- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #21.461
zor muydu peki?Doktorum dogurmayi cok istiyosun galiba o zaman gec doğur dedi oda o kadar saat beklemiyordu sabah geldiğinde sen hala mi doğurmadın demisti
Sanci kısmı evetzor muydu peki?
Üzgün ifadesi bırakma doğum bitip kucağına aldigin ve kokusunu içine cektigin zaman herşey bitiyor hatta bebeğim agliyordu ben dikişten çıkana kadar onla beraber ağladım o zaman dedim herşeye değermiş o sancılara dertlerezor muydu peki?
Merhaba önceki haftalarda Mayıs ayında sanırım suyunuzun az olduğundan bahsetmişsiniz durum nedir acaba? Sonradan arttı mı yada aynı mı devam etti doğum yaptınız mı lütfen bana da yol gösterin aynı durumu yaşıyorum.Net birşey diyemem dedi bebeğin kendiside o kadar üretiyor olabilir dedi çünkü ben yeteri kadar su içiyorum aslında 2 buçuk litre filan oluyor ama 3 litreye çıkarcam havuc suyuda içeceğim 2 3 hafta sonra bi daha gel dedi bakalım
Ayy gözün aydın canım darısı bana ve tüm bekleyenlereBugün 4 saat çarşıda gezince zaten acaba artık bir şeyler olur mu diyordum eve gelince çamaşırımda gördüm bir yerini bıçakla azıcık kesersin de peçeteye silersin ya öyleydi ben de bir doulayla görüşüyorum ona sordum kılcal kanamadır muhtemelen açılma da oldu nişan sayabiliriz dedi devamı gelecektir dedi.
ay Allahım çok şükür ya rabbim
Karnımda ölür saniyede ne demek ya bir doktor nasıl böyle konuşur. Bu kadar kolay mı sağlıklı bebeği kaybetmek.Kızlar canım moralim bozuldu. 14 Eylüle sezeryan tarihim verildi. Gün sayıyorum bulun 36+6 yım. Ödem var ayaklarımda. Tansiyon 13/8 çıktı. Tahlillerde protein +1... bol su iç dedi. Tuz un şeker kesinlikle yasakladı. Karnında ölür saniyede dedi gönderdi. Son 12-13 günümdü. Tedaviyle oldu bebeğim. Serklaj da var. Sonuna kadar sıkıntısız olmuşken şimdi o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim heveslerimizi kursakta bırakmasın. Yıllardır bu günleri hayal etmiştim
Demeyin öyle doktor bey dedim korktum zaten. E o zaman biz susalım siz bildiğinizi yapın dediKarnımda ölür saniyede ne demek ya bir doktor nasıl böyle konuşur. Bu kadar kolay mı sağlıklı bebeği kaybetmek.
Kızlar canım moralim bozuldu. 14 Eylüle sezeryan tarihim verildi. Gün sayıyorum bulun 36+6 yım. Ödem var ayaklarımda. Tansiyon 13/8 çıktı. Tahlillerde protein +1... bol su iç dedi. Tuz un şeker kesinlikle yasakladı. Karnında ölür saniyede dedi gönderdi. Son 12-13 günümdü. Tedaviyle oldu bebeğim. Serklaj da var. Sonuna kadar sıkıntısız olmuşken şimdi o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim heveslerimizi kursakta bırakmasın. Yıllardır bu günleri hayal etmiştim
Tansiyonun yüksek değil aslında. Benim de öyle çıktı ama doktor olumsuz bişey söylemedi. Şeker de var bende. Risk varsa madem sezeryan erken yapabilirler aslında. Sonuçta 36 haftayı tamamlamış sın. Tabi doktorlar daha iyi bilir. İnşallah hayırlısıyla doğar bebişlerimiz.Kızlar canım moralim bozuldu. 14 Eylüle sezeryan tarihim verildi. Gün sayıyorum bulun 36+6 yım. Ödem var ayaklarımda. Tansiyon 13/8 çıktı. Tahlillerde protein +1... bol su iç dedi. Tuz un şeker kesinlikle yasakladı. Karnında ölür saniyede dedi gönderdi. Son 12-13 günümdü. Tedaviyle oldu bebeğim. Serklaj da var. Sonuna kadar sıkıntısız olmuşken şimdi o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim heveslerimizi kursakta bırakmasın. Yıllardır bu günleri hayal etmiştim
Merak ettim nerde hangi şehir hangi hastanede bu doktorDemeyin öyle doktor bey dedim korktum zaten. E o zaman biz susalım siz bildiğinizi yapın dedi
Nasıl enerjik olabiliyosunuz benim kafam yastıktan kalkmıyor ben neden böyle oldum ki
çok iyi moral vermiş sağ olsun. son günlerde doktorlarda bi sorun var belli.
allahın izniyle bişey olmaz sen içini ferah tut. dediği gibi tuzu şekeri azalt bol bol da uzan dinlen.
Aslında kilosu gelişimi iyi ise 37 haftalık olmuşsun zatenbaşka dr dan da görüş al istersen
Canım kendini üzerek bebeğe daha çok zarar verirsin stres yapma tansiyonun o kadar kötü değil ama stresle Yükselmesin
Bol su ayaklarını yüksekte tut ödemi azalır biraz şimdi buradan bir sağlıkçıya kötü bir şey yazmak istemiyorum çok sinirlendimAllah’a havale et sabır az kalmış empati duygusundan yoksunmuş
kilosuda çok iyiymiş . Tansiyon aleti var mı evde yoksa hemen edinin. Sen kendini takip edeceksinanne tansiyonu yükseldiğinde de hemen doğuma alıyorlar
Canm geçmiş olsun. Dikkat bedersen bişey olmaz ins.Allah'a emanet. Çok sıkma canını.
zaten tansiyonu yüksek bir anne adayına bu uslupla söylenir mi. ? normal tansiyonu olan birine söylesen yükselir....canım lütfen stres yapma, sen tedbirli ol tabi ki ve şöyle düşün gerçekten çok tehlikeli bir durum olsa bebeğin haftası ve kilosu müsait. şuanda seni doğuma alırdı... bu sayfada 36. be 37. haftalarında doğum yapan çok arkadaşımız oldu.
Tansiyonun yüksek değil aslında. Benim de öyle çıktı ama doktor olumsuz bişey söylemedi. Şeker de var bende. Risk varsa madem sezeryan erken yapabilirler aslında. Sonuçta 36 haftayı tamamlamış sın. Tabi doktorlar daha iyi bilir. İnşallah hayırlısıyla doğar bebişlerimiz.
Demeyin öyle doktor bey dedim korktum zaten. E o zaman biz susalım siz bildiğinizi yapın dedi
Bende yarın sezeryan olacağım. Kan tahlili verdim birde idrar testi verdim. Başka da yok sanırım. 3 tüp felan aldılar ama kan tahlilindeKızlar yarin sezaryen için tahlil vermeye gidicem 4 eylülde de doğum var . Çok heyecanliyim . Tahlil için sadece kan mi veriyoruz başka bişey daha gerekiyo muu
Hayırlısıyla bebegini kucağına alırsın inşallah canım. Beni de 38+3 'te alicaklar. Ama yarin nst ye de bakıcaz sanci çıkarsa yarin ya da perşembe de alırım dedi . Çok stres yaptım korkuyorum açıkçası doğumdanBende yarın sezeryan olacağım. Kan tahlili verdim birde idrar testi verdim. Başka da yok sanırım. 3 tüp felan aldılar ama kan tahlilinde
herkes öyle diyor. hayırlısıyla kucağımıza alsaydıkÜzgün ifadesi bırakma doğum bitip kucağına aldigin ve kokusunu içine cektigin zaman herşey bitiyor hatta bebeğim agliyordu ben dikişten çıkana kadar onla beraber ağladım o zaman dedim herşeye değermiş o sancılara dertlere
Az kaldi gun sayiyoruz artik tek tek dogurup gidiyolar baksaniza zamanı geldiğinde bizde gidicezherkes öyle diyor. hayırlısıyla kucağımıza alsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?