayacak kadar ağrı var.Kizlar bugunler de vajina nin alt kisminda ki kemiklerim agriyor acaba çatı mi genişliyor kendini doğuma hazırlıyor
Ben de 36. Haftadayım canım.bebeğim de 38.hafta olarak görünüyor ultrasonda.ama bugün doktor doğum tarihini hesaplarken son adet tarihime göre hesapladı.bir de bebeğim iri benim. usg de 39+3 tü yanlış hatırlamıyosam ama normalde 36. haftadayım. bekletirler mi yoksa alırlar mı ne yaparlar hiçbi fikrim yok inan. beynim durmuş gibi şu an.
Canım çok fazla önde gibi ya sattan eminmisinbir de bebeğim iri benim. usg de 39+3 tü yanlış hatırlamıyosam ama normalde 36. haftadayım. bekletirler mi yoksa alırlar mı ne yaparlar hiçbi fikrim yok inan. beynim durmuş gibi şu an.
ben doktor suyun az deyince hesaplama işini bile unuttum onu da soracaktım.Ben de 36. Haftadayım canım.bebeğim de 38.hafta olarak görünüyor ultrasonda.ama bugün doktor doğum tarihini hesaplarken son adet tarihime göre hesapladı.
evet eminim. önde olmasına sebep şekerim de olmadığı için hep genetik dediler.Canım çok fazla önde gibi ya sattan eminmisin
Kizlar bugunler de vajina nin alt kisminda ki kemiklerim agriyor acaba çatı mi genişliyor kendini doğuma hazırlıyor
ben doktor suyun az deyince hesaplama işini bile unuttum onu da soracaktım.
inşallah yoktur. tansiyon takibi yapıyor musun?yaaa işte evlat söz konusu olunca insanın beyni duruyormuş.söylerlerdi de inanmazdım.dünden beri ben de ne yerdeyim ne de göktegebelik zehirlenmesi var mı yok mu onun derdine düşmüştğm
İste kimiside birgunde birgundur anne karninda hem bebek hem beyin gelisimi icin diyor. Esimde karari bana birakti kafam icinde bir suru dusunce ve kararsizlkkDoktorun seni sıkıntıya sokacak bişey önermez heralde kilosu falan iyiyse aslında için rahat edecekse o doktorda doktoruna güveniyorsan stres yapma hic
Canim senin secme sansin varmis benim bilundugum sehirde korona sayisi cok fazla hastane full dolu. Ozeldede gidebilecegim baska doktor yok sorun orda yoksa dert etmezdim en koyu devlette dogururdumBenm de 37de alacaktı canım ama bır hafta bir haftadır dedm 38 olduk bile. Aldırmadım özele gectim başka sebeplerden. Artık çıkmak istediğinin sinyallerini alıyorum dünden beri o ayrı:) içim rahat etti ama 39. Hafta 7 Eylülü göremesek bile 4 Eylül hedefim, 38+3 oluyo :) iri bebek küveze girmez die bir şey yokmuş, önemli olan ciğer gelişimi. Benm de iri çünkü. Kimi doktor kiloya takık, kimisi haftasına. Sen içinden geleni dinle. Bı sıkıntın yoksa sancı, su gelmesi gibi bekle derim.
randevunu erkene alabılırsen almaya çalış, ne olur ne olmaz. Yarın 38+0 oluyorum dediğin şeyler daha iki üç gündür oluyor . Çok yürüyemiyordum, ağırlıktan karnımın büyüklüğünden ama bası hissi yeni yeni. Bır hafta daha dayanalım diye çok yormuyorum kendmi. biraz erken gibi senin. Tabi her beden, her bebek farklı. Temkinli olmakta fayda var, sen hıc yorma erken çünküKontrolüm haftaya ama sanırım acele bakılması gereken bir durum değildir değil mi? Progestan ve magnezyum kullanıyorum demek kullanmasam ufaklık çok meraklı gelmeye
Zaten sürekli mesane dolu, klozetten kalkarken bile dolu gibi hissediyorum ama kaşık kemiğindeki sürekli ağrıdan dolayı mi öyle hissediyorum bilmiyorum. Çok acemiyim hiç anlamam yani dikkat etmem gereken bir durum olsa
Ederim inşAllah canım o telaşı iyi bilirim ama canını sıkma inşAllah sağlıcakla gelecek güzel kızın❤inşallah bir sorun yoktur. dua edin bana.
Bnm doktorum da devletteydı arada sırf ultrasonları daha iyi die özele gidiyordum. Korona burada da patladı doktorum gitmeseydi koronaya ragmen ona giderdm canım. Mecburiyetten özele gectm. Tabi devlette refakatçi sorunum oldu onun da etkisi var ama. Hayırlısı olsun inşallah hakkındaCanim senin secme sansin varmis benim bilundugum sehirde korona sayisi cok fazla hastane full dolu. Ozeldede gidebilecegim baska doktor yok sorun orda yoksa dert etmezdim en koyu devlette dogururdum
Kendi drum banada hicbir sorun yok haftasiyla hep uyumlu bebek dedi..ama memlekete bi geldim bugün ki kontrolde suyum birazcık fazla bebek 1 hafta geride dedi şaşırdım..ultrason farkı mi acaba diye düşündüm..sonlarda olabiliyo heralde haftalik değişik olayları takip altında kalmakta fayda vargideceğim inşallah. neye göre suyun azalmış dedi anlamadım ilk kez gittiğim doktor dedi. hiç suyum gelmedi, sızıntım bile olmadı.
Benimde hep onde gidiyodu bizde irilik de yok seker seker dediler o da cikmadi ama hep takipteyim sekeride. En son dr sati one cekti. Benimde geçen hafta 35+6 iken bebek benim sata gore bebek 38 lerde cikti 3200 kilosu da. 1 hafta once alacaklar bu cuma yine kontrolum var bakalim nolcak dr a gore hesaplama 37+5 oluyo. Benimde kafam acaba erken alinirsa birsey mi olur diye kurup duruyobir de bebeğim iri benim. usg de 39+3 tü yanlış hatırlamıyosam ama normalde 36. haftadayım. bekletirler mi yoksa alırlar mı ne yaparlar hiçbi fikrim yok inan. beynim durmuş gibi şu an.
Ayy aynen bende öyle oldum bugünde devam etti şimdi iyiyim ama baya kotuydum açıkçası terliyordum sürekli tuvalete gitmekten totom ağrıyorduDün gece fena ishal oldum bende..ana dedim acaba doğum mu basliyo mideme bulantılar gire gire uykuya dalmışım..ama kabizliklardan sonra bağırsakların rahatlaması acayip güzel bişey hic şişkin hissetmiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?