2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar gazınızı çıkarmak ne kuşanmıştınız karnım hamileliğim de düşmüştü eskisi gibi şimdi gazın var dediler ağrında ondandır aslında iki sefer çıkardım ama boşalmamış

Kızlar pazartesi günü kontrolüm var 40+6 oluyorum devlet hastanesine gidiyorum acaba daha fazla beklerler mi ki yoksa alırlar mı doğuma

Ay inşAllah canım

Valla canım ben doğum yaptıktan iki gün sonra ishal oldum iyi de oldu valla.hiç de şikayetçi değilim bu durumdan.ama miyom ameliyatında kabız olmuştum inanılmaz zorlanmıştım.bol bol su içip yürüyüş yapmıştım sonra kendi kendine düzelmişti

Banada öyle geliyor ve söyliycem yani bebek hareketleri eski sıklığında değil hergün bişey oldu mu olucak mı diye korkuyorum bunuda söyliycem fazla durmasıda sakıncalı sonuçta öyle değil mi
Evet vaktini doldurmuş sonuçta ne olur ne olmaz insan korkuyor ama zaten seni bırakmazlar gibime geliyor

Sis olmasi cok normal kuzum dikisler var icten sonucta. Sisikliginin inmeside biraz zaman alabilir ama beyaz tenli oldugun icin sanslisin pek iz kalmaz

Kızlar 49 günün ardından ben de kızıma kavuştum. 49 günlük kuvöz maceramiz sonunda bitti. Tabi bu arada ne çektiğimi bir ben bilirim. Çok zor bir süreç geçirdim ama kızıma kavuşmak herşeyi unutturdu gitti. Tek sıkıntımız orada biberona alıştığı için meme emmek istemiyo. Sağıp veriyorum. Önerisi olan varsa fikirlerinize açığım.

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah emmeye alışır canım

Canim gozun aydin, Rabbim bidaha 1 dk bile ayri birakmasin ins. Sıklıkla dene memeyi, benimkide 12 gunluk ve su zamana kadar hep biberonla beslendi memeyide hep hatirlatiyorum gun icinde 2-3 kere

Hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım.annem yiğenlerimi yalancı memeye alaştırmak için yalancı memeyi sulandırılmış pekmezli kase ya da sulandırılmış bal kasesine daldırırdı.aynı mantık diyip aynısını göğse uygulasak işe yarar mı acaba ?

ben epiduralsiz spinal oldum çok da memnun kaldım inan. doktorumdan mı yoksa anın şansından mı bilmiyorum, bilinen sıkıntıları yaşamadım çok şükür. ha şu anda yaşamıyorum ama ilerde olur mu bilmiyorum. dediğim gibi ben tek başına spinalden memnun kaldım.

bacaklarımın açılması ne kadar sürdü inan bilmiyorum ama 3 saatten fazla geçirmiştir. önce ayak parmaklarımı oynattım sonra aşağıdan yukarıya gerisi geldi kendiliğinden. ameliyat yerim daha geç açıldı şuanda hala uyuşuk ama.

içimdeki boşluğa hala alışamadım desem yeridir inan kaç kg kaybettiğimi de bilmiyorum ama bence 7-8 kg vardır şu an kilo kaybım diye düşünüyorum. boşluk hissi yatıp uzanırken ve otururken çok iyi ama her ilk ayağa kalkışta bi "noluyo ya" diyorum

Merhaba doktorunuzun adi neydi hastaneden memnun kaldiniz mi
canım benim muayene olduğum doktor can tercan dı fakat ameliyat sürecinde o kadar heyecanlıydım ki kimsenin adını sormadım dosyalarda yazıyorsa bakarım unutmazsam yazarım e mi.

hastaneden çok memnun kaldım. odalar çok temiz, yemek, ilaç, rutin kontroller çok teknolojik ve dakik bir şekilde ilerliyor. tuvalet banyo da keza çok temiz. odaların ve hizmetin özel bir hastaneden farkı inan yok. 1 refakatçi hakkın var ama kadın erkek onu bilmiyorum. benimle annem kalıyor.

Sezaryen doğum yapmış anneler dikiş izleriniz nerde benimki kilodun bir parmak üzerinde kalıyor sonra iner mi öyle mi kalır şuan orası şiş
göbeğimden dikiş izimi göremiyorum ama tam dediğin yerde olabilir benimki de sanırım

ben odaya geldiğimde doktorla hemşire bayağı bastırdı karnıma. uyuşuk olduğum için hissetmedim ama çok faydası oldu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…