2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım kendini üzerek bebeğe daha çok zarar verirsin stres yapma tansiyonun o kadar kötü değil ama stresle Yükselmesin
Bol su ayaklarını yüksekte tut ödemi azalır biraz şimdi buradan bir sağlıkçıya kötü bir şey yazmak istemiyorum çok sinirlendim Allah’a havale et sabır az kalmış empati duygusundan yoksunmuş

Aslında kilosu gelişimi iyi ise 37 haftalık olmuşsun zaten başka dr dan da görüş al istersen
Kilo 3200 dü dün. Ultrasona göre de 38 haftalık gözüküyor fakat 14 ya da 15 Eylül illaki diyor ayın 10 un da tekrar gel diyip gönderdi. Bir de batmanda yım. Malum korona sayıları çok yüksek hastanede tutmak da istemiyor. İşim Allah’a kaldı. Bebeğim ona emanet

kilosuda çok iyiymiş . Tansiyon aleti var mı evde yoksa hemen edinin. Sen kendini takip edeceksin anne tansiyonu yükseldiğinde de hemen doğuma alıyorlar

Sen yine git. Ntsde Bebeğin durumuna da bakarlar. Beni Bebek sıkıntıya düşünce koşa koşa ameliyata aldılar.

Kizlar bisey soracam normal doğumdan sonra bi gece hastanede yatiriyolardi eskiden şimdi korona da var ya gene yatiriyolar mi yoksa çıkarıyorlar mi herşey yolundaysa ?

Canm geçmiş olsun. Dikkat bedersen bişey olmaz ins.Allah'a emanet. Çok sıkma canını.

42 ye kadar yolu var canım, bunları yapabldgne göre kuzucuğun zamanı var demek ki daha. Ya da çatı muayenesi olsan mı orayı kurcalayınca kolaylaşıyomuş diye duymuştum?

Cuma günü kontrolde yapılacak canım, bu arada bugün nişanım geldi çok şükür

Bugün 4 saat çarşıda gezince zaten acaba artık bir şeyler olur mu diyordum eve gelince çamaşırımda gördüm bir yerini bıçakla azıcık kesersin de peçeteye silersin ya öyleydi ben de bir doulayla görüşüyorum ona sordum kılcal kanamadır muhtemelen açılma da oldu nişan sayabiliriz dedi devamı gelecektir dedi.
ay Allahım çok şükür ya rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…