2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar böyle bişey gördüm ben atamadım ciddi ciddi zorlaya zorlaya ama hazır değilim yani hazır hissetmiyorum sizde bir deneyin merak ettim
Ayak ayak üstüne atıyorum altına girmiyor ama 2 3 güne geleceği filan yok bizimkinin ki zaten daha bugün 36 hafta doldu

Kızlar böyle bişey gördüm ben atamadım ciddi ciddi zorlaya zorlaya ama hazır değilim yani hazır hissetmiyorum sizde bir deneyin merak ettim
E ben her akşam böyle uyuyorum şuanda da bu şekildeyim ve 40.hafta

Ben bi iki gün takip edeyim de o halde ona göre doktoruma bi yazayım bakalım bu arada çok ayakta kalmayayım. Çok teşekkür ederim cevaplar için.

selam kizlar herkes iyimi? Dunden beri halsizlik midr bulantisi vardi, aksamdan beride kasilmalarim basladi yine. Sabahtirda afedersiniz 2-3 kez ishal gibi wcye ciktim fenalardayim. Kasiklarimda surekli bir sizlama adet agrisi gibi. 4 gibi falan dra gidecegim. Vallahi artik dogsada kurtulsam diyorum

insan kendini dinledikçe ha bire belirti arıyor değil mi? ben de dünden beri sürekli bebeğin hareketlerini sayıyorum.

Benim ayak ve el şişliklerimin sebebi belli oldu.idrar yolu enfeksiyonu varmış hem de aşırı derecede.şişliğe de o sebep oluyormuş.bir de bir hormonum çok düşükmüş o hormonun eksikliği de ellerde ayaklarda şişliğe sebep olurmuş.günde iki tane yumurtanın akını yemem gerekiyormuş gel artık oğluşum hayırlısıyla

Canım çok geçmiş olsun.İdrar kültür testinde mi belli oldu? Hangi hormonun düşükmüş acaba? Antibiyotik vs. verdi mi? Çok soru sordum kusura bakma Aynı dert bende de var. Nedenini bulamıyoruz bir türlü. Doktorum normal dedi. Ama içime sindiremiyorum bir türlü. Oğluşun da hayırlısıyla gelsin inşallah

Canım hem kardiyalog hem de kadın doğum doktorum ayrı ayrı tahliller istediler.Kardiyaloğun istediği tahlillerde Albümin (serum/Plazma) diye bir hormon düşük çıkmış.olması gerek en düşük değer bile 3.4 iken benim değer 2.5 çıkmış.bir de idrar tahlilimde çok fazla bakteri var.bu ikisinden dolayı şişlikler oluyormuş.

Gecmiş olsun canım, hepimizde ishal belirtisi var neredeyse. İnşallah önemli bir durum değildir düzelirsin. Gecmiyor günler gercekten , o bıkkınlık bende de var

Antibiyotik de verdi canım.bir sürü ilaç vermiş dur fotolarını da atayım sana.inşAllah hepimizin evladı sağlıkla gelir de şu yaşadığımız tüm olumsuzlukları unuturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…