2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar dua edin kontrole geldim amino sivisinda azalma varmış test ultrason istedi nstye gitcem duruma göre karar vericek doktor tek başıma geldim birde dua edin
bana da pzt günü azalma var dediler. kan ve idrar tahlili verdim yarın da perinatoloji muayenem var. bol su tüket ve içini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz bizi de haberdar et

Eski kasılmalarım oluyor canım doktor net yi görünce dogumhaneye yolladı alttan muayene ettiler rahim yumuşamış 1 cm de açıklığın var dediler şimdi geri doktora gidşyroum
Hakkında hayırlısı olsun canım korkma bisi olmaz inşallah doğsa bile riski atlattin çok şükür

Kızlar plesenta previa beni korkutuyor artık dün bir video izledim bazen sezeryan esnasında plesenta rahime gomuluyse eğer rahimi alıyorlarmış Çok moralim bozuldu daha ilk gebeligim

Kızlar plesenta previa beni korkutuyor artık dün bir video izledim bazen sezeryan esnasında plesenta rahime gomuluyse eğer rahimi alıyorlarmış Çok moralim bozuldu daha ilk gebeligim
kötü şeyler izleyip kendini strese sokma. allah bilir kaç kişide 1 oluyodur o durum. içini ferah tut.

kızlar bu arada açlık-tokluk sonucum güzel çıkmış baktım şimdi. ama hemo testinde bazı sonuçlarım düşük uyarı vermiş. atıyorum anlayan varsa bakabilir mi?
sadece bu değerlerimde uyarı var. çok mu kötü?

selam kizlar biz oglusumla kavustuk, 2450 gram 49 cm dogdu. Bir ihtimal kuveze alinabilirmis.
canım ya... Rabbim sağlıklı upuzun bir ömür versin bebişine, Analı babalı ve ablalı büyütün inşallah

Dua'larımız seninle canım, bir avazda kucağına alırsın inşallah

Sabah benden peceteye yavru agzi acik pembe birsey geldi nisanmi acaba bekliyorum ama gitsemmi dra
Yüksek ihtimal nişanındır canım...bence sancılarını yada suyunu beklemelisin ama doktoruna haber ver canım

Kızlar ben bu sabah sezeryanla doğum yaptım kızım doğdu darısı başınıza inşallah ❤

Maşallah canım, şuan nasılsın? gazını atabildin mi? sancın var mı?

canım kansızlığın mı var?, değerlerin referans aralığından çok uzak değil zaten hamilelikte sıklıkla karşılaşılır kansızlıkla. belki kan ilacı verirler

haber bekliyoruz mutlaka
Çıktım şimdi canım haftan iyi yoksa seni yatıracaktım dedi bebekte 2850 gr olmus ,dedim doğum yakın mı belli olmaz açılman artadabilir haftasınıda bekleyebilir dedi suyun sancın kanaman olursa gelirsin dedi haftaya tekrar kontrole çağırdı

Nişan geldi ağrı yok şancı yok suyum gelmedi her gece acaba olur mu diye bekliyorum bide ilk bebegimde 19 saat sanci cektim dogumu bekledim bunda bi anda olsun bitsin istiyorum bi daha o kadar şancı cekmeye korkuyorum

aa tamam canım, önceki yazdıklarını şimdi hatırladım. haftanda ilerdeydi senin, benim 36.haftamda sancılarım başlayınca keşke 39'ları görsem diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…