2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Anladım canım hayirlisyla bekleyelim çok saol bilgiler için

Kızlar merhaba sık sık yazmasamda takip ediyorum genellikle doğum çantamı bugün tamamladım 37+6 olduk hayırlısıyla bebek için keselere ve kilitli poşetlere koydum ihtiyaçlarını ilk dogumhaneye vermek için 10 lu hastane çıkışı koydum , 2 takım 5 li yedek kıyafet , fotoğraf için tavşanlı tulum seti ve hastane çıkışı ismine özel yaptırmıştım yastık kılıfı battaniyesi falan var , alt açma bebek temizleme pamuğu yenidoğan ıslak mendil bunları bir poşet yaptım , 20 adet bez gerek olur diye avent emzik ve biberon koydum kendim için göğüs pompası ve göğüs pedi koydum , ayriyetten nohut battaniye müslin birer adet 5 tane ağız mendili aldim. Kendim için 1 tane lohusa takımı terlik bir tane pijama takımı bir tane boydan gecelik bir tanede alt pijama koydum yedek 4 adet alt çamaşır 1 tane emzirme sütyeni hasta bezi ve bol bol ped aldım.Hastane çıkışı için rahat bir elbise koydum. 1 tane nevresim takımı havlu,havlu peçete ve ıslak mendil. Bakım olarak bir çanta yaptım dış fırçası macunu tarak bir kactane makyaj malzemesi bol bol eldiven ve maske koydum. Kendim için Humana çay aldım birde Bunlar dışında yanıma bebek için puset ve emzirme yastığını almayı düşünüyorum. Çok uzun oldu ama eksiğim varmı gözünüze çarpan çünkü baya çok oldu

Ayy aynı haftadayız canım, sağlıkla gelsin minik bnm de 7 Eylül inşallah bir aksilik olmazsa sabırsızlıkla bekliyorum

Bence gayet yeterli canım, tecrübeyle sabit yarısını kullanmayacaksın:)) nohut battaniye koymadım ben, kararsızım bu sıcakta coocugu isilik yapmak ıstemıyorum. Acaba gerekli mi doğum yapan anneler yazarsanız sevinirim.

Merhabalar kizlar farkli sorularla geldim bugun. Hamilelikte igne kullananlar doğumdan kac saat sonra tekrar yapmaya basladi cok onemliymis pihti atma riskine karsi. Bide sezeryan olanlar ilac olarak ne verdi drlar doğumdan sonra kullanmak uzere

İlk doğumum olduğu için bilemedim eksikmi fazla diye Birde omuriligimde platin var doğumum biraz sorunlu geçebilir normalmi sezeryanmı belli olmadı daha yanımda eksik birşeyim olsun istemiyorum

Amin inşallah canm. Benim net sancı çıkınca alalım dedi doktr. Aynı sayılırız .bende 38 +3 deyim bugün. Hayırlısı. Uykum var ama uyuyamıyorum değişik bir şey. Heyecan korku hepsi karışık

Yaa canım o ne biçim laf ya Allah korusun asıl sebep neymiş bunların hepsi gebelerde olan şeyler neden öyle dedi

selam kizlar biz oglusumla kavustuk, 2450 gram 49 cm dogdu. Bir ihtimal kuveze alinabilirmis.
Kuzum sabah kurtulsam artık dedın, Allah kabul mü etti ne yaptı? Şükür kavuşturana ama iyi olun da siz, gayet güzel moralini yüksek tut. Bu zamana kadar elinden geleni yaptın haftası da İyİ inşallah çabucak toplarsınız, bol sütlü güzel günler diliyorum size

Amin inşallah canm. Benim net sancı çıkınca alalım dedi doktr. Aynı sayılırız .bende 38 +3 deyim bugün. Hayırlısı. Uykum var ama uyuyamıyorum değişik bir şey. Heyecan korku hepsi karışık
Sağlıkla bi doğsun da rahatlicaksin canımm. bende artık doğsun da kurtulalım diyorum ya. Ama dediğin gibi çok değişik duygular. Ay bizi de haberdar et mutlaka . Saat kaçta geliyo bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…