2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Al benden de o kadar ya ilk çocuk bide hem korku hem heyecan . Doğsun da bi rahatlasak diyorum
Az kaldı senin , iki güncük Neyse 7 sne de bir şey kalmadı ama :) 2. Yi düşünürsen sakın yaza denk getirme kış hamileliği mükemmel, ilki öyleydi benim. Doyamamıştım, şimdi inanamıyorum o hallerime

Ayy atraksiyonlar çoğaldı canım sağlıkla gelsın, panik yapma Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

İyi haberlerle gel inşAllah canım sağlıkla kucağına al inşAllah

Oooo süper olmuş ya yok yok valla helal olsun

Ay zaten asla bidaha yaza falan denk getirmem. Bu sıcaklar hamilelikten nefret ettirdi bana

Ay sağlıkla gelsin inşallah bebiş canım. Dualarımız seninle

Valla Rabbim sesimi duydu kuzu. Bugun cok sanci cektim ama herseye deger oyle guzelki minigim, minnacik

Valla Rabbim sesimi duydu kuzu. Bugun cok sanci cektim ama herseye deger oyle guzelki minigim, minnacik
Deme öyle gelirim arkandan :) her gece yarın gidiyorum doktora diyip gündüz vazgeçiyorum :)) bolca kokla, izle. Sağlıkla büyüsünler büyük yavru ve küçük yavru. Maske taktın mı sezaryen esnasında canım bu arada?

Kizlar 10 dakkada bir e dustu sancilarim kasilmalarim uyuyamiyorum ama suyumda gelmedi ay ya napsam bilmiyorum 2. Gebeligim kizimda var 3 yasinda hastaneye gtsek ona bakacak yakinim yok beklesem sabah randevumu bisey olurmu kafam cok karisik bi yardimci olun

Gel beklerim insallah abla kardes en iyi arkadas olacaklar
Anestezi verilirken cikartildi maskem o ana kadsr vardi hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…