2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şu meşhur alttan muayene sonrası kanama bendede oldu kızlar belime bir ağrı vurmaya başladı tuvalete girdim ve baktım ki kan gelmiş

Kızlaaaar ben sabah 9u 10 geçe doğum yaptım, akşam suyum.gelince hastaneye gitmiştik çok şükür gayet kolay bir doğum oldu yaklaşık 7 saat sancı çektim 3.570 gr 50 cm bir oglum oldu haber vereyim dedim
maşalllah allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin

eylül sonuna kimse kalmayacak bu gidişle

Yaa galiba benimde geldi iki gece önce kahve rengi gördüm beyaz gelen akintida bide az önce kırmızı peceteye geldi sancım yok adat agrisi gibi hafif bir ağrı var sadece yaa gelsin istiyorum ama istemiyorumda

Dimi bak bende de öyle, sancı yok adet ağrısı var. Açılma olurken olurmuş adet ağrısı da

Kızlaaaar ben sabah 9u 10 geçe doğum yaptım, akşam suyum.gelince hastaneye gitmiştik çok şükür gayet kolay bir doğum oldu yaklaşık 7 saat sancı çektim 3.570 gr 50 cm bir oglum oldu haber vereyim dedim
Gözün aydın canım tebrik ederim güle güle büyüt oğluşunu

Ne kadar geç o kadar iyi bence
Evet 1 günün bile faydası var bebeğin gelişimi icin haklısın ama 37 de doğuranda normal 42 i yi geçende Hayir bide ben geliyorum anne diye işaret veriyor bi iniyor aşağı diyorum indi galiba bu gece gelecek aaa sabah bi kalkıyorum yukarı cıkmış gene resmen benle dalga geçiyor içerden elinde oynatıyor

Valla kızım 41.haftada gelmişti,o kadar rahat ettimki doğduğunda zaten 3800 dü ele avuca geldi.Bu da öyle olsa diyorum ama planlı Sezeryan 38. Haftada.Zaten hiç hazır hissetmiyorum kendimi gerçi hamilelikte zorladı,bir daha mı aman aman diyorum şu an

Sakin ol annesi kaç haftadasın şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…