2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun canm. Sancin felan var mi

Ayyy bazi Drlarin rahatlığı beni öldürecek..nasil bu kadar gevşek olabiliyorlar aklım almıyor..

Banada dr yatis verdi cok agrim cikti. 2-3 saate karar verecek dr sezeryana alip almayacagina
Hakkında hayırlısı bebeğin haftası fena değil kilosuda iyiydi maaşallah.her şey yoluna girer merak etme dua ediyorum sana habersiz bırakma.

Son 5 ve hala gelen giden yok, dün akşam uzun bir yürüyüş yaptım bugün de 4 saat çarşıdaydım inşallah faydası olur da süreç hızlanır beklemekten yoruldum
42 ye kadar yolu var canım, bunları yapabldgne göre kuzucuğun zamanı var demek ki daha. Ya da çatı muayenesi olsan mı orayı kurcalayınca kolaylaşıyomuş diye duymuştum?

e niye kanama olmuş o zaman. sinir ediyolar bazen insanı.

Kızlar canım moralim bozuldu. 14 Eylüle sezeryan tarihim verildi. Gün sayıyorum bulun 36+6 yım. Ödem var ayaklarımda. Tansiyon 13/8 çıktı. Tahlillerde protein +1... bol su iç dedi. Tuz un şeker kesinlikle yasakladı. Karnında ölür saniyede dedi gönderdi. Son 12-13 günümdü. Tedaviyle oldu bebeğim. Serklaj da var. Sonuna kadar sıkıntısız olmuşken şimdi o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim heveslerimizi kursakta bırakmasın. Yıllardır bu günleri hayal etmiştim

çok iyi moral vermiş sağ olsun. son günlerde doktorlarda bi sorun var belli.

allahın izniyle bişey olmaz sen içini ferah tut. dediği gibi tuzu şekeri azalt bol bol da uzan dinlen.

enteresan doğum tarihi yakın kanaman olmuş normalde yatırırlar orada mi doğum yapacaksın

Aslında kilosu gelişimi iyi ise 37 haftalık olmuşsun zaten başka dr dan da görüş al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…