2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba önceki haftalarda Mayıs ayında sanırım suyunuzun az olduğundan bahsetmişsiniz durum nedir acaba? Sonradan arttı mı yada aynı mı devam etti doğum yaptınız mı lütfen bana da yol gösterin aynı durumu yaşıyorum.

Ayy gözün aydın canım darısı bana ve tüm bekleyenlere

Karnımda ölür saniyede ne demek ya bir doktor nasıl böyle konuşur. Bu kadar kolay mı sağlıklı bebeği kaybetmek.

zaten tansiyonu yüksek bir anne adayına bu uslupla söylenir mi. ? normal tansiyonu olan birine söylesen yükselir.... canım lütfen stres yapma, sen tedbirli ol tabi ki ve şöyle düşün gerçekten çok tehlikeli bir durum olsa bebeğin haftası ve kilosu müsait. şuanda seni doğuma alırdı... bu sayfada 36. be 37. haftalarında doğum yapan çok arkadaşımız oldu.

Tansiyonun yüksek değil aslında. Benim de öyle çıktı ama doktor olumsuz bişey söylemedi. Şeker de var bende. Risk varsa madem sezeryan erken yapabilirler aslında. Sonuçta 36 haftayı tamamlamış sın. Tabi doktorlar daha iyi bilir. İnşallah hayırlısıyla doğar bebişlerimiz.

epidural sezeryanla doğum yapan arkadaşlar, doğum esnasında hep maskeli miydiniz.? ben maskeyle nefes almakta çok zorlanıyorum tabi ki dışardayken hiç ihmal etmiyorum ama merak ettim, doğum esnasında hep takılı mı oluyor.?

Çok teşekkür ederim destek ve yorumlarınız İçin. Tansiyon aleti aldık hemen saat başı ölçüp belirli seviyede tutmaya çalışıyoruz. Ama bu Bile gerilim filmi gibi. Sağlığı ile gelsin evlatlarımız çünkü son zamanlar
çok iyi moral vermiş sağ olsun. son günlerde doktorlarda bi sorun var belli.

allahın izniyle bişey olmaz sen içini ferah tut. dediği gibi tuzu şekeri azalt bol bol da uzan dinlen.
Aslında kilosu gelişimi iyi ise 37 haftalık olmuşsun zaten başka dr dan da görüş al istersen
kilosuda çok iyiymiş . Tansiyon aleti var mı evde yoksa hemen edinin. Sen kendini takip edeceksin anne tansiyonu yükseldiğinde de hemen doğuma alıyorlar
Canm geçmiş olsun. Dikkat bedersen bişey olmaz ins.Allah'a emanet. Çok sıkma canını.

Kızlar yarin sezaryen için tahlil vermeye gidicem 4 eylülde de doğum var . Çok heyecanliyim . Tahlil için sadece kan mi veriyoruz başka bişey daha gerekiyo muu
Bende yarın sezeryan olacağım. Kan tahlili verdim birde idrar testi verdim. Başka da yok sanırım. 3 tüp felan aldılar ama kan tahlilinde

Bende yarın sezeryan olacağım. Kan tahlili verdim birde idrar testi verdim. Başka da yok sanırım. 3 tüp felan aldılar ama kan tahlilinde
Hayırlısıyla bebegini kucağına alırsın inşallah canım. Beni de 38+3 'te alicaklar. Ama yarin nst ye de bakıcaz sanci çıkarsa yarin ya da perşembe de alırım dedi . Çok stres yaptım korkuyorum açıkçası doğumdan

herkes öyle diyor. hayırlısıyla kucağımıza alsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…