2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla kendimi dinlemeye vaktim yok be kuzu, cocuk ev yemek derken. Hatta 3 gundur cok iyiydim oh diyodum 40i gorurum.
Sen naptin dra gidecektin canim
geldim şimdi doktordan. bugün idrar tahlili verdim yarın da açlık kanı vermeye gidicem. perinatoloji de perşembe sabaha randevu verdi muayeneye gidicem nasipse. bu hafta her günüm hastanede geçecek yani. cumaya kadar bana gün yüzü yok anlayacağınız

İnşallah herşey yolunda gider canm.gecmis olsun

Canım yaa... evde bir çocuk daha olunca ne kadar istesekte dinlenemiyoruz. Eminim ki sende öylesindir. Ama mümkün olduğunca yormamaya çalış kendini. Bahsettiğin şikayetler doğuma hazırlık gibi ama bakalım doktorun ne diyecek bizide haberdar et. Dışardan birşey yedin mi canım? Bağırsaklarını da bozmuş olabilirsin

Slm kızlar bugün devlete gittim doktorum ufak tefek sancılar var yarın alalım dedi. Kan tahlilleri felan verdik. 6arin inşallah herşey yolunda gider.
Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al canım, bizlerde aklına gelirsek bir duâ’da bize gönder sağlıkla kavuşalım bebişlere

Artık son 7 gün ve hala gelen giden yok 40 geçerse devlette suni sancı ile başlatırlar bunu yaşamaktan da korkuyorum açıkcası

Son 5 ve hala gelen giden yok, dün akşam uzun bir yürüyüş yaptım bugün de 4 saat çarşıdaydım inşallah faydası olur da süreç hızlanır beklemekten yoruldum

Bebeğin ilk haftası

Kızlar Şöyle bir video buldum ve dinleyince çok bilgilendirici geldi sizinle de paylaşmak istedim. Vaktiniz olursa dinlersiniz. Özellikle benim ilk çocuğumda emzirirken yaptığım bir hata vardı, bir göğsümü tamamen bitirmeden diğer göğsüme başlatırdım. Ama öyle yapmamak gerekirmiş, sütün yağlı kısmı sonda kalırmış. O yağlı kısmı emmeyen bebekte ne kadar beslense de kilo alımı geri kalabilirmiş. Bu video’da ondan da bahsetmiş, ilginizi çekerse dinleyin olur mu?

Ah kuzumya son zamanlarda nerdenncikti, insallah sorun cikmicak ama bak gor

Daol c
Gecmiş olsun canım, hepimizde ishal belirtisi var neredeyse. İnşallah önemli bir durum değildir düzelirsin. Gecmiyor günler gercekten , o bıkkınlık bende de var
Saol canim. Sancilarim cikti yine cocuk cok basi yapiyo ama tek sewinebilecegimiz sey rahim uuzunlugu iyi dedi. Serum yiyorum yine sonra yine nst cekilecrk

Bagirsaklarimi bozacak hicbirsey yemedim canim. Ah ah dinlenmek mi nerdeeee
Sancim cikti yine ve yine serum yiyorum bebek cok baski yapiyormu

İnşAllah yoluna giricek herşey canımı sen moralini yüksek tut

Son 5 ve hala gelen giden yok, dün akşam uzun bir yürüyüş yaptım bugün de 4 saat çarşıdaydım inşallah faydası olur da süreç hızlanır beklemekten yoruldum
Valla hiç sorma beklemek çok yoruyor bekledikçe daha da stres yapıyorum çömelip kalkıyorum sürekli belki faydası olur diye gün içinde de mümkün olduğunca aktif olmaya çalışıyorum ama hayırlısı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…