2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doktora gitmiyormusuz Nisan gelince napiyorsunuz peki suyu falan mı beklicez
Valla ne yalan solim gitmedim ya suyum gelsin yada sancim olsun diye bekliyorum ilk doğumda acele ettim niye doğmuyor diye gittim alttan baktı 3 cm di kendisi acti cok istiyosun doğurmayı diye 19 saat sanci çektim şimdi gene aynısı olur diye korkuyorum

Kızlar bu arada merdiven inip çıkmayı yan yan yapacakmışız her seferinde kalçayı sallayarak.

Ben normal yapıyordum öyle değilmiş rahimi açan hareket

En iyisini yapıyorsun, nişan gelmesi yakında geliyorum dediğini gösteriyor zaten. Sancıyı beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok

Kendisi nasip açtı yaa tüm tecrubeliler senle aynı düşünüyor canım gitmeyin hemen diye siklassin sancı diyorlar vardır bir bildikleri ama 2 gün diyorsun sıkıntı olmaz mı sencee

Kendisi nasip açtı yaa tüm tecrubeliler senle aynı düşünüyor canım gitmeyin hemen diye siklassin sancı diyorlar vardır bir bildikleri ama 2 gün diyorsun sıkıntı olmaz mı sencee

Nişandsn sonra 1 hafta bile bekleyen olurmuş, esas acil olan suyun geldiği durum. Su geldiyse 12 saat içinde doğması gerekir diyor doktorlar

Bebek hareketli hani bisey olsa hareket etmez bide şancı yok şu gelmedi zaten.daha 38 haftaya yeni girdim hastaneye gitsem şancı yok diyip eve gonderecekler yad gene kendileri açacak bi gece yerine 2 gece yatacam gerek yok için de kalmayacak ya illaki doğacak buda diğeri gibi

çok heyecanlı ya

Anladım ozaman Nisan gelince telaş yapmicam hiç sabredicem saol kizlar
Ilk gebelikde 42 haftaya kadar bekleyebiliyor doktorlar herkeste nisan gelmeyebiliyor sen genede dikkat et ben ilk bebeğimde niye doğmuyor diyen eşime uydum gittim19 saat şancı çektim bide sormusun nasil kendi açtı diye alttan muayene yaptı eliyle rahim ağzını açtı 2 cm zaten 3 cm de acıktı 5 cm oldu 10 cm olması 19 saat sürdü

eve neden göndermediler ki ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…