2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
gözün aydın canım benim ❤❤❤ ne zaman gideceksiniz?
Teşekkürler canım kararnameyi bekliyroum çıkınca imza atıp izne ayrılıp memlekete gideceğim eşim de o sırada başvurur yapacak yanıma tayin için ilk atamada onlar bize tabii oluyormuş çünkü onu bekleyeceğiz doğum izninde yani

inşallah tüm işleriniz tıkır tıkır hallolur

Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al canım, bizlerde aklına gelirsek bir duâ’da bize gönder sağlıkla kavuşalım bebişlere
Sağol canm Allah razı olsun. Dua ederim tabiki .rabbim hepimizin bebbislerini kucağımıza sağlıcakla koysun

Osman hocayı çok beğeniyorum ben de, samimi ve bilgilendirici buluyorum videolarını. Paylaşım için çok teşekkürler canım

Sezaryen olacak anneler doktor tam kac haftaya gün verdi 39+0diyor benimki.yani çok geç diye düşünüyorum
bende devlette muayene oluyordum. Sezeryan tarihi olarak 39+0 vermişti. Ama bizim kız 38+6 da gelmeye karar verdi Yanı o tarihten önce suyunuz yada sandınız başlarsa hemen doğuma alıyorlar.

Kanamam oldu. Bakırköy devlete gittim. Alttan ultrason ve normal muayene ettiler. Nst bağladılar. Sorun yok deyip eve yolladılar. Hocam aynı kanama olursA sıkıntı yapmıyorum öylemi dedim. Kanama olursa gel dedi. E geldim ya hocam dedim. Ses yok. Allah hayırlara çıkarsın. Uzandım evdeyim. Selamlar

gynaydin kizlar . sezeryan olacaklar varnmibaranizda. Ozele gittim carsamba gun verdi. Sizler kacinci haf alarda sezeryan olacaksiniz. Acikcasi devlete gitmyi dusunuyorum evimede yakin cok iyi doktr buldum.pandemiden de korkuyorum.
7 Eylül Pazartesi sezeryan doğum İçin yatış verdi Dr. 38+6 da gelecek inşallah. Kanama sürmeZse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…