2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
canım kansızlığın mı var?, değerlerin referans aralığından çok uzak değil zaten hamilelikte sıklıkla karşılaşılır kansızlıkla. belki kan ilacı verirler
bi önceki kan testimde yoktu normal aralıktaydı ama başladı sanırım. son zamanlarda çok çarpıntım oluyo tansiyonum düşüyodu bundanmış demek ki.

canım bol su iç, dinlen olur mu? haftasıda kilosuda maşallah iyi, Rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin

açılmayla günlerce hatta haftalarca bekleyen biliyorum valla. bol su tüket ki enfeksiyon olmasın

canım bol su iç, dinlen olur mu? haftasıda kilosuda maşallah iyi, Rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım ,su zaten içim yanıyor bu aralar mide yanması gibi değilde boğazım böyle susuz kalmışım gibi ister istemez içiyorum zaten

Igne oluyorum ya ben ondan paniğim. Sezaryan olcak aniden gelirse de ben iğneyi kesmemiş olursam nolcak kanamayi nasil durdurcaklar bugun yapmadım acil birsey olursa diye cikinca dr dan yaptim hemen. Cok stresim artti. Sezeryan icin kanlari da verdim. pzt son kontrol inslalah bekler sipa aldigimiz gunu

inşallah

19 saat be demek ya. neredeyse 1 gün
Esim saolsun akşam 5 te isten gelmişti neden hala doğmadı dedi doktora gittik o saatte rahim ağzını 3 cm den 5 cm e eliyle açtı git bekle dogumhanede dedi benim kiz inatçıydı ertesi gün öğlene zorla dogurttular buda kızdan inatçı Hayir madem doğmayacaksın ne diye nişan geliyor iki bir aşağı kadar inip inip yukarı cikiyosun be oğlum

Kızlar plesenta previa beni korkutuyor artık dün bir video izledim bazen sezeryan esnasında plesenta rahime gomuluyse eğer rahimi alıyorlarmış Çok moralim bozuldu daha ilk gebeligim
Niye izledin ki??!! Benim yerime sende de mi panik yapcaksın. Benim de ilk gebeliğim rahimimi alcaklar, kanamadan öleceğim diye çok korktum. Öyle bir şey değil . o yapışıklık illa olması gerekmiyor. O yapışıklık yukarı yerleşimli plesantada da olabilir. plesanta previadan farklı bir durum.
Yapışıklık varsa ultrasonda görülür ona göre hareket eder doktor.

Bilmiyorum düşündüm sezeryandan uyanırsam rahmini aldık derlerse Allah korusun çok kötü oldum

Bilmiyorum düşündüm sezeryandan uyanırsam rahmini aldık derlerse Allah korusun çok kötü oldum
Kendi kendinizi korkutmayın herşey güzel olcak diye düşünün bende ilk doğumda kanamam durmazsa ya ölürsem diye düşünüyordum 4 sene gecti kizim doğalı

Allah hayırlısını nasip etsin iyi düşün iyi olsun ki sen rahat olursan o daha çok beklicek bebeğin için güzel düşün rahat ol canim
Kızlar plesenta previa beni korkutuyor artık dün bir video izledim bazen sezeryan esnasında plesenta rahime gomuluyse eğer rahimi alıyorlarmış Çok moralim bozuldu daha ilk gebeligim
Böyle kötü şeyler izleme lütfen ne kadar çok kurcalarsak okadar çok şey görüp bu sefer stres oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…